Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: kuaforde veresiye...  (Okunma Sayısı 910 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
serkan
SeRKaN
MODERATÖR
Başçavuş

Rep Puanı: 52

« : Eylül 21, 2007, 07:16:07 pm »

arkadasalar ben bu sorunu cok yasiyorum sacini vs yaptiriyo kadin kasaya gelince sonra vericem diyor..ben butun hevesimle meslek askimla calisyorum kadin bana boyle diyince cildiriyorum tabi. siz olsaniz ne yaparsiniz? tabi istisnalar haric surekli musterindir gelir yaparsin ama bazilari harbi bu anlamda asmis biktim bu tarz insanlardan ne yapicagimi'da bilmiyorum bir fikiri olan varsa benimle paylasirsa sevinirim... Angry Angry Angry Angry Angry

serkan.
30/06/1980.
balıkesir akçay.
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 470

Adınız Soyadınız: Kaan FİLİZ
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa

boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.

« Yanıtla #1 : Eylül 21, 2007, 08:22:20 pm »

Şimdi hiç bir samimiyeti olmadan bu kadar rahat davranan müşteriden çekineceksin yani o müşterin bakiyesi kalır kendi kalmaz. Hiç böyle bir tutma izin verme lakin bu tarz müşterilerin yoğunlukta ise arkaya pc den çıktı al çerçevelet zevkin veresiyesi olmaz de  çivile. Kasaya geldiğinde bu tarz teklife net ve öz cevap ver sıkılma veresiye çalışmıyoruz de, sen sıkılcağına karşındaki sıkılsın.
  Emin ol belli bir süre sonra bu tarz problemin kalmayacak. Salonunda pos makinesi olması avantaj olur teklif karşısında kredi kartı geçiyor veresiyemiz yok dersin ama arkanda yazı olması iyi olur belki prestiji bozan bir yazı olacak ama o tarz müşteriler yoğunluktaysa sen değil asmana sebep olanların prestiji bozulsun. artist

kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları
İsim : Kaan
Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978
Ünvanı: kuaför
GSM : 0507 297 97 67
web: www.sacakli.com

Kaan Filiz'in Facebook profili
Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!

FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...

http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
hayat
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Eylül 21, 2007, 09:03:21 pm »

bende çok yaşamıştım ilk açtım dönemlerde bende şçle bi yazı var  süsün veresiyesi olmaz babamda olsa yapmam yazıo bunu okuyan yaptıramıyo borç yapmak isteyen olusada tanım adım müşteri diyorum kolundaki bilezigi veya yüzü ver yapim paranı getirince alırsın diyorum bazıları yaptırıo bazısıda yanaşmıo onlar degil sen uyanık ol niye yediresin hakını Cheesy
dilaver
ATILDI
Yarbay
*

Rep Puanı: 0

« Yanıtla #3 : Eylül 21, 2007, 09:45:58 pm »

zamanın da benim salonda da bu veresiye derdi vardı,baktım raflara bütün ürün ler bitmiş(malzemeler)1 tüp boya alacak parada kalmadı ...veresiye defderini yırtım ve birgüzel gömdüm.Durum bu saffaya gelenekar ki olayları anlatmadan:::: veresiye olayını bitirdim sonra müşteriler yine aynı şekilde veresiye tekliflerini kesinlikle geri cevirdim ne kadar iyi samimi olursa olsun..yapmadımm ve dedikleri şey sen önceden bukadar sert davranmıyordun bizlere diye.bende tek cözüm olarak veresiye defderi ile o eski dilaveri'de gömdüm. Meğer olay bukadar basitmiş o tarihden sonra para kazanmanın ve işimi en iyi yapmanın hazını yaşıyorum.

kuafor türkiye forumu proksimo ürünlerine referans vermez.
sdt
sedat
MODERATÖR
Binbaşı

Rep Puanı: 157

Adınız Soyadınız: sedat mamur
Doğum tarihi: 14/06/1976
Mesleğiniz: bayan kuaforu
Memleketiniz: mersin
Burcunuz: ikizler

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

« Yanıtla #4 : Ekim 06, 2007, 09:49:15 am »

kaan bey çok dogru soyluyor bende dedigi gibi yapmıştım müşteriyi kredi kartına yönlendiriyordum veresiye yaptıran kalmadı Smiley

sedat mamur
14/06/1976
mersin/merkez/istkl cad
ne mutlu türküm diyene
http://www.facebook.com/profile.php?id=834624757&ref=profile

forumdaki videoları izlemek için www.antisansur.com dan gerkeli programı kurmalısınız

http://www.facebook.com/group.php?gid=6912828719
ANOFTA
ANOFTA
Asteğmen

Rep Puanı: 8

« Yanıtla #5 : Haziran 30, 2008, 01:01:46 pm »

dükkanımda emegin veresiyesi olmaz yazılı bir yazı astım ilk zamanlar birazda büyük yazdırdım belki görmezler görsün diye ama bir etkisi olmadı.sonra o kadar bunaldımki bir yazı daha ekledim biraz daha büyük.kesinlikle ve kesinlikle veresiye teklif bile etmeyin diye.okuyanlar hülya hanım bayagı darlanmışsınız konuşmaları geçmeye başladı azda olsa işe yaradı ama tam bir çözüm olmadı.artık başta veresiye yapacaklarını söyleyen müşterileri çok büyük yemin ettigimi ve yapamıyacagımı söylüyorum ve kesinlikle kabul etmiyorum.ama yaptırdıktan sonra veresiye diyene bişey demiyorum ama ikinci sefer geldiginde nakit olacak dimi diyerek emin oluyorum.ama tamamen çözdüm diyemiyorum çünkü bizim toplumumuza bişey anlatmak kadar zor bişey yok.sen ne kadar bilgi edinirsen edin bilgin karşındakinin anlayacagı kadardır sözü burda çok dogru.bu yöntemlerle en azından en azamiye indirdim.

yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür,ama bir orman gibi kardeşçesine..
tikkyy
Erbaş
*

« Yanıtla #6 : Eylül 19, 2008, 10:59:25 am »

öncelikle herkese selam benim bugun ilk günüm ve yardıma ihtiycım var aranızda ne nasıl bilmiyorum burda müsteri konusunda veresiye yapan müsterınızle yapmayanı ayıklayın artık musterının gozunun onune koca bır pankart acsanızda veresıye yoktur dıe onlar gormezler heryere para verırler kuafore gelınce ağlayıp sızlarlar bu ıs byle yurur o acıdan yapıp ağlıcamıza yapmadan ağlayalım
espina
Onbaşı
*

Rep Puanı: 1

« Yanıtla #7 : Ekim 26, 2008, 11:24:33 pm »

malesef en büyük sorunum o gelin saçı biter yorulursun para beklersin abla takıdan sonra ğelecez derler gelmez bazılarının çocukları olur hala borç kapanmaz
senol54
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 2

Adınız Soyadınız: şenol sarı
Doğum tarihi: 1984
Mesleğiniz: serbest meslek
Memleketiniz: sakarya-rize

Sanatçıya iki göz yetmez.

« Yanıtla #8 : Temmuz 26, 2009, 03:21:34 pm »

öncelikle selam arkadaslar ben kuaför değilim ama kuaförlük meslegine büyük ilgi duyuyorum bence veresiye işi türkiyenin her işinde var diye düşünüyorum ama sizin işiniz ap ayrı bir meslek sanatınızı ortaya koyuyorsunuz ve karşılığında vermiş oldugunuz sanatın karşılığını alamayınca ben kuaför olmadığım halde pek hoş olmam yani bence insanlar kendilerini akıllı karşındaki insanları basit zannediyorlar bende esnafım ve türkiyenin vazgeçilmez gerçeği veresiye üzücü bir durum yani Allah kolaylık versin size ve herkese iyi çalışmalar..

Sanatın vazifesi, tabiatı kopya etmek değil, tabiatı ifade etmektir. Balzac
Beyaz_Ates
MODERATÖR
Yüzbaşı

Rep Puanı: 158

cengiz korkunç

« Yanıtla #9 : Eylül 09, 2009, 09:27:36 pm »

öncelikle   aramıza hoş geldin   tikkyy    ....

her meslek te  olduğu gibi bizim başımızdanda  bir çok veresiye olayı olmuştur  müşterin gitmiştir paran gitmiştir  ürünün gitmiştir  bir önlem almak için yıllarca düşündüm yazı dahi astım arsız olan arsızlığına devam ediyor   prensip edinin kimseye veresiye iş yapmayın     ben yapmıyorum  ufak bakiyesi kalan olursada   önemli değil diyorum   salonun  size ikramıdır diyorum   ...

YENI KONU AÇARKEN UYULMASI GEREKEN KURALLAR
1 - Arama Yapmadan Konu Açmayın.
2 - Mesaj Yazarken Başlıklar Konularla Alakalı Olmalıdır. YARDIM, ACİL, BİR SORUM VAR, GİBİ BAŞLIKLAR SİLİNİR.
3 - Bir konu hakkında anlamadığımız yada yapamadığımız şeyleri yeni başlık açmak yerine ilgili başlıktan devam edelim.
4 - FORUMDA TAMAMEN BÜYÜK HARF KULLANMAK YASAKTIR.
5 - Bu Kurullara Uymamakta Israr Edenler Siteden Belirli Bir Süreliğine Yada Tamamen Uzaklaştırılır
aktku
nur
Yüzbaşı

Rep Puanı: 113

Adınız Soyadınız: nuray öztürk
Doğum tarihi: 10.06.1964
Mesleğiniz: boşta gezer
Memleketiniz: İstanbul
Burcunuz: ikizler

« Yanıtla #10 : Eylül 09, 2009, 10:40:40 pm »

anlamak çok zor Huh?  yani parası olmayan ne diye  lüx  yaşamaya çalışır

olduğundan farklı görünme çabası, ayranı yok içmeye  Smiley davul zurnayla gider eğlenmeye

bencede  bu tarz insanlardan utanmamak gerkir,  saçını yaptıran kişi,  para vermeden yaptırmaya utanmıyorsa

merak etmeyin istenincede utanmazlar,böyleleri iyi niyeti sömüren, asalak tipler  Evil

aslanlar gibi yazınızıda asın,  zaten  asalak olmayanlar, o yazıya takılmazlar bile Smiley
dyelonoor
Çavuş
**

Rep Puanı: 5

Adınız Soyadınız: Gokhan Gungor
Doğum tarihi: 01.10.1990
Mesleğiniz: kuafor
Memleketiniz: İstanbul
Burcunuz: Terazi

« Yanıtla #11 : Ocak 19, 2010, 11:03:03 pm »

ya  malesef bu genel bı sorun gıbı gorunuo
bızde cok yasıoruz bu sorunu
hatta bı musterı alıstı boya rofle kesım yapıoruz kasada ben durmuorum
gokhanın haberı var sonra vercem dıo 3 kere  boya yaptım ucundede para alamadık en sonunda dedımkı
ya artık yapmıoruz kusra bakma ben sana bı kere sıkısıgım yapalım dedım ama sen ısı ıı ce abarttın her gun fon cektırıyosun  boyanı manıkurunu yaptırıosun ama kasaya gelınce hıc bısey yk dedım
ondan sonra bıdaha gelmedı bende ınat ettım borcunu alcam dıe evıne kadar eleman gonderdım gokhan bey onu aramanızı ıstıo dıe
arıyıpta param yok canımı mı alcaksın dıyen ınsandan ne hayır beklenır
yanı anlatmak ıstedıgım yapsam bı kabahat yapmasan bı kabahat

gunduzleri garajda gecelerı vırajda yanlayan efsane M3
BERRE
Berre
Yarbay

Rep Puanı: 226

« Yanıtla #12 : Şubat 08, 2010, 08:08:10 pm »

İnsanın başına ne gelirse ya dostundan ya akrabasından dememişler. Onlardan uzak bi yerde açıcaksın dükkanı başka çare yok.  Pek tabiikide veresiye istiyorlar.
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 470

Adınız Soyadınız: Kaan FİLİZ
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa

boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.

« Yanıtla #13 : Şubat 12, 2010, 11:23:55 pm »

İtimadı lütuf sanıp borca sarılma,birgün istenecektir sonra darılma. Kredi kartı en güzel çözüm.

kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları
İsim : Kaan
Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978
Ünvanı: kuaför
GSM : 0507 297 97 67
web: www.sacakli.com

Kaan Filiz'in Facebook profili
Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!

FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...

http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
desador
Erbaş
*

Adınız Soyadınız: mahmut
Doğum tarihi: 02-08-1985
Mesleğiniz: pazarlama uzmanı
Memleketiniz: hatay

« Yanıtla #14 : Nisan 07, 2010, 09:36:02 pm »

arkadaşlar veresiye her yerde dert hele kuaför için büyük dert çünkü borcu olan müşteriniz size borcu var diye salonunuza bir daha uğramayabilir  ama müşteriyi kırmadan ve kaybetmeden veresiyeyi kaldırmanın yolları var ufak promosyonlar deneyin ve veresiyeyi kesmek için bu kampanyayı yaptığınızı söyleyin bunu pazarlık yapan müşterilerinize de uygulayın çünkü bir kere fiyat kırdınız mı daha sonrada aynı fiyata yaptırmak istiyorlar mesela küçük kartlara bir uygulamayı bedava yazın mesela 1 kaş bedava , yada 1 kol veya bacak ağdası bedava böylece müşterinizin başka kuaförlere gitmesini engellersiniz veya 1 kol veya bacak ağda bedava dediğiniz zaman o kartı kullanacak bayan diğer bacağına da ağda yapmak zorunda kalır zaten kuaföre gelen bayan 1 işlem yapıp çıkmıyor bunu da göz önünde bulundurun
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi.
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!