Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 17   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Konular harici sohpet odası,herkese açık buyrun.  (Okunma Sayısı 13991 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Üsteğmen

Rep Puanı: 184

Adınız Soyadınız: Müjdat DARCAN
Doğum tarihi: 22/O1/1970
Mesleğiniz: SEBA KOZMETİK/ Satış Müdürü
Memleketiniz: URLA/TORASAN/İZMİR
Burcunuz: KOVA

« Yanıtla #350 : Ocak 04, 2009, 03:35:36 pm »

Selam sevgili meslektaşlarım ve dostlarım  Smiley

İyiyki uzun zamandır yoktum  yani aşk olsun burayı çok ihmal etmişsiniz,oysa bu bölüm, bizlerin birbirimizi daha iyi tanıyacağımız bir bölüm olarak düşünülmüştü,bu bölümde herkes kendinden işlerinden ve hatta iş ile alakalı sıkıntılarından bahsedip,dertleşebilecekleri bir yapıya sahip.

Tabiki herkesin kendini tanıtmasıyla başlıyacak mesela imza ayarları gibi  Evil  ki kim kimle konuşuyor kime ne cevap veriyor bilinsin.

Neyse adı üstünde (Konular harici sohpet) konumuzla alakalı olmayan konulardanda bahsedip kafamızı boşaltabiliriz  Cheesy 

İşte bir yeni yıl daha ve yine yeni bir günün sonuna doğru geldik,yağışlı ve sıkıcı bir gün daha sona eriyor. İzmir'den sevgi ve saygılarımla.

Allaha emanet olun.

M. Müjdat.
22/01/1970
Urla/Torasan/İZMİR
Manyak Müjdat.
manyakmujdat@hotmail.com
0 535 969 42 46
Hayatta hiç bir şey kötü değildir,
Düşüncedir bir şeyi iyi,yada kötü yapan,
İyi düşünki iyi olsun.
baygen
birsen
Çavuş
**

Rep Puanı: 3

slm....

« Yanıtla #351 : Ocak 04, 2009, 10:21:48 pm »

slm..... ya bu sitede herkes birbirini tanıyoyormu yada genelde tanıyanlarmı yazıyo, kendimi üvey evlat gibi hisediyorum Embarrassed he bide 2 saat önce üye olmuş birinin nasıl 5 rep puanı var  Lips Sealed benim neden yok  Huh?Cry Cry

yüreğinin götürdüğü yere git
redrose
MODERATÖR
Yüzbaşı

Rep Puanı: 65

« Yanıtla #352 : Ocak 05, 2009, 12:33:22 am »

[Zamanla sende herkesi tanırsın,ama tanımıyanlar yazamaz diye bir kural yok sende yaz,birde 2 saat önce üye olan kim merak ettim.haa istedigin rep olsun canın sag olsun,aramıza katılman şerefine hadi benden sana bir rep... Smiley

baygen
birsen
Çavuş
**

slm....

« Yanıtla #353 : Ocak 05, 2009, 09:32:35 pm »

sanırım bu sayfa hergün yenileniyo, dün bu sayfada okudum nikini hatırlamıyorum biri 2 saat önce üye oldum diye yazmıştı. neyse çokta önemli diil maksat muabet olsun Wink rep için tşklr ne işe yaradığını bilmesemde Tongue

yüreğinin götürdüğü yere git
zuhal
Başçavuş

Rep Puanı: 2

Adınız Soyadınız: zühal özay
Doğum tarihi: 11 02 1986
Mesleğiniz: bayan kuaförlüğü
Memleketiniz: izmir
Burcunuz: kova

Hayatıma Fön Çeksem Düzelirmi... ?? :P

« Yanıtla #354 : Ocak 07, 2009, 08:35:50 pm »

bnde çok uzun olmasada 2 saat öncede üye olmadım ama bnmde bi repim bile yok=))))çokta önemli değil burda öle çok şey öğrendmki meslek hayatmdada normal hayatımdada işime yarıycak şeylerdi hepsi we burda tanıdıığm tüm herkes çok cici insanlar... :)içimden geldi yazıyım dedim jnmm=)))

...ister kırılıp dökülelim,ister yok olup dirilelim,SEWİŞMEDEN UYUMAYALIM ANLAŞMADAN ÖLMEYELİM.................
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 470

Adınız Soyadınız: Kaan FİLİZ
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa

boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.

« Yanıtla #355 : Ocak 07, 2009, 10:22:31 pm »

Repin neden önemi olmasın ki rep puanı çok olan kişiler forumda faideli işler yapmış demektir. Rep demek teşekkür demek. Bir konuda hoşunuza giden bişey için konuyu paylaşan arkadaşa gereksiz kısa cvp yazarak forumu şişiirmek yerine rep verilir. rep alanda onure olur karizması olur v.s.

kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları
İsim : Kaan
Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978
Ünvanı: kuaför
GSM : 0507 297 97 67
web: www.sacakli.com

Kaan Filiz'in Facebook profili
Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!

FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...

http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
nermin
Üsteğmen

Rep Puanı: 11

« Yanıtla #356 : Ocak 30, 2009, 11:55:43 pm »

herkese iy akşamlar arkadaşlar benmi anlamıyorum beni aydınlatın bu bölümü başka yeremi taşıdınız neden burda kimse yazmıyo dikkat ediyorum uzunzamandır burda yeni bişeyler yok hatta bir senedir müjdat abi bu konuya bi el at abi nedri buranın durumu herkese kolay gelsin
sadiye
omek k,hocasi
Başçavuş

Rep Puanı: 5

Adınız Soyadınız: sadiye yildirim
Doğum tarihi: 25 nisan 1966
Mesleğiniz: kuaför hocasi
Memleketiniz: eskisehir
Burcunuz: koc

GÜZELLIK GECICI GÜZEL HUYSA KALICIDIR:

« Yanıtla #357 : Ocak 31, 2009, 10:37:33 pm »

arkadaslar sizlere imreniyorum, sabah ders aksamlari yillik plan yok günlük plan gibi ,evrak isleri tatili özledimmmmmmmmm

GÖZLERIME YANSIYACAK UMUTLARIM KALMADI BU HAYATTA DÜN YÜREGIMI GÖMDÜM SONU BILINMEZ TOPRAGA
elma
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 0

« Yanıtla #358 : Şubat 05, 2009, 11:27:15 am »

herkese slm yeni üyeyim herkese hayırlı işler dilerim AYDIN/sökedenim
derindeniz
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #359 : Şubat 12, 2009, 06:23:06 pm »

herkeslere merhaba
yeni üyeyim istanbuldan
böyle bir platform hazırladığınız için tebrik ederim
malzeme arıyorum bölümüne yazdım ama
laf kirliliği olmayacaksa burdanda duyurmak istedim
2.ci el tezgah ve yıkama seti arıyorum
kulkedisi81
Çavuş
**

« Yanıtla #360 : Şubat 19, 2009, 12:55:29 am »

sahibinden.com' da bulabılırsın
hair planet
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #361 : Şubat 22, 2009, 11:00:46 pm »

tebrik ederim çok güzel bir sayfa olmuş"hem teşfik hem destek" olur bu insanlara,ellerinize sağlık.hair planet,ıst :)
redrose
MODERATÖR
Yüzbaşı

Rep Puanı: 65

« Yanıtla #362 : Mart 08, 2009, 12:54:36 am »

Kaan ellerine saglık,formun yeni hali çok güzel ve şık olmuş,ellerine ve emegine saglık.. alkışlıyorum alkışlıyorum alkışlıyorum alkışlıyorum alkışlıyorum

seli
Çavuş
**

Rep Puanı: 4

Burcunuz: İkizler

« Yanıtla #363 : Mart 08, 2009, 01:00:18 am »

Yeni görünüm çok güzel olmuş ellerinize sağlık  alkışlıyorum alkışlıyorum

Selin
 1974 İstanbul /K.çekmece
zeyneppp
zeynep
Asteğmen

Rep Puanı: 14

Adınız Soyadınız: zeynep
Doğum tarihi: 27 02 1981
Mesleğiniz: Kuaförlük öğrencisi:)
Memleketiniz: İstanbul
Burcunuz: Balık

« Yanıtla #364 : Mart 08, 2009, 01:06:27 am »

sana katılıyorum redrose... forum bu haliyle daha hoş daha ferah olmuş sanki  Cool
bende bu halini daha çok beyendim formumuz yeni haliyle hepimize hayırlı olsun arkadaşlar..
teşekkürler kaan  alkışlıyorum

Suskunluğum asaletimdendir..Her lafa verilecek cevabım var ama,bi lafa bakarım laf mı?bi söyleyene bakarım ADAM mı?...
aktku
nur
Yüzbaşı

Rep Puanı: 113

Adınız Soyadınız: nuray öztürk
Doğum tarihi: 10.06.1964
Mesleğiniz: boşta gezer
Burcunuz: ikizler

« Yanıtla #365 : Ekim 23, 2009, 01:45:43 am »

ben şu anda,  MÜjdatı  alkışlamak istiyorum   alkışlıyorum alkışlıyorum alkışlıyorum alkışlıyorum

bu kadar seveninin olması kolay bir durum diil ,  yüreğine sağlık.....naçizane  hediyem  Rep  olsun  size... Smiley

KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

« Yanıtla #366 : Ekim 26, 2009, 12:52:18 am »

herkese iy akşamlar arkadaşlar benmi anlamıyorum beni aydınlatın bu bölümü başka yeremi taşıdınız neden burda kimse yazmıyo dikkat ediyorum uzunzamandır burda yeni bişeyler yok hatta bir senedir müjdat abi bu konuya bi el at abi nedri buranın durumu herkese kolay gelsin

sohbetler artık bireyselmi oluyor ki burada sohbet edeceğimize  bu günki ruh halimize  adlı konuda sohbet ediyoruz. Smiley  burayıda boş bırakmamak lazım.

kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları

Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!

dilaver
ATILDI
Yarbay
*

« Yanıtla #367 : Ekim 26, 2009, 01:19:01 am »

Konu madem sohbet  Ozaman Neden Ced Sayfasını Kullanmıyoruz.

kuafor türkiye forumu proksimo ürünlerine referans vermez.
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

« Yanıtla #368 : Ekim 26, 2009, 09:01:50 pm »

Konu madem sohbet  Ozaman Neden Ced Sayfasını Kullanmıyoruz.

Dilaver abi  herkesi aynı zaman diliminde bir araya  getirmek mümkün olmuyor  online ofliline  sohbet gibi düşünmek laım  buras ıofline sohbet  ana sayfadaki  online sohbet gibi.

aktku
nur
Yüzbaşı

Rep Puanı: 113

Adınız Soyadınız: nuray öztürk
Doğum tarihi: 10.06.1964
Mesleğiniz: boşta gezer
Burcunuz: ikizler

« Yanıtla #369 : Ekim 26, 2009, 09:39:04 pm »

meraba  Smiley  bende bu sayfaya ilgi gösterenlerdenim....  özgür bir kürsü gibi  burası ,  aç konunu konuş paylaş

ve hergün ne düşündüğümüzü paylaştığımız , bugünkü ruh hailimizi yansıttığımız, sohbet odasıda  çok güzel

paylaşım için iyi bence Smiley  biz insan oğulları  nedense ,   düşündüklerimiz  bilinsin isteriz .

ve bunu paylaşmak bizleri rahatlatır, en azından benim için öyle... Cool Smiley 
BERRE
Berre
Yarbay

Rep Puanı: 226

« Yanıtla #370 : Ekim 28, 2009, 01:02:57 am »

Dogrusu güzel bi sayfa bu sohbet odasından daha keyiflidir Aktu sagolsun kimbilir nerede unutulan sayfayı gündeme getirmiş.
BERRE
Berre
Yarbay

« Yanıtla #371 : Ekim 28, 2009, 01:50:56 am »

Arkadaşlar yeni üye olan ve hemen konu açabilirmi Açamaz sanıyordum hemen acil cevap bekliyorum

ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Üsteğmen

« Yanıtla #372 : Kasım 10, 2009, 08:54:06 pm »

Onu yitireli 69 yıl oldu.

Her geçen gün yokluğu, haklılığı daha çok belli oluyor. Sanki yattığı yerden "Ben size demedim mi?" diyor. O, akıl, bağımsızlık, onur, insanlık simgesiydi. Tarihte onun kadar uzun -bir çağdan öbür çağa- atlayış yapan kaç kişi vardı?

İhaneti, irticayı, "bizi yutmak isteyen emperyalizm" i ve "bizi mahvetmek isteyen kapitalizm" i de o kadar iyi tanıyormuş ki, "İstikbalde dahi seni bu kıymetli hazineden mahrum etmek isteyecek dahili ve harici bedhahların olacaktır" diye uyardı. Ve dediği aynen çıktı!

O gün yer yerinden oynadı. Dolmabahçe'de, sıkışıklıktan 11 kişi ezilerek öldü. Ayın 19'unda cenaze Sarayburnu'ndan Yavuz zırhlısına götürüldü. İzmit Ortaokulu'nda son sınıf öğrencisiydim. " Üssü Bahri Kumandanlığı" iskelesinde bekleştiğimizde, saat 20.00 sularında, karanlıkta, 5 dakikada bir patlayarak yaklaşan top seslerini duyduk. Motorla iskeleye çıkarılan cenazeyi, önde "mülki ve askeri erkân", arkada biz öğrenciler, gara götürüp, Chopin' in Cenaze Marşı eşliğinde, son yolculuğunda Ankara'ya yolladık. Orada ağlamayan var mıydı, bilmem. Aslında, Türkiye ağlıyordu.

Ankara'daki törene dünyanın dört bir yanından gelen devlet, hükümet başkanları ve askeri birlikler katıldı. Çanakkale'de onunla çarpışan ve sağ kolunu yitiren Fransız General Gourrot , " Seni selamlamak için bir kolum daha var" diyerek katafalkın önünde sol kolu ile selam durdu!

Vahdettin' i kaçıran İngiliz Malaya zırhlısı, kendini bağışlatmak için İstanbul'a gelip selam durdu!

Etten kemikten bir ölümlünün yücelebileceği başka hangi yükselti olabilir?

Eroica Senfonisi'ni Napoleon' a ithaf etmiş iken onun imparator olması üzerine bunu " Büyük bir kahramanın anısına" diye değiştiren Beethoven , çağdaşı olsaydı, yapıtını Atatürk' e adamaz mıydı? Aradığı " kahraman "ı onda bulmaz mıydı?

Bir Rus tarihçi, kitabında dünyanın gelmiş geçmiş 10 kişisi arasına Atatürk'ü aldı. Ankara'daki Çin Büyükelçisi "Atatürk'ü Çin'de tanımayan yok gibidir. Atatürk, okullarda ders olarak okutuluyor. Atatürk tarih yarattı" diye konuştu. Küba'da onun anıtı dikildi. Fidel Castro " Atatürk en büyük devrimcidir!" dedi. Gelin görün ki, mum dibine ışık vermiyor. Atatürk'ün en büyük düşmanları, kendi ülkesinde!

Ne var ki, bugün ağlaşma günü değildir. 10 Kasım direnme günüdür!

Türkiye nereye gidiyor? Daha doğrusu, nereye götürülüyor? Çünkü emperyalizmin yaşandığı günümüzde hiçbir şey rastlantı değildir, boy hedefi ülke de, Ortadoğu'nun ortasındaki Türkiye'dir! Ne idik, ne olduk? Bağımsızdık, bağımlı olduk. "Birimiz hepimiz için, hepimiz birimiz için" diyor, "İmtiyazsız, sınıfsız, kaynaşmış bir kitleyiz" marşları söylüyorduk; imtiyazlı, sınıflı olduk. OECD ülkeleri arasında sosyal eşitlikte en gerideyiz (Moody's, 1990-1992 istatistikleri). "Dahili ve harici bedhahlar" var, iç ve dış düşman, işbirlikçiler var. Atatürk'ün yerine geçen Atatürk düşmanları 10 Kasım'da Anıtkabir'de dizi dizi dizilip "İzindeyiz" diyerek saygı duruşunda bulunacaklar! Ne yüzle?

Meşruiyet, her gün adım adım çiğnenmekte.. Devletin içine mollalar tıka basa doldurulmakta... Düşman vatanın bağrına hançerini dayamakta, Başbakan, Bush' tan alacağı yeni talimata hazırlanmakta... Nereye dek?

Kırmızı çizgi sadece Güneydoğu'da değil. Meşruiyetin sınırının saptanması da üniversiteleri, hukukçuları, baroları, YÖK'ü, sendikaları, kitle örgütleri... ile birlikte hukukun önünde... Meşruiyetin bekçileri, kadınıyla, gençliğiyle, Cumhuriyet mitinglerini dolduran milyonlarıyla, "Cumhuriyeti korumak ve kollamakla görevli" olanlarıyla bu meşruiyeti korumak durumunda... O meşruiyet çizgisi 27 Mayıs'ta Tahkikat Komisyonu ile çiğnenmiş ve İsmet İnönü tarafından " Siz ihtilali meşru kıldınız" biçiminde, doğru olarak değerlendirilmişti. Bugün de ufak, sessiz, sivil darbelerden tırmandırılan bir " Erdoğan Anayasası" Atatürk Cumhuriyeti ve meşruiyeti değiştirilmek isteniyor.

10 Kasım, ağlaşma değil, direnme ve Atatürk Cumhuriyeti'ni savunma günüdür. 70 milyon herkesin Anıtkabir'dekine verilecek bir hesabı vardır.

ALPASLAN BERKTAY

M. Müjdat.
22/01/1970
Urla/Torasan/İZMİR
Manyak Müjdat.
manyakmujdat@hotmail.com
0 535 969 42 46
İyi düşünki iyi olsun.
Beyaz_Ates
MODERATÖR
Yüzbaşı

Rep Puanı: 158

cengiz korkunç

« Yanıtla #373 : Kasım 10, 2009, 09:24:24 pm »

"Atatürk'ü n kurduğu ve bize armağan etiği  memeleketi 10 gündür dolaşıyorum  ne güzel yerler var anadoluda  istanbuldan ankaraya   ,  sivasa  ,malatya, elazığ diyarbakır a geldim dilaver abiyle orada karşılaştım allahın hikmeti  işte ,,
derken urfa , antep, hatay,adana ,mersin de  sedatı  yakaladım  onuda kayın pederi yakaladı Smileyşimdi burdan antalyaya geçip egeye ulaşacağım   ama inanın  bu seyhatimi  "Atatürk'e borçluyum  çünki tüm toptraklar benim vatanım .

YENI KONU AÇARKEN UYULMASI GEREKEN KURALLAR
1 - Arama Yapmadan Konu Açmayın.
2 - Mesaj Yazarken Başlıklar Konularla Alakalı Olmalıdır. YARDIM, ACİL, BİR SORUM VAR, GİBİ BAŞLIKLAR SİLİNİR.
3 - Bir konu hakkında anlamadığımız yada yapamadığımız şeyleri yeni başlık açmak yerine ilgili başlıktan devam edelim.
4 - FORUMDA TAMAMEN BÜYÜK HARF KULLANMAK YASAKTIR.
5 - Bu Kurullara Uymamakta Israr Edenler Siteden Belirli Bir Süreliğine Yada Tamamen Uzaklaştırılır
BERRE
Berre
Yarbay

« Yanıtla #374 : Kasım 10, 2009, 11:28:38 pm »

Sevgili ATAM iyiki benden önce gelmişsin ben senden önce dünyaya gelseydim öyle saçma bir dünyada yaşayamazdım. Özgürlügüm için sana minnettarım. Ve bu şarkı senin için Atam.
Kiss
efsunlu
Çavuş
**

Adınız Soyadınız: efsunlu
Doğum tarihi: 10.05.1989
Mesleğiniz: kuaför aday adayı Smiley
Memleketiniz: tokat
Burcunuz: boga

görünüşünle karşılanır kişiliğinle ugurlanırsın...

« Yanıtla #375 : Kasım 11, 2009, 01:19:32 am »

Sevgili ATAM iyiki benden önce gelmişsin ben senden önce dünyaya gelseydim öyle saçma bir dünyada yaşayamazdım. Özgürlügüm için sana minnettarım. Ve bu şarkı senin için Atam.
Kiss
alkışlıyorum alkışlıyorum alkışlıyorum alkışlıyorum alkışlıyorum çok güzel emegine saglık
BERRE
Berre
Yarbay

« Yanıtla #376 : Aralık 28, 2009, 02:43:22 pm »

Sevgili Aktu nerelerdesin seni özledim ben Wink  Artık eskisi gibi düzenli gelmiyorsun cicim. Ah bekliyorum şekercim.
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Üsteğmen

« Yanıtla #377 : Aralık 28, 2009, 10:54:51 pm »

Selam arkadaşlar Smiley

Kuaför Türkiyenin en seçkin üyeleri vede en sanaatkar katılımcıları nasılsınız.Yarışma programı sunucusu gibi oldu sanki  Cheesy

Nasılsınız bakalım sevgili meslektaşlarım,bazılarınız şikayet ediyor neden burası boş kalmış kimse bişey yazmıyor diye, Shocked yazmıyorsunuzda ondan Cool Tongue

Gene uzun zamandır boştu ben işlerden fırsat buldumda 10 Kasımda bişeyler yazabildim.

Neyse bu kadar fırça yeter  Cheesy Grin

Dönelim konumuzun konusuzluğuna,konular haricinde bir konu bulamazsınız nasılsa Tongue

Şimdi bazılarınızda tanışmaktan bahsediyor ama imza ayarları yok yani adı sanı belli değil onlarada bi laf edeyimde öyle dönelim konusuz  konumuza  Tongue

Eveet nerde kalmıştık,birisi bir laf atsın bakalım ortaya 40 kişide uğraşalım o lafı toparlamaya  Evil Grin

M. Müjdat.
22/01/1970
Urla/Torasan/İZMİR
Manyak Müjdat.
manyakmujdat@hotmail.com
0 535 969 42 46
İyi düşünki iyi olsun.
onder45
Üsteğmen

Rep Puanı: 110

« Yanıtla #378 : Ocak 04, 2010, 03:41:50 pm »

merhabalar müjdat abiciim uzun aralardan sonra tekrar burada toplandık.
selamlar olsun herkese yeni yılın ız hayırlı ve sevdiklerinizle geçsin inşallah hepinizi seviyorum .
 Smiley
     ABİCİİM başlatıcak konum yok düşünüvedim düşünüvedim bulamadım  Shocked

adı: Önder
msn: onder__kuafor@hotmail.com
Umutların bittiği yerde türkün kudreti başlar

forumdaki videoları izlemek için www.antisansur.com dan gerkeli programı kurmalısınız
Isa Tarkan
Onbaşı
*

Adınız Soyadınız: Isa Tarkan
Doğum tarihi: 01.10.1976
Mesleğiniz: friseur (kuaför)
Memleketiniz: almanya
Burcunuz: Terazi

Unutma, unutulanlar unutanlari asla unutmazlar!

« Yanıtla #379 : Ocak 18, 2010, 11:38:11 pm »

öncelikle slm arkadaslar baktimki herkez günaydin diyor bende bir degisiklik olsun dedim herkeze iyi aksamlar   Roll Eyes
BERRE
Berre
Yarbay

« Yanıtla #380 : Ocak 27, 2010, 11:50:37 pm »

Dikkat ettim forumdaki üye sayısı oh oh 9000 i aşmış. Ama malesef çogu içeri girmeden pencereden bakmayı tercih ediyor bi kısmı yorum yapmaktan korkuyor bir bölümü burada saat dolduruyor  kalan kısmı zaten hayalet üye. Ben önce foruma üye olup sonrda içeri girmeyip pencereden bakanlara şaşırıyorum neden içeri gelmiyorsunuz çocuklar hep yabanilik çekingenlik içimize işlemiş. Konuşmaktan korkmayın girin kapıdan pencereden bakmayın öyle üzülüyorum bak. Kim neredeye bakıyorum ah hepinizi pencerede yıgılmış görüyorum  Azn Azn
BERRE
Berre
Yarbay

« Yanıtla #381 : Mart 08, 2010, 11:13:43 pm »

İşte konu harici bir sohbet: Aktucum siteyi ziyaret etmişsin ama aşkolsun selam bile vermeden çıkıp gitmişsin cicim. Küseriz bak geri gel.Hepimiz seni çok özledik.
BERRE
Berre
Yarbay

« Yanıtla #382 : Nisan 23, 2010, 11:23:47 am »

Bugün 23 nisan neşe doluyor insan. Tüm dünya çocuklarının ve tabi forumdaki herkezin bayramı kutlu olsun Azn
Şimdi oglumla kutlamaya çıkıyoruz sizde çocuklarınızla bugün çocuklugunuzu yaşayabilirsiniz. Eglenceli olur.
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Üsteğmen

« Yanıtla #383 : Nisan 24, 2010, 02:43:49 pm »

Selam millet sannat aleminin en nadide üyeleri,forumumuzun güzel insanları,nasılsınız bakalım Smiley

M. Müjdat.
22/01/1970
Urla/Torasan/İZMİR
Manyak Müjdat.
manyakmujdat@hotmail.com
0 535 969 42 46
İyi düşünki iyi olsun.
34gamze34
forumun şımarığı :-))
MODERATÖR
Tuğgeneral

Rep Puanı: 339

Adınız Soyadınız: GAMZE ERTÜRK
Doğum tarihi: 05/10/1981
Mesleğiniz: ESTETİSYEN
Memleketiniz: İSTANBUL
Burcunuz: TERAZİ

ARAMIZDAKİ İNCE FARKI FARKETTİM!!!

« Yanıtla #384 : Nisan 24, 2010, 09:50:08 pm »

teşekkür ederiz müjdat bey..elbette bomba gibi Wink

SENİ BANA YAZILMIŞ BİR ŞARKI ZANETTİM!!!

emege saygi
Sayfa: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 17   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi.
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!