KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 475
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa
boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.
|
 |
« : Ekim 23, 2007, 12:37:29 am » |
|
Arkadaşlar bu ankete yılbaşıda dahildir. Kimi kuaför dostalrımız çift tarife yapıyor kimisi fiatlarına çif tarife yapmıyora 20 ye yaptığı işi 30 a yapıyor amaç son güne yığılmaları caydırmak belki belkide bayram öncesi olşan durgunluğun acısını çıkarmak yada başka sebep ama senelerdir süregelmiş bir gelenek bu konuda yorumlarınız bekliyorum. Arife günü ve bayramlarda pestilimiz çıkıyor sizce haksızmıyız arife günü neden okadar yorulalım ki neden arife gününe biriksin herşey arife günü de çif tarife yani farklı fiyat uygulayan kuaförler var ben kendimce arife günüde fiatlar farklı uygulansın kanaatindeyim topluca birşeyleri uygularsak kimse madur olmaz müşterilerinizde tepki göstermez insanca yaşam diyor ve yorumlarınızı bekliyorum sygılarımla ...
|
|
|
|
|
|
kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları İsim : Kaan Şehir : İstanbul / Yakacık Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978 Ünvanı: kuaför GSM : 0507 297 97 67 web: www.sacakli.com Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!
FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
|
|
|
|
kaju80
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 23, 2007, 12:50:12 am » |
|
eğerki bu konuda hem fikir olursak mesleki açıdan hepimize bi kazanç sağlarız kanaatindeyim ama ben bu uygulamaya geçersem sadece dışlanmaktan başka bişi yaşamayacağımıda biliorum cesaret olarak görmüyorum beni tercih eden müşterim zaten 3e 5e bakmaz ama adım karalansın istemem  bi yandan müşterimide kollamak isterim tabii onlar bizim veli nimetimiz unutmayalım
|
|
|
|
|
|
>>>>>>>>>>>>>>boşveeerrrrr>>>>>>>>>>>>
|
|
|
|
kaju80
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 23, 2007, 12:52:01 am » |
|
|
|
|
|
|
|
>>>>>>>>>>>>>>boşveeerrrrr>>>>>>>>>>>>
|
|
|
nurseda
NURSEDA
Teğmen

Rep Puanı: 86
Nokta kadar menfaat için vürgül kadar eğilme!
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 23, 2007, 10:25:22 am » |
|
Benim bulumduğum şehirde arefe değilde bayramın ilk günü salonlarını açan arkadaşlarımız çift tarife uyguluyorlar vede haklılar.Beni sorarsanız bayramda uyumayı tercih ediyorum
|
|
|
|
|
|
Sevdiğimsin sen; İlk görüşte yüreğimi yakan
Vuslatımsın sen; Kalbimde yaşarken uzakta kalan
Güneşimsin sen; Geceden kara ruhumu aytınlatan
Gecemsin sen; Buğulu gözleriyle yıldızlardan bakan
Hasretimsin sen; Kavuşmayı beklerken ayrı kaldığım
Ümidimsin sen; Sensiz yaşamayı ölüm saydığım
Ekmeğimsin sen; Bedenim açken sevgiye doyduğum
Suyumsun sen; Ab'ı Hayat gibi şifa bulduğum
Sen benim her nefesim, Sen benim kaderimsin...
Sen benim yaşama sebebim, Sen, ilk ve son aşkımsın benim...
|
|
|
gaye
Üsteğmen

Rep Puanı: 20
Mesleğiniz: kuaför
Memleketiniz: kütahya
Burcunuz: kova
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 23, 2007, 09:08:48 pm » |
|
benim bulunduğum şehirde arefe günü normal fiyatlar uygulanıor ama bayramda açtırmak istenilirse tabikide çift tarife birde yılbaşında çift tarife uygulanıor bunu uygulayanda var uygulamayanda ama biz uyguluyoruz neden bayramda gezmek eğlenmek varken çalışılsınki ama çalışılınca da hakkı isteniyor çift tarıfe alıyoruz
|
|
|
|
|
|
AşK_gElİoRum DeMeZ_aMa_gİdİyOruM_dEr
|
|
|
cokoprenses
Onbaşı
Rep Puanı: 1
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 25, 2007, 02:01:53 pm » |
|
bende bayram ve arife fiyatların değişik olması taraftarıyım.her bayram aynı sancı yaşanıyor her salonda her kez tüm işlemlerini özellikle son güne bırakıp iki ayağımızı bi pabuca sokuyorlar.ama çift tarife konusunda olduğun şehirde tüm kuaförler hem fikir olmalı ve uygulamalı ki sen sivri kalma ben bu sorunu bi bayram yaşadım nedense müşteriler bundan pek hoşnut olmuyorlar  ,biz bi kaç arkadaş o günlerde paslaşır ne kadar olsun napalım die konuşuruz ve belirleriz ama bunu hepimiz birlik olup yapmalıyız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dyelonoor
Çavuş

Rep Puanı: 5
Doğum tarihi: 01.10.1990
Mesleğiniz: kuafor
Memleketiniz: İstanbul
Burcunuz: Terazi
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 10, 2007, 11:38:10 pm » |
|
ben gectıgımız ramazan bayramında sadece bayram gunu bıraz daha farklı bı fıyatla calıstırdım salonu
|
|
|
|
|
|
gunduzleri garajda gecelerı vırajda yanlayan efsane M3
|
|
|
|
sdt
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 20, 2007, 04:22:04 pm » |
|
bence arife günü fönler çift tarife olmalı çünki bayramda çift vermemek için arifeden geliyorlar o kadar boyanın içinde fönle ugraşılmıyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
srkn
srkn
Erbaş
Rep Puanı: 1
geçmişi yaşatmaya değil geleceği yaşatmaya çalış
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 28, 2007, 08:37:07 pm » |
|
sdt arkadaşımıza katılıyorum ve burda tüm kuaför arkadaşları böyle tarifeleri kaldırıp birlik olmaya çağırıyorum
|
|
|
|
|
|
serkan güneş
|
|
|
|
aysuca
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 28, 2007, 11:01:27 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yezda
Onbaşı
Rep Puanı: 0
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 29, 2007, 02:13:38 am » |
|
birlik olalımda ben cift tarife yapacak bi yerde yapmıyorum kuaförlügü cok tepki alırım ilk sene denedim ve kaybım oldu birdahada cift tarife almadım bu biraz kuaförün iş yaptıgı kesime baglı bence
|
|
|
|
|
|
gülmek için mutlulugu beklersek ölene kadar tebesüm dahi edemeyiz
|
|
|
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Üsteğmen

Rep Puanı: 187
Doğum tarihi: 22/O1/1970
Mesleğiniz: SEBA KOZMETİK/ Satış Müdürü
Memleketiniz: URLA/TORASAN/İZMİR
Burcunuz: KOVA
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 15, 2007, 04:11:19 pm » |
|
Selam arkadaşlar.
Ben 27 senelik kuaförüm ama bu siteyi daha yeni buldum ve inşallah daim olurum.
Bu çift tarife olayı aslında her bayram geldiğinde kafamızda kurduğumuz bir çıkmaz. 
Ne yapmalıyım acaba _? bunu eminim her bayram öncesi düşünmüşüzdür.
Şimdi ben yapsam komşum kuaför meslektaşım yapmıyacak,kaygısı her zaman hepimizde olmuştur.
şahsen ben kendim,93 yılından beri salon sahibiyim, arife günü hiç çift tarife almadım.Ama bayramın ilk günü prensip edindik ve ,
Saat 9 da açıp 1'de kapatıyoruz ve çift tarife alıyorum.
Birlik olmak konusuna gelince, malesef olunmuyor. keşke birlik halinde hareker edebilsek.
O zaman bizlerde ,hem sanatımızın karşılığını almış,hemde o kadar yorulmamış oluruz diye düşünüyorum.
Sevgilerimle.
|
|
|
|
|
|
M. Müjdat. 22/01/1970 Urla/Torasan/İZMİR Manyak Müjdat. manyakmujdat@hotmail.com0 535 969 42 46 Hayatta hiç bir şey kötü değildir, Düşüncedir bir şeyi iyi,yada kötü yapan, İyi düşünki iyi olsun.
|
|
|
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 475
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa
boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 15, 2007, 06:20:36 pm » |
|
En çok boya röfle işlemleri arife günü ve bir öncesi oluyor doğal olarak canlı renklerle gezmek için herkes renk işlemlerini bu özel günlere yakın
zamanlara saklıyor.
Personel sayısı çok fazla olmayan salonlar fön bana engel olmuyor arife gününde diyebilirmi bunu merak ediyorum
ayrıca bayramın birinci günü geleneksel ziyaretler olur mezarlıklar yakın abrabalar v.s. bayrama kadar herkes büyük işlerini halleder yani bayramın ilk
günü uzun işlemler pek olmaz genelde fön tarama şekillendirme işlemi ağırlık basar. Şimdi salonunuza gelen fön müşterisini de yoğunuz alamayız
şeklinde geri çevirmekte pek iyi olmaz o yüzden feragatlar karşılıklı olmalı diye düşünüyorum. Kurban bayramında dikkatimi çekti diğer bayramlardan
çok farklı daha iz iş oluyor bayramın ilk günü çünkü diğer bayramlar gibi değil insanların uğraşları oluyor fakat bu gelişen türkiye ile değişecek gibi
börünüyor. Artık hayvanı seçiyorsunuz bu olsun diyorsunuz size eşit ağırlıklarda dilediğiniz ölçü ve sayıda anbalanmış şekilde hazırlayan kurban
kesim yerleri var bunlar çoğaldıkça yaşam standartlarıda değişiyor.
Bu çif tarife olayı fiyat aralığı normalin altında ve normale yakın kuaförlerde biraz hak durumu adı çif tarife olan uygulamayı çoğu kuaför iki katı
olarak uygulamıyor 6 ise 10a 10 ise 15e işlem uyguluyor şeklinde aslında. Fiyatları yüksek olan kuaförlerde bile farklı tarife yapan duydum ama genel
olarak 30 ytl fön çekip 70 ytl ye saç kesen meslektaşlarımız gerek duymuyor. Mesela çif tarifeden hoşlanmayanlar için iyi bir tercih normal zamanda
da 70 bayramda 70 arifede de tercih edebilirler 
Ben her arife ve bayram da bunu uyguladım bunu zaten müşterilerimde bilir ve arifeye yaklaşmadan herkese haber veririm kapıyada bir insört koyarım.
Makul bir farklı tarife uyguladığımdan kimseden de bir tepki almadım. Çevremdeki kuaförlerin uygulayıp uygulamaları kedi tercihleri diyorum
ben farklı tarife uyguluyorum diye farklı kuaför tercih edecek müşterim buyursun etsin.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 15, 2007, 07:16:10 pm Gönderen: ADMİN »
|
|
kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları İsim : Kaan Şehir : İstanbul / Yakacık Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978 Ünvanı: kuaför GSM : 0507 297 97 67 web: www.sacakli.com Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!
FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
|
|
|
ares
Acemi ÜYE
tum meslektaslarıma basarılar dılerım
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 15, 2007, 10:05:51 pm » |
|
ben katılıyorum arıfe gunu fıyetlar cıft tarıfe olmalı butun meslektaslarımın bayramını kutlarım ;A ;Y
|
|
|
|
|
|
selam ben mugla mılasta kuaförüm bu sıteye yenı üye oldum sız kuaför doslarımla tanısmak ve bılği alısverisi yapmak ısterım saygılarımla
|
|
|
ANOFTA
ANOFTA
Asteğmen

Rep Puanı: 8
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 10, 2008, 08:57:03 pm » |
|
kesinlikle uygulanmalı.iki katı değil ama bir fark konulmalı.çünkü bu hakkımız.
|
|
|
|
|
|
yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür,ama bir orman gibi kardeşçesine..
|
|
|
nurankorkmazlar
nuran
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 27, 2008, 12:51:54 am » |
|
haklısınız herkes her işini son güne bırakıyor yoruluyoruz ama 15 günde oturuyoruz.çift tarife uygulamak müşterimi kazıklamak gibi geliyor .yüzüm tutmuyor uygulayamıyorum eskiden uygulardık .ama eskiden kuaför azdı . şimdi kaynıyor ben yapsam diğeri yapmaz .bursada öyle ucuz kuaförler arttı ki......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
38nazar80
38nazar80
Erbaş
|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 13, 2008, 02:46:49 am » |
|
evt fıyat farkı olmalı ama musterılere bunu anlatmak zor oluyor dıger kuaforler tam aksıne ındırım yapıyorlar bızım burda olmuyor normal tarıfeyı alısak ne mutlu bıze
|
|
|
|
|
|
27 04 1980 fıkrıye kızılarslan kayserı
|
|
|
aktku
nur
Yüzbaşı

Rep Puanı: 113
Doğum tarihi: 10.06.1964
Mesleğiniz: boşta gezer
Memleketiniz: İstanbul
Burcunuz: ikizler
|
 |
« Yanıtla #17 : Ocak 17, 2009, 12:05:18 am » |
|
 tabiki fiyat farkı olmalı, okadar yoğun bir çalışma gerektiriyokii bence emeğe saygı gerektiğinden ,bu yorgunluğun bir bedeli olmalı  beğenmeyenlerde, diğer günlerde gelirleer..  yanii kuaför mesleği bu kadar hafife alınmamalı bence, buda kuaför camiasının tutarlı tutumu ile gerçekleşiir. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevva
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 07, 2009, 12:23:06 am » |
|
hıc dusunmemıstım bu konuyu ama birden dusundumde arıfede degılde bayramda ucretlı olsun dıye dusundum cunku ben arıfede kuafore gıdıyorum bayramda degıl 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dilaver
ATILDI
Yarbay
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 07, 2009, 12:40:16 am » |
|
evet doğru söylüyorsun sevva haklısın
|
|
|
|
|
|
kuafor türkiye forumu proksimo ürünlerine referans vermez.
|
|
|
|