|
onder45
|
 |
« : Ocak 14, 2008, 11:05:09 pm » |
|
ARkadaşlar Hepinizden Rep lerinizi bekliyorum.TEŞEKKÜRLER
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 18, 2008, 12:17:50 am Gönderen: onder45 »
|
|
adı: Önder bulunduğu yer: manisa/alaşehir msn: onder__kuafor@hotmail.comyaş:19 Umutların bittiği yerde türkün kudreti başlar _______________________________________________________ forumdaki videoları izlemek için www.antisansur.com dan gerkeli programı kurmalısınız
|
|
|
seli
Çavuş

Rep Puanı: 4
Burcunuz: İkizler
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 17, 2008, 12:31:46 am » |
|
Önder süper videolar valla bayıldım .hele 3. kesim harika saça hakim oluş falan süper benim gibi acemiye göre tşkler paylaşımına bütün rep ler senin
|
|
|
|
|
|
Selin 1974 İstanbul /K.çekmece
|
|
|
|
onder45
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 17, 2008, 07:17:06 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
adı: Önder bulunduğu yer: manisa/alaşehir msn: onder__kuafor@hotmail.comyaş:19 Umutların bittiği yerde türkün kudreti başlar _______________________________________________________ forumdaki videoları izlemek için www.antisansur.com dan gerkeli programı kurmalısınız
|
|
|
karmel
Acemi ÜYE
Rep Puanı: 0
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 24, 2008, 09:18:13 pm » |
|
hiç bir videoyu izleyemiyorum görünürde bişey yok yardım lütfen yada bilgi verirmisiniz sorun benden mi kaynaklanıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nermin
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 25, 2008, 12:17:24 am » |
|
valla aynı sorun bende de var bende vidoları seyredemiyorum neden acaba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onder45
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 16, 2008, 11:11:14 pm » |
|
 benden önce cengiz abim imdadıma yetişmiş antisansür programını indirince otomatik açılır bütün videolar cengiz abi acil yardımın için çok teşekür ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
davuthava
davuthava
Teğmen

Rep Puanı: 6
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 18, 2008, 12:16:03 pm » |
|
emeğinize sağlık çok ihtiyacımız var bu örneklere vidoğolar çok güzeldi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anna-sahin
anna-sahin
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 19, 2008, 06:31:37 pm » |
|
merhaba, aranıza yeni katılmama rağmen sizden çok şey öğrendim çok sağolunancak bazen videoları göremiyorum bunun sebebini öğrenebilir miyim? örneğin bu geniş anlatımlı kesim teknikleri videosunu göremiyorum yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler kuaför türkiye
|
|
|
|
|
|
emine
|
|
|
anna-sahin
anna-sahin
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 19, 2008, 06:32:49 pm » |
|
anti sansür programını yüklemeye çalışırken virüz uyarısı alıyorum bunun sebebi nedir acaba ?
|
|
|
|
|
|
emine
|
|
|
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Mareşal

Rep Puanı: 494
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa
boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 19, 2008, 07:29:25 pm » |
|
anti sansür programını yüklemeye çalışırken virüz uyarısı alıyorum bunun sebebi nedir acaba ?
Virüs programları bazı uygulamaları hack girişimi olarak algılar bende uzaktan erişim programı var ev ile iş yeri arasında bağlantı kurmamı sağlayan bir program virüs programım siliyordu bu programı 
|
|
|
|
|
|
kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları İsim : Kaan Şehir : İstanbul / Yakacık Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978 Ünvanı: kuaför GSM : 0507 297 97 67 web: www.sacakli.comSaçaklı Kuaför Kartınızı OluşturunSen Verd
|
|
|
|
|
survivalcem
Acemi ÜYE
Rep Puanı: 1
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 06, 2009, 09:45:19 pm » |
|
Benim bilgisayardan bu videoları izleyemiyorum.Video kısımları beyaz bir kutucuk olarak çıkıyor bunun sebebi nedir acaba ?
|
|
|
|
|
|
C:Kıyar İzmir 13-06-1988
|
|
|
|
yildiray
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 08, 2009, 03:05:46 pm » |
|
bu saclari yapmak icin bu makaslarmi gerekiyor ama videolar super yaav bu japonlar her dalda bisey cikariyor benim elim buyuk ya en az 5 makaas tutabilirim
|
|
|
|
|
|
BEN SENiN KESTiGiN PARMAKDAKi KAN DEYiL GERiDE KALAN ACIYIM DAYANABiLECEKMiSiN?  ? Avusturya friseur
|
|
|
yelda009
Onbaşı
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 14, 2009, 09:40:33 am » |
|
saç kesim teknikleri gerçekten çok güzel emegi geçen herkese teşekkürler .sitemiz tüm yeniliklerle fark yaratıyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onder45
|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 14, 2009, 07:17:15 pm » |
|
Teşekür ederiz yelda hanım ve aramıza hoşgelddin seninde paylaşımlarını bekliyoruz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aktku
nur
Yüzbaşı

Rep Puanı: 113
Doğum tarihi: 10.06.1964
Mesleğiniz: boşta gezer
Memleketiniz: İstanbul
Burcunuz: ikizler
|
 |
« Yanıtla #16 : Ocak 14, 2009, 11:01:25 pm » |
|
 harika kesimler,emeği geçenlere çook teşekkür ederim  bu tür anlatımlar çook faydalı,ufkumuz daha bir genişlemekte....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onder45
|
 |
« Yanıtla #17 : Ocak 15, 2009, 02:21:07 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aktku
nur
Yüzbaşı

Rep Puanı: 113
Doğum tarihi: 10.06.1964
Mesleğiniz: boşta gezer
Burcunuz: ikizler
|
 |
« Yanıtla #18 : Ocak 15, 2009, 08:58:22 pm » |
|
 öyleyse,tekrar teşekkürleerrrr. devamını bekliyoruum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sellinn
Onbaşı
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 03, 2009, 05:27:01 pm » |
|
paylaşım için tşkler gerçekten ama ben izleyemiyorum bu zmana kadar sorun yaşamadım izliyodum ama bunları ne hikmetse izleyemiyorum anti sansür programınıda yükledim ama hala izlenmiyo:(yardımm lütfenn..ayrıca bayılıyorum bu siteye vazgeçilmezim oldu çok şeyler öğreniyorum emeği geçen herkese çok çok teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dyelonoor
Çavuş

Rep Puanı: 5
Doğum tarihi: 01.10.1990
Mesleğiniz: kuafor
Burcunuz: Terazi
|
 |
« Yanıtla #20 : Nisan 15, 2009, 08:39:04 pm » |
|
emegıne saglık su 3 lu makas cok super bısey ya 
|
|
|
|
|
|
gunduzleri garajda gecelerı vırajda yanlayan efsane M3
|
|
|
|
onder45
|
 |
« Yanıtla #21 : Mayıs 16, 2009, 05:10:42 pm » |
|
Evet japon teknikleri 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|