KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 475
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa
boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.
|
 |
« : Ekim 17, 2007, 11:25:13 pm » |
|
 DHA - SİVAS - Mutsuz müşterinin kuaförüne açtığı dava, 1.5 yıl sonra müşterinin zaferiyle sonuçlandı. Sivas'ta bir devlet dairesinde makine mühendisliği yapan Solmaz Gülmez, geçen yıl nisanda gittiği 'Empire' kuaför salonunda, saçını istediği model ve uzunlukta kesmeyen Hayati Güner'le tartıştı. Saçının şekilde bozulduğunu ve bu saçla dolaşamayacağını düşünen Gülmez, Ankara'da başka bir kuaförde kaynak yaptırdı. Sivas'a dönüşteyse Güner'e gidip 'ayıplı hizmet'inden dolayı 1200 YTL kaynak parasını ödemesini istedi. Gülmez, Güner'den ret cevabı aldı ama işin peşini bırakmadı. Sivas 3. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde 13 Haziran 2006'da tazminat davası açan Gülmez, kaynak ücreti nedeniyle maddi, psikolojik nedenlerle de manevi tazminat istedi. Avukat tutmayan Gülmez, hatalı saç kesimini gösteren fotoğrafları da delil olarak sundu. 1133 YTL tazminat alacak Saçından dolayı alay konusu olunca kaynak yaptırdığını söyleyen Sönmez'i, kuaförü ve tanıkları dinleyen hâkim, Berberler ve Kuaförler Odası'nın kesim ve kaynak fiyatlarından ortalama alıp kaynak ücretinin kısmen ödenmesine karar verdi. Gülmez, Güner'den 633 YTL maddi, 500 YTL manevi tazminat alacak. Karara şaşırdığını söyleyen Hayati Güner ise mahkeme kararını temyize götüreceklerini söyledi. Haberi Yazdır aşağıdaki siteden alıntıdır: http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=235846&tarih=16/10/2007
|
|
|
|
|
|
kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları İsim : Kaan Şehir : İstanbul / Yakacık Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978 Ünvanı: kuaför GSM : 0507 297 97 67 web: www.sacakli.com Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!
FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
|
|
|
|
sdt
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 18, 2007, 07:58:32 am » |
|
pes dogrusu ama yinede dikkat edelim biz ne olur ne olmaz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lavinyas
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 18, 2007, 05:35:13 pm » |
|
bilinçli müşteriyi severim ama yani kesim sonuçta uzama ihtimali de var ben ce kuaför hata yapmış kaynak parasını verip konuyu kapatacaktı bu kadar uzamaz hemde deşifre olmazdı sanırım hatasını bi şekilde telaffi etmeliydi. Belkide reklamı oldu reklamın iisi kötüsü olmaz 
|
|
|
|
|
|
 sevda 1977 izmir/gültepe lavinyas@msn.com“Gözlerimizi uzaklıklar değil ki yalnız göze alamadığımız yakınlıklar da acıtır” Acıyor mu gözleriniz, göze alamadığınız yakınlıklardan? Geçmişe ya da geleceğe doğru uzanan kaç köprü yaktınız bugüne dek; hayatınızın haritasını çizerken kendi ellerinizle, sevgiyle, gülümseyişle, sevişmeyle denizlerinize kondurduğunuz kaç adanın, unutuluşun depremleriyle suların derinliğine battığına tanıklık ettiniz? Kaç adayı batırmak için kaç deprem yarattınız, bir adanın üstünü kapatsın diye depremlerinizle yükselttiğiniz o dalgalar, o adayla birlikte daha başka neler yuttu sizden? Yıllar sonra bütün bu depremleri yarattığınız için affedebilecek misiniz kendinizi? “ ve gözleri ancak gözler bağışlayabilir, öyle acıyor ki gözlerim kim bağışlayacak” Acıyor mu gözleriniz? Gözlerinizi bağışlayacak “öbür” gözleri aramıyor musunuz? Unutulanlar arasında en zor unutulanı olan o gözleri aramıyor musunuz? Kim bağışlayacak gözlerinizi, kim bağışlayacak? Kim bağışlayacak bu unutuşları? “sis değil, uykusuzluk değil, iki uzak şehir gibi ayrılıktan kavuşmuyor gözle
|
|
|
duvar
duvar
Teğmen

Rep Puanı: 4
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 18, 2007, 06:05:49 pm » |
|
bu konuyu gecenlerde gazetede bende okudum..aslinda tek tarafli dusunmemek gerek,yani butun sucuda kuaförede atamayiz...aralarida sacla ilgili ne konusmalar gectibilemeyiz...bence ise baslamadan önce musteriyle iyi iletisim kurmaliyiz..suda bir gercek bagzen sen musteriye bu sana gitmez olmaz durmaz hatta sacin yanar felan diyorsun,ama musteri olsunya sen yap..eee?yapincada saca olan oluyor...yani hicmi rastlamadiniz arkadaslar böyle musterilere?hi???sonra ne oluyor suc sende  .ben demiyorum bu olayda kuaför suclu felan diye...sadece yakin bir örnek verdim...bana göre yapilmiycak bir islemi yapmayin,nerde yaptirirsa yaptirsin... ;Dsonucunada bilincsiz musteri ve kuaför katlanicak...nacizane birseyler yazdim arkadaslar,degilmi ama? 
|
|
|
|
|
|
abuzer (serdar) abuzeri ustam lakap olarak takmisti kulagi cinlasin.  )))
|
|
|
seda26
seda
Onbaşı
Rep Puanı: 4
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 19, 2007, 01:09:35 am » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
srkn
srkn
Erbaş
Rep Puanı: 1
geçmişi yaşatmaya değil geleceği yaşatmaya çalış
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 28, 2007, 10:05:31 pm » |
|
gerçekten çok üzücü bir durum böyle müşterileri şiddetle ayıplıyorum  bizde dikkatli olalım ne olur ne olmaz
|
|
|
|
|
|
serkan güneş
|
|
|
gaye
Üsteğmen

Rep Puanı: 20
Mesleğiniz: kuaför
Memleketiniz: kütahya
Burcunuz: kova
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 28, 2007, 11:53:11 pm » |
|
üzüldüm doğrusu ama o kuaforde yazık diilmi canım her kesin başına gelebilir b u tür olaylar ama olayı mahkemeye kadar getırmeye ne gerek varki müşterinin yaptığıda çok ayıp birşey nolacakki saç bu uzar elbet çaresi olmasa ne yaparsan yap ama sonuçta çaresi olan birşey ne yapmışki kuaför adammı öldürmüş altı üstü hatalı bir saç kesmiş müşterinin deyimiyle 
|
|
|
|
|
|
AşK_gElİoRum DeMeZ_aMa_gİdİyOruM_dEr
|
|
|
eyupyilmaz
Çavuş

Rep Puanı: 2
dilara bayan kuafor- ne mutlu turkum dıyene
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 26, 2008, 05:19:34 pm » |
|
allah kımsenı basına vermesın cok zor bır durum benım basımada gelmıstı yanar dedım dınlemedı yınede sıyah boyanmıs ve permalı saca rofle yaptırmak ıstedı ne mıste psıkolog bır seylerle ugras mesela sacınla demıs. neyse sonucuna katlanacagı ıcın yaptım hay yapmaz olaydım parasınıda 1 ay ıcınde verecektı. kendısı radyoda calısan 1 elamandı patronuna benım ona asıldıgımı soylemıs .patronuna oyle bırsey olmadıgını ıza ettım ama nafıle.neyse amac parayı vermemek.2 ay sonra cıktı geldı konustuk yanlıs anlamıs patronu oyle dıyo .ıs yerının onundende patronu gecmezmı hemen ıcerı gırdı allah buyuk .tarbıyesız hem bu kısıyı kotuluyorsun hemde mekanına gelıyosun dedı yuzune tukurdu.ısı bırakmasını ıstedı.benım demıycem cunku benım ıcın musterı kapıdan gırınce benım musterım cıkınca baskasının musterısıdır o yuzden ben musterılere guvenmem.neyse o musterıde ben buraya arkadasımı beklemeye geldım dedı sankı baska beklıcek yer yokmus gıbı .patronu benden ozur dıledı ve ısı bırakmasını soyledı kıza . 
|
|
|
|
|
|
dilara kuafor-eyupyilmaz@live.com-manısa akhısar-1978- eger bır gun tekrar dunyaya gelırsem yıne kuafor olmak ısterdım.ama bu ulkede degıl.cunku bırbırlerının hakkını ,degerlerını,meslege saygısını,cocuklarının gelecektekı idaallerını,dolaylı yonden calan baska bır ulke gormedım........
|
|
|
|
subitay
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 16, 2008, 12:32:40 pm » |
|
bu sac hıc uzamıycak sankı ne kadar berbat edebılırkı sonucta uzayacaktır toplasaydı bır ay ölmezdıya sımdı bu kadın bızıde burda bulur şikayet eder böylelerının kendıyle sorunu var bence
|
|
|
|
|
|
SENİ UNUTMAYA KARAR VERDIM GÖZLERIN GELDİ AKLIMA VAZGEÇTİM...
|
|
|
nazenin
nazenin
Üsteğmen

Rep Puanı: 69
Doğum tarihi: 15.5.1982
Mesleğiniz: kuaför
Memleketiniz: istanbul
Burcunuz: boğa
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 16, 2008, 02:57:19 pm » |
|
hasas bi konu böyle konuları okudukça dikkatliysem çok daha dikkatli olmam gerektiğini hatırlıyorum iyi dinlemeli iyi anlamalı gerçi bazı müşteriler gerçekten sorunlu luyor umud edelimde bize denk gelmese:D
|
|
|
|
|
|
Yalnız nefes alıp vermekle, hayatta kalınmaz Şerefli olmadan hiç bir varın değeri olmaz Ruhsuzsan, fani dünyada ne ehemmiyetin var Her canlı ölür, fakat herkes gerçekten yaşamaz
Adem oğlu bu, kandırsada cümle alemi kendini bir lahza olsun, kandırabilir mi İltifata boğmayın n'olur ,beni boşuna Ustanın beğenmediğini,el beğenir mi?
|
|
|
|