KUAFÖR TÜRKİYE Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kaş alırken bunlara dikkat!  (Okunma Sayısı 4580 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nurseda
NURSEDA
Teğmen

Rep Puanı: 86

Nokta kadar menfaat için vürgül kadar eğilme!

« : Ekim 28, 2007, 09:47:59 pm »

Kaş almayı hafife almayın, kaş şeklinizin ruhunuzu ve duygularınızı yansıttığını, yüzünüze anlam kattığını unutmayın.. Genel olarak, kaş almak dağınık görünümü düzenlemek için yapılır. Son dönemlerde ise, dünyada ve ülkemizde yüze farklı bir anlam katmak için profesyonel kaş tasarımcıları tarafından yapılıyor.

Kaş alırken dikkat edilmesi gerekenler
Kaş başlangıcı burun deliği ile aynı doğrultuda olmalı ve uzunluğu gözün dış köşesine kadar uzanmalı.. Kaşınızı yukarı doğru çok incelttiğinizde gözleriniz çok küçük görünür. Kaşlarınızın ortasını çok fazla almanız ise, size şaşırmış, baykuşa benzer bir ifade verebilir.

Tek tek alın..
Eğer kaşlarınızı şekillendirme konusunda şüpheleriniz varsa, yapamayacağınızı düşünüyorsanız kaşlarınızı almayın. Bu konuda kendinize güvenseniz bile, alınan kaşın geç çıktığını aklınızda bulundurarak birer birer alın.

Kaş alırken acı duymamak için
Kaşlarınızı fazla acıtmadan ve tahriş etmeden almanın yolları var. Kaş almaya başlamadan önce, sıcak bir duş alın. Bunu yapamıyorsanız yüzünüzü sıcak suyla yıkayın ya da bir süre kaşlarınızın üzerinde sıcak suyla yıkanmış ufak bir sıcak havlu bekletin.

Buz kullanmayın
Ne yaparsanız yapın ama bölgeyi buzla uyuşturmayın.. Buz gözenekleri kapatır ve kılları çekmenizi zorlaştırır, daha çok ağrıya neden olur. Cımbızla kaş almayı bitirdiğinizde, elinizi yüzünüzü iyice yıkayın. Bir pamuk ve enfeksiyonu, kanamayı önleyici temizleyicilerle de silebilirsiniz.

Sevdiğimsin sen;
İlk görüşte yüreğimi yakan

Vuslatımsın sen;
Kalbimde yaşarken uzakta kalan

Güneşimsin sen;
Geceden kara ruhumu aytınlatan

Gecemsin sen;
Buğulu gözleriyle yıldızlardan bakan

Hasretimsin sen;
Kavuşmayı beklerken ayrı kaldığım

Ümidimsin sen;
Sensiz yaşamayı ölüm saydığım

Ekmeğimsin sen;
Bedenim açken sevgiye doyduğum

Suyumsun sen;
Ab'ı Hayat gibi şifa bulduğum

Sen benim her nefesim,
Sen benim kaderimsin...

Sen benim yaşama sebebim,
Sen, ilk ve son aşkımsın benim...
cokoprenses
Onbaşı
*

Rep Puanı: 1

« Yanıtla #1 : Ekim 31, 2007, 09:17:14 pm »

kaş alırken cımbız kullanmak bi derece ama birde sirle kaş alımları var ben hiç denemedim.faydaları zararları ne biliyormusunuz ve avantajı ne sir kullanmanın kaşda bilen varsa ve cvplarsa sevinirim
gaye
Üsteğmen

Rep Puanı: 20

Doğum tarihi: 02021987
Mesleğiniz: kuaför
Memleketiniz: kütahya
Burcunuz: kova

« Yanıtla #2 : Ekim 31, 2007, 10:56:37 pm »

kaş alırken diikat edilmesi gereken bazı noktalar var tabi önce kaş alacağımız cımbız alkolle silinmesi gerekıor sonra normal pudrayla alınacak bölgeyi pamuk yardımıyla siliyoruz müşteri daha az acı hissediyor bu arada şaştım  doğrusu kaş alındıktan sonra kırem sürülmesi kızarıklığı giderior

AşK_gElİoRum DeMeZ_aMa_gİdİyOruM_dEr
kaju80
Teğmen

Rep Puanı: 16

« Yanıtla #3 : Kasım 12, 2007, 07:25:20 pm »

eğerki kelimede hatam olursa afola doğu bölgemizde kirşen die bi madde uyguluyorlar kaş veya yüz alımından önce tam bi bilgi sahibi deilim ama acıyı azaltıyormuş ablacım biliormusun ne olduğunu  Huh?

>>>>>>>>>>>>>>boşveeerrrrr>>>>>>>>>>>>
serpil
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 0

« Yanıtla #4 : Temmuz 21, 2008, 10:05:08 pm »

eğerki kelimede hatam olursa afola doğu bölgemizde kirşen die bi madde uyguluyorlar kaş veya yüz alımından önce tam bi bilgi sahibi deilim ama acıyı azaltıyormuş ablacım biliormusun ne olduğunu  Huh?
                                                                                                                                                       evet arkadaşım ben biliyorum kaş veya yüz alınırken önce elinle ipi ıslatıyosun sonra kirşeni ipe sürü yosun öyle alıyosun acı olmuyor    Smiley
subitay
Başçavuş

Rep Puanı: 1

« Yanıtla #5 : Temmuz 22, 2008, 12:03:42 pm »

peki bu kirşen nerde satılıyo ben bırde ıpe antep fıstıgı duruyolarmıs dıye duydum ama bu ne işe yarıyo bılmıyorum agdaglada kas alınıyo en azından ipten daha az acıyo bırde daha gec cıkıyo seklı yıne cımbızla verı yoruz sadec fazlalıklar agdayla alınıyor..

SENİ UNUTMAYA KARAR VERDIM GÖZLERIN GELDİ AKLIMA VAZGEÇTİM...
KIZILIRMAK24
kızılırmak
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #6 : Kasım 06, 2008, 03:43:35 pm »

kuaför gelen bir çok bayan yüz ağdası istiyor iple isteyen fazla değil.bir çok bayan yüz agdası yaramıyor tahriş ediyor,sağlıklıkmı sizce sir ağda yüze yandan yandan

semraaaaa
Funda.74
Funda.74
Erbaş
*

« Yanıtla #7 : Kasım 06, 2008, 10:51:58 pm »

yuz bolgesını cok dıkkatlı almak lazım.cılt hassassa ıkıncı defa uygulamamalı.ben agdadan sonra yatıstırıcı sprey kullanıyorum.
ponza
Asteğmen

Rep Puanı: 19

Doğum tarihi: 01.05.1976
Mesleğiniz: bayan kuaförü
Burcunuz: boğa

« Yanıtla #8 : Kasım 07, 2008, 09:41:36 am »

çok güzel bir konuya değinmişsin nurseda.kaş insanın bakışlarını değiştiriyor .günümüzde insanlar kendi kaşlarını almaya çalışıp genelde bizlere düzelttirmeye geldiğikleri için , kaş düzelltme merkezi olduk bu sayede. Angry

01.05.1976
istanbul
yaren28
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #9 : Kasım 08, 2008, 09:57:43 am »

geçekten kaş çok önemli ben kaşı matematik gibi görüyorum çöze çöze alıyorum
duru ipek
Erbaş
*

Adınız Soyadınız: hatice ipek
Doğum tarihi: 250883
Mesleğiniz: kuaför
Memleketiniz: bursa

« Yanıtla #10 : Mayıs 31, 2009, 12:06:34 am »

bende kaşı sir ağdayala alıyorum genelde agda talabi daha çok memnuniyet daha fazla agdayla daha az can acıyor bırazda gec cıkardıgını söylüyorlar
baygen
birsen
Çavuş
**

Rep Puanı: 3

slm....

« Yanıtla #11 : Mayıs 31, 2009, 01:00:26 am »

kaş alırken cımbız kullanmak bi derece ama birde sirle kaş alımları var ben hiç denemedim.faydaları zararları ne biliyormusunuz ve avantajı ne sir kullanmanın kaşda bilen varsa ve cvplarsa sevinirim
siri isteyene kulanıyorum bende bazende öneriyorum kaşı çok olanlara ipe dayanamayanlara çünkü ipten çok daha az acı veriyor ama siri yüz bölgesinde kulanırken çok dikat edin 1 den fazla sürmeyin, akne tedavisi görenlerin yüzü çok hasas oluyo direk deriyi kaldırıyor kulanmayın kesinlikle. sir ipe göre daha pratik denemenizi öneririm

yüreğinin götürdüğü yere git
aedilberim
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #12 : Haziran 01, 2009, 10:12:05 am »

ewet canım
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||
Google Etiketleri: google sacakli html kesim

Gitmek istediğiniz yer:  

KUAFÖR TÜRKİYE
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!