|
nermin
|
 |
« Yanıtla #280 : Nisan 21, 2008, 10:33:33 pm » |
|
slm arkadaşlar sevda ablacım belli olmaz oylama bitmediyse birinci olma şansı devam ediyo demektir ama olsun ikinci olmakta başarı demektir şimdiden tebrikler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lavinyas
|
 |
« Yanıtla #281 : Nisan 22, 2008, 12:15:55 pm » |
|
tşk ederim nermincim
ama gerçekten 1. sıradaki küçük hanım bance torpilli çünkü onun puanları hiç düşmüyor geri kalan 22 çocuğun puanları sürekli değişiyor ama olsun pelin 2. olsada sorun yok dereceye giremese bile o benim gönlümün birincisi
|
|
|
|
|
|
 sevda 1977 izmir/gültepe lavinyas@msn.com“Gözlerimizi uzaklıklar değil ki yalnız göze alamadığımız yakınlıklar da acıtır” Acıyor mu gözleriniz, göze alamadığınız yakınlıklardan? Geçmişe ya da geleceğe doğru uzanan kaç köprü yaktınız bugüne dek; hayatınızın haritasını çizerken kendi ellerinizle, sevgiyle, gülümseyişle, sevişmeyle denizlerinize kondurduğunuz kaç adanın, unutuluşun depremleriyle suların derinliğine battığına tanıklık ettiniz? Kaç adayı batırmak için kaç deprem yarattınız, bir adanın üstünü kapatsın diye depremlerinizle yükselttiğiniz o dalgalar, o adayla birlikte daha başka neler yuttu sizden? Yıllar sonra bütün bu depremleri yarattığınız için affedebilecek misiniz kendinizi? “ ve gözleri ancak gözler bağışlayabilir, öyle acıyor ki gözlerim kim bağışlayacak” Acıyor mu gözleriniz? Gözlerinizi bağışlayacak “öbür” gözleri aramıyor musunuz? Unutulanlar arasında en zor unutulanı olan o gözleri aramıyor musunuz? Kim bağışlayacak gözlerinizi, kim bağışlayacak? Kim bağışlayacak bu unutuşları? “sis değil, uykusuzluk değil, iki uzak şehir gibi ayrılıktan kavuşmuyor gözle
|
|
|
|
|
|
naz
|
 |
« Yanıtla #283 : Nisan 24, 2008, 12:46:34 am » |
|
sevda hanım pelinin ikinciliğine sevindim ona oy verdim inşallah birincide olur
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 24, 2008, 11:27:20 am Gönderen: lavinyas »
|
|
isim:Ayşe Başoğlu 1967/Tomarza ünvan:Kuaför eşit olmayan insanlara eşit davranmaktan daha büyük haksızlık olamaz "düşünmek zor iştir,muhtemelen bu yüzden çok az kişi düşünür"
|
|
|
|
lavinyas
|
 |
« Yanıtla #284 : Nisan 24, 2008, 11:30:33 am » |
|
slm herkese hayırlı işler bol kazançlar
naz hanım çok tşk ederim güzel dilekleriniz için bende öyle umuyorum ama zor gibi görünüyor yine de çok teşekkürler.
Ama bugün ajansa pelinin yarışmadan çıkarılması isteğinde bulundum çünki dürüst değiller gerçekten de 1. olan cocuk torpilli olduğunu düşünüyorum diğer çocukların oy oranları sürekli değişirken onun ki yarışmanın başından beri aynı puanda kızımın psikolojisi bozulacak o nedenle yarışmadan çıkıyoruz dediğim gibi o benim gönlümün birincisi umarım isteğimi göz önüne alıp elerler pelini buraya kadarmış yinede herkese teşekkür ederim
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 25, 2008, 06:50:50 pm Gönderen: lavinyas »
|
|
 sevda 1977 izmir/gültepe lavinyas@msn.com“Gözlerimizi uzaklıklar değil ki yalnız göze alamadığımız yakınlıklar da acıtır” Acıyor mu gözleriniz, göze alamadığınız yakınlıklardan? Geçmişe ya da geleceğe doğru uzanan kaç köprü yaktınız bugüne dek; hayatınızın haritasını çizerken kendi ellerinizle, sevgiyle, gülümseyişle, sevişmeyle denizlerinize kondurduğunuz kaç adanın, unutuluşun depremleriyle suların derinliğine battığına tanıklık ettiniz? Kaç adayı batırmak için kaç deprem yarattınız, bir adanın üstünü kapatsın diye depremlerinizle yükselttiğiniz o dalgalar, o adayla birlikte daha başka neler yuttu sizden? Yıllar sonra bütün bu depremleri yarattığınız için affedebilecek misiniz kendinizi? “ ve gözleri ancak gözler bağışlayabilir, öyle acıyor ki gözlerim kim bağışlayacak” Acıyor mu gözleriniz? Gözlerinizi bağışlayacak “öbür” gözleri aramıyor musunuz? Unutulanlar arasında en zor unutulanı olan o gözleri aramıyor musunuz? Kim bağışlayacak gözlerinizi, kim bağışlayacak? Kim bağışlayacak bu unutuşları? “sis değil, uykusuzluk değil, iki uzak şehir gibi ayrılıktan kavuşmuyor gözle
|
|
|
|
nermin
|
 |
« Yanıtla #285 : Nisan 28, 2008, 02:42:02 pm » |
|
herkese selam ve bol kazanç sanırım bu bölümü aksattık biraz nasılsınız arkadaşlar nerelerdesiniz umarım çok yogun çalışıyorsunuzdur ben bu gün sakinim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dilaver
ATILDI
Yarbay
Rep Puanı: 0
|
 |
« Yanıtla #286 : Nisan 28, 2008, 06:11:46 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
kuafor türkiye forumu proksimo ürünlerine referans vermez.
|
|
|
|
lavinyas
|
 |
« Yanıtla #287 : Nisan 29, 2008, 12:11:35 pm » |
|
dilaver bey chat odasında genelde kimse olmuyor o nedenle burayı kullanıyoruz hangi saat girsem hep boş orası
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Üsteğmen

Rep Puanı: 189
Doğum tarihi: 22/O1/1970
Mesleğiniz: SEBA KOZMETİK/ Satış Müdürü
Memleketiniz: URLA/TORASAN/İZMİR
Burcunuz: KOVA
|
 |
« Yanıtla #289 : Mayıs 06, 2008, 02:30:46 am » |
|
Selam benim çok sevgili meslektaşlarım.
Uzunca bir süredir aranızda değilim ve sanırım bir süre daha aranızda olamıyacağım,ama emin olun aklım ve kalbim sizlerle ben burayı ve sizlerle birlikte olmayı çok seviyorum vede çok özlüyorum.
Şu anda Alanya'dayım ve çok yakında burada bir salon açma planlarım var onun araştırmalarını yapıyorum.
Ama bu aradada boş durmuyorum,Manavgat'ta bir kuaför salonunun dekarasyon işini aldım Allaha çok şükür yüzümün akıyla başarıyla dekarasyonunu bitirdim bu salonun,ve yine Manavgat'ta başka bir salon sahibi daha yaptığım dekarasyon çalışmasını çok beğendiği için onun salonu içinde bir çizim ve taslak sunup teklif vermemi istedi şimdi bu salonun dekarasyon işlerine başlıyacam ve bu arada kendim içinde Alanya'dada dükkan arıyorum sanırım bu salondan sonra kendi salonumun dekarasyonuna geçebilicem.
Sizlerle tekrardan birlikte olabilmek umudu ile Allaha emanet olun diyorum.
Not: bu arada saate bakın saat,02,30 ben hala çalışıyorum çizimler falan kendime bi kahve molası verdim ve sizlerle özlem gidereyim dedim.Sizleri seven,kardeşiniz,MANYAK MÜJDAT.
Allaha emanet olun.
|
|
|
|
|
|
M. Müjdat. 22/01/1970 Urla/Torasan/İZMİR Manyak Müjdat. manyakmujdat@hotmail.com0 535 969 42 46 Hayatta hiç bir şey kötü değildir, Düşüncedir bir şeyi iyi,yada kötü yapan, İyi düşünki iyi olsun.
|
|
|
|
|
ANOFTA
ANOFTA
Asteğmen

Rep Puanı: 8
|
 |
« Yanıtla #291 : Mayıs 14, 2008, 06:10:56 pm » |
|
slm arkadaşlar.ben hülya ist.b.çekmeceden.bu bölümü çok iyi yapmışsınız.bende yeniyim.tam olarak siteyi kullanmaya alışamadım ama umarım zamanla alışacam.hepimize hayırlı olsun.güzel günlerde kullanalım.
|
|
|
|
|
|
yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür,ama bir orman gibi kardeşçesine..
|
|
|
ANOFTA
ANOFTA
Asteğmen

|
 |
« Yanıtla #292 : Mayıs 15, 2008, 10:37:12 am » |
|
günaydın arkadaşlar.herkese hayırlı işler.bugününüz dününüzden mükemmel olsun .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erakuafor
eRa
Erbaş
Rep Puanı: 1
BenimHakkımdaNeDüşünüyorsanALLAH SanaDahaFazlaVrsn
|
 |
« Yanıtla #293 : Mayıs 18, 2008, 11:08:32 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erakuafor
eRa
Erbaş
Rep Puanı: 1
BenimHakkımdaNeDüşünüyorsanALLAH SanaDahaFazlaVrsn
|
 |
« Yanıtla #294 : Mayıs 19, 2008, 02:41:13 pm » |
|
Kaancım Nereye yazacağımı bilemedim buraya yazmaya kararverdim umarım kızmazsınız
Bügünün analamı ve önemi sebebiyele bir öneride bulunmak istiyorum haddime düşmeyerek ama hatırlatmak istedim . Bugün 19MAYIS siteye bir bayrak ekliyebilirmizi ATAya saygı gereği
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 475
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa
boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.
|
 |
« Yanıtla #295 : Haziran 21, 2008, 01:14:46 am » |
|
|
|
|
|
|
|
kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları İsim : Kaan Şehir : İstanbul / Yakacık Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978 Ünvanı: kuaför GSM : 0507 297 97 67 web: www.sacakli.com Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!
FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
|
|
|
|
onder45
|
 |
« Yanıtla #296 : Haziran 21, 2008, 01:19:16 am » |
|
Süper bi maç oldu saka yaptılar sanki bize helal oolsun bizim millilere 
|
|
|
|
|
|
adı: Önder bulunduğu yer: manisa/alaşehir msn: onder__kuafor@hotmail.comyaş:19 Umutların bittiği yerde türkün kudreti başlar _______________________________________________________ forumdaki videoları izlemek için www.antisansur.com dan gerkeli programı kurmalısınız
|
|
|
|
sdt
|
 |
« Yanıtla #297 : Haziran 21, 2008, 08:56:07 am » |
|
dün ben yarı finaldeyiz demiştim şaka gibi bir maç oldu ama yaa maç gitti sonra hemen geri geldi hırvatlara öldüm gülmekten 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lavinyas
|
 |
« Yanıtla #298 : Haziran 21, 2008, 09:41:41 am » |
|
Aslında ben maçtan hiç anlamam anlamayan biri olarak diyebilirimdi hiç güzel oynamadılar maç sonuna kadar , golü yedikten sonra açıldılar ama ii açıldılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

|
 |
« Yanıtla #299 : Temmuz 03, 2008, 09:53:23 pm » |
|
Tüm islam aleminin ve tüm kuaför arkadaşlarımın kandilini kutluyorum hayırlara vesile olmasını diliyorum. semaya açılan ellerinizin, okuduğunuz duaların kabul olmasını dilerim hastası olanlara şifa derdi olana deva nasip olur bu hayırlı mübarek gecede inşallah.
|
|
|
|
|
|
kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları İsim : Kaan Şehir : İstanbul / Yakacık Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978 Ünvanı: kuaför GSM : 0507 297 97 67 web: www.sacakli.com Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!
|
|
|
ANOFTA
ANOFTA
Asteğmen

|
 |
« Yanıtla #300 : Temmuz 03, 2008, 10:16:08 pm » |
|
aminnnnn insallah.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nazenin
nazenin
Üsteğmen

Rep Puanı: 69
Doğum tarihi: 15.5.1982
Mesleğiniz: kuaför
Memleketiniz: istanbul
Burcunuz: boğa
|
 |
« Yanıtla #301 : Temmuz 03, 2008, 10:56:25 pm » |
|
amin.. bende buradaki tüm arrkadaşlarımın ve burada bulunanların ragaip kandillerini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.hastaalara şifa dertlilere deva versin rabbim gönlünüzde her ne muradınız var ise hakkınızda hayırlı olanlar kabul olsun..hayırlı kandiller arkadaşlar..
|
|
|
|
|
|
Yalnız nefes alıp vermekle, hayatta kalınmaz Şerefli olmadan hiç bir varın değeri olmaz Ruhsuzsan, fani dünyada ne ehemmiyetin var Her canlı ölür, fakat herkes gerçekten yaşamaz
Adem oğlu bu, kandırsada cümle alemi kendini bir lahza olsun, kandırabilir mi İltifata boğmayın n'olur ,beni boşuna Ustanın beğenmediğini,el beğenir mi?
|
|
|
|
nermin
|
 |
« Yanıtla #302 : Temmuz 03, 2008, 11:26:17 pm » |
|
bu güzel gecede herkesin kandilini kutluyorum allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Üsteğmen

|
 |
« Yanıtla #303 : Temmuz 10, 2008, 11:59:57 pm » |
|
Sevgili Dilaver abicim yeni yaşını en içten dileklerimle kutlar sana hayatında sağlık,başarı,mutluluk,ve bol kazançlar dilerim. Ailen,sevdiklerin ve sevenlerinle nice yıllara iyiki doğdun iyiki aramızdasın.  Sevgi ve saydılarımla,Allaha emanet ol. Not: ayrı konu açıldımı bilmiyorum ama ben buradan yazayım dedim açıldıyda kusura bakmayın 
|
|
|
|
|
|
M. Müjdat. 22/01/1970 Urla/Torasan/İZMİR Manyak Müjdat. manyakmujdat@hotmail.com0 535 969 42 46 Hayatta hiç bir şey kötü değildir, Düşüncedir bir şeyi iyi,yada kötü yapan, İyi düşünki iyi olsun.
|
|
|
dilaver
ATILDI
Yarbay
Rep Puanı: 0
|
 |
« Yanıtla #304 : Temmuz 11, 2008, 12:13:50 am » |
|
çokk çokk teşekkür ederim arkadaşlar sağolun müjdat kardeşim tüm iyi niyetlerine tüm arkadaşlarımız a vasılolur inşallah
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 11, 2008, 12:41:01 am Gönderen: dilaver »
|
|
kuafor türkiye forumu proksimo ürünlerine referans vermez.
|
|
|
|
nermin
|
 |
« Yanıtla #305 : Temmuz 11, 2008, 12:26:46 am » |
|
dilaver abi yeni yaşın hayırlı daha uzun ömürler versin allah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sdt
|
 |
« Yanıtla #306 : Temmuz 11, 2008, 09:22:33 am » |
|
dilaver abi doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana çoook uğurlu gelir inşallah sağlık ve mutlu bir ömür dilerim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Üsteğmen

|
 |
« Yanıtla #307 : Temmuz 14, 2008, 01:02:33 am » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onder45
|
 |
« Yanıtla #308 : Temmuz 14, 2008, 03:26:58 pm » |
|
yeni yılınızın sizlere bol kazanç ve mutluluk getirmsini diliyorum nice yıllara
|
|
|
|
|
|
adı: Önder bulunduğu yer: manisa/alaşehir msn: onder__kuafor@hotmail.comyaş:19 Umutların bittiği yerde türkün kudreti başlar _______________________________________________________ forumdaki videoları izlemek için www.antisansur.com dan gerkeli programı kurmalısınız
|
|
|
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Üsteğmen

|
 |
« Yanıtla #309 : Ağustos 06, 2008, 11:16:01 pm » |
|
Sevgili meslektaşlarım selam olsun hepinize  Nasılsınız bakalım, Yeni konumuzu kaçırmayın ve plan yapmaya başlayın Tatil planı  Konuyu takip edin bir kaç güne kadar tüm detayları yazmış olucaz, konuyu şimdiden açtıkki bakalım arkadaşların bu konudaki düşünceleri nasıl olucak,buna göre en iyisini planlamaya çalışıcaz. konu burada tıklayın. http://www.kuaforturkiye.com/index.php?topic=7759.new#new
|
|
|
|
|
|
|
|
|
melike_papatya
papatya...
Asteğmen

Rep Puanı: 5
|
 |
« Yanıtla #310 : Ağustos 06, 2008, 11:24:05 pm » |
|
Müjdat Abicim aslında cok güzel olur hepimizin bir arada olması ama herkesin gelebilecegini düsünmüyorum en iyisi biz ayrıntıları bekleyelim
|
|
|
|
|
|
melike filiz BANDIRMA/15.07.85
|
|
|
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Üsteğmen

|
 |
« Yanıtla #311 : Ağustos 06, 2008, 11:41:15 pm » |
|
Müjdat Abicim aslında cok güzel olur hepimizin bir arada olması ama herkesin gelebilecegini düsünmüyorum en iyisi biz ayrıntıları bekleyelim
Neden gelinemesinki Melike'cim nasılsa her sene bi yerlere tatile gitmiyormuyuz,bu seferde kuaförtürkiye için toplanalım ve tatilimizi orada hep beraber yapalım, ve katılım çok olursa çok daha uygun fiyata ayarlama şansımızda olucak. Ve orada çok değişik aktiviteler,şovlar bile yapabiliriz. Tanışma için müthiş bir fırsat şahsen ben ailemle birlikte şimdiden heyecanlanmaya başladık bile 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

|
 |
« Yanıtla #312 : Ağustos 07, 2008, 12:09:00 am » |
|
kesinlikle ben ekip arkadaşlarımla beraber katılmayı düşünüyorum. Meslektaşlarımla aynı ortamda tatil yapıp kaynaşmaktan onur duyarım kuaförler bayramıda hersen bu tarihte olur artık beraber kutlarız sadu çok istiyordu kuaförler bayramımız olsun diye al sana sadu kuaförler bayramımız oluyor yavaş yavaş bu işler süreç ister umarım herkes gelir ama gelemeyenler için çok üzülücem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Üsteğmen

|
 |
« Yanıtla #313 : Ağustos 07, 2008, 12:14:01 am » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sdt
|
 |
« Yanıtla #314 : Ağustos 14, 2008, 03:58:19 pm » |
|
kuafor türkiye, manyak müjdat benim yanımda şu anda laf aramızda bu adam harbi manyakmış yaaa sen kalk izmirden antalya üzeri bas gel mersine  şaşırdım beni çok mutlu etti herkesin tanışmasını isterim mükemmel bir insan kendisine hayatta başarılar diliyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|