|
|
|
lavinyas
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 18, 2008, 02:41:49 pm » |
|
Bu konu tameman işletmeciye kalmıştır aslında
Bana kalırsa kulağa hoş gelen kimseyi rahatsız etmeyecek türden parçalar olmalı
ben tercihen yabancı slow diyorum ama herkes de sevmiyor tabi
müşterilerin istekleri göz önünde bulundurulmalı
|
|
|
|
|
|
 sevda 1977 izmir/gültepe lavinyas@msn.com“Gözlerimizi uzaklıklar değil ki yalnız göze alamadığımız yakınlıklar da acıtır” Acıyor mu gözleriniz, göze alamadığınız yakınlıklardan? Geçmişe ya da geleceğe doğru uzanan kaç köprü yaktınız bugüne dek; hayatınızın haritasını çizerken kendi ellerinizle, sevgiyle, gülümseyişle, sevişmeyle denizlerinize kondurduğunuz kaç adanın, unutuluşun depremleriyle suların derinliğine battığına tanıklık ettiniz? Kaç adayı batırmak için kaç deprem yarattınız, bir adanın üstünü kapatsın diye depremlerinizle yükselttiğiniz o dalgalar, o adayla birlikte daha başka neler yuttu sizden? Yıllar sonra bütün bu depremleri yarattığınız için affedebilecek misiniz kendinizi? “ ve gözleri ancak gözler bağışlayabilir, öyle acıyor ki gözlerim kim bağışlayacak” Acıyor mu gözleriniz? Gözlerinizi bağışlayacak “öbür” gözleri aramıyor musunuz? Unutulanlar arasında en zor unutulanı olan o gözleri aramıyor musunuz? Kim bağışlayacak gözlerinizi, kim bağışlayacak? Kim bağışlayacak bu unutuşları? “sis değil, uykusuzluk değil, iki uzak şehir gibi ayrılıktan kavuşmuyor gözle
|
|
|
meryencen
psychick
Teğmen

Rep Puanı: 41
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 19, 2008, 01:36:35 am » |
|
|
|
|
|
|
|
Isterseniz yanlıs düşünün, ama her durumda kendi kafanızla düsünün. Para açlığı giderir, mutsuzluğu değil, yemek mideyi doyurur, ruhu değil.
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayicisini kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
|
|
|
|
yildiray
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 19, 2008, 01:42:20 am » |
|
ben ilerde dükkan acarsam dukkan koltuklarıma otabuslerde oldugu gıbı bır radyo sıstemı kurdurmayı dusunuyorum herkes ıstedıgı muzıgı kulaklıkla dınleye bılır dıye dusunuyorum ama kulaklık calısırken rahatsız edermı bılmem soruya donersek bence hafta ıcı slow haftasonu pop olmalı
|
|
|
|
|
|
BEN SENiN KESTiGiN PARMAKDAKi KAN DEYiL GERiDE KALAN ACIYIM DAYANABiLECEKMiSiN?  ? FORUMA ÜYE OLMAK İÇİN kuaforturkiye@msn.com adresini MSN ye kaydetmelisiniz onay msn den verilecektir!!!!! avusturya
|
|
|
zermercem
zermercem
ATILDI
Erbaş
Rep Puanı: 0
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 19, 2008, 11:45:45 am » |
|
bence türk pop slow da sewerim ama biraz uyutur gibi  aslında müşterinin ne istediği de önemli rahatsız etmiycek şekilde her müzik türü dinlenebilir 
|
|
|
|
|
|
kendi isteğiyle forumdan ayrılmıştır
|
|
|
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Üsteğmen

Rep Puanı: 187
Doğum tarihi: 22/O1/1970
Mesleğiniz: SEBA KOZMETİK/ Satış Müdürü
Memleketiniz: URLA/TORASAN/İZMİR
Burcunuz: KOVA
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 19, 2008, 12:02:23 pm » |
|
Yıldıray kardeşim inan bana hiç bir rahatsızlık vermiyor kulaklık.
Ben salonumda yıllardan beri bu sistemi TV ile yapıyorum,Benim salonumda her tezgahta bir TV var,.Salonda normalde genel yayın yapan bir müziğimiz var ve çaldığımız müzük tamamen yabancı ve klasik olmuş slow müzikler yaklaşık 170 parçadan oluşan iki tane MP3 ümüz var sadace bunları çalıyoruz dükkanda.TV ler ne işe yarıyor dersen. Gerçi bunu başka bir konuda anlatmıştım,ben salonuma gazete almıyorum nedeni (Salonunuza hangi gazeteleri alıyorsunuz ) konusunda anlattım zaten,ve Müşteri koltuğa oturduğu anda TV açılıyor aslında 255 kanılı var bu TV nin ama ben kilitledim sadece 5 kanalı açıyor ,ve çalışan kanallar sadece klip yayını yapan kanallar ve defile kanalları var.birde DVD kanalı bu DVD kanalındada kendi yapmış olduğumuz saçlardan oluşan slayt CD lerimiz var onun yayınını yapıyorz,ve asla TV lerin sesleri açık değil sadece uzun işlemler,(kaynak,röfle ve özellikle mizampli makinasındayken) kulaklık takıp ses veriyoruz. Ve asla kulaklık seni rahatsız etmiyor. Sevgilerimle.Birde resim ekledim örnek olabilsin diye.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 19, 2008, 12:20:16 pm Gönderen: ManyakMujdat »
|
|
M. Müjdat. 22/01/1970 Urla/Torasan/İZMİR Manyak Müjdat. manyakmujdat@hotmail.com0 535 969 42 46 Hayatta hiç bir şey kötü değildir, Düşüncedir bir şeyi iyi,yada kötü yapan, İyi düşünki iyi olsun.
|
|
|
|
|
|
yildiray
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 19, 2008, 03:30:42 pm » |
|
tskler mujdat abi bu sistemi mutlaka kullanacam tabiki ama abi bu kulakliklarin kablosuzlari yokmudur ki funklu falan
|
|
|
|
|
|
BEN SENiN KESTiGiN PARMAKDAKi KAN DEYiL GERiDE KALAN ACIYIM DAYANABiLECEKMiSiN?  ? FORUMA ÜYE OLMAK İÇİN kuaforturkiye@msn.com adresini MSN ye kaydetmelisiniz onay msn den verilecektir!!!!! avusturya
|
|
|
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Üsteğmen

Rep Puanı: 187
Doğum tarihi: 22/O1/1970
Mesleğiniz: SEBA KOZMETİK/ Satış Müdürü
Memleketiniz: URLA/TORASAN/İZMİR
Burcunuz: KOVA
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 19, 2008, 03:59:14 pm » |
|
Ya hu Yıldıray sende suyu buldun gazoz istiyorsun hehe he 
Bende bu var kardeşim ne yapalım benim müşteriler bu olanla idare edeekler artık 
Sevgilerimle.
|
|
|
|
|
|
M. Müjdat. 22/01/1970 Urla/Torasan/İZMİR Manyak Müjdat. manyakmujdat@hotmail.com0 535 969 42 46 Hayatta hiç bir şey kötü değildir, Düşüncedir bir şeyi iyi,yada kötü yapan, İyi düşünki iyi olsun.
|
|
|
|
yildiray
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 19, 2008, 07:53:37 pm » |
|
ok abı sen ole dıyorsan ole olsun bızde kablolu alırız senımı kıracaz ayıpsın ne işimiz var gazozla deyilmi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 475
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa
boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 19, 2008, 09:17:24 pm » |
|
Ben yabancı müzikten çok anlamam benim teyzemin oğluna söledim doldurmuş iki cd göderdi wc ye varana kadar her yere müzik sistemi döşedim çalıyor inceden işte arada bir o şarkı yokmu onu açsana bunu açsana diğenler oluyor uraşamıyorum dj imiz senelik izinde dönünce size yardımcı olur diyorum geçişiyor espiriyle karışık. Tv de ya fasihon tv yada kesim dvd leri açık oluyor.
|
|
|
|
|
|
kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları İsim : Kaan Şehir : İstanbul / Yakacık Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978 Ünvanı: kuaför GSM : 0507 297 97 67 web: www.sacakli.com Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!
FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
|
|
|
|
|
|
onder45
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 15, 2008, 11:29:41 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
adı: Önder bulunduğu yer: manisa/alaşehir msn: onder__kuafor@hotmail.comyaş:19 Umutların bittiği yerde türkün kudreti başlar _______________________________________________________ forumdaki videoları izlemek için www.antisansur.com dan gerkeli programı kurmalısınız
|
|
|
ANOFTA
ANOFTA
Asteğmen

Rep Puanı: 8
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 10, 2008, 08:24:03 pm » |
|
benim salonumda her telden gider.bana kalsa hep özgün çalsın ama müşteri işin içine girinci olmuyor.müşteri istekleri ve çalışanlar tercihi genelde türkçe pop ve türkçe slow oluyor.bu arada müjdat bey kablolu sistemide ilk sizde görüdm süper valla diger arkadaşın dedigi gibi bunun kablosuzunu eger bulursanız haberimiz olsun lütfen.
|
|
|
|
|
|
yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür,ama bir orman gibi kardeşçesine..
|
|
|
Rasim77
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 15, 2008, 03:31:52 am » |
|
bence bizi çalıştığımız ortamda dinamik tutacak ritmik müzik çalınması gerektiğini düşünüyorum.Kesinlikle ve kesinlikle arabesk müzik çalınmamalı 2. plana fantazi müzikte eklenebilir.iş yerimizde dilinden anlamasanızda yabancı pop son çıkan hit müzikleri çalan bir radyo istasyonu olabilir.örnek: power fm,numberone fm, radyo my donesa vs. bir kaç radyo örneği. ve türkçe müzik tede son popüler müzikleri çalan radyo istasyonları olabilir.iş yerlerimize yabancı müzik çok farklı bir atmosfer yaratmaktadır ve enerjisiz kalmazsınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
viyole_
viyole_
Çavuş

Rep Puanı: 7
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 04, 2008, 03:41:03 pm » |
|
benim salonumda müzik benim kontrolümde çünki iyi bir dinleticiyim 10 yıldır sanat müziği solistiyimm dernekte müşterilerim müzikkaliteme güveniyolar ama bence en mantıklısı o an salonda bulunan müşteri kişiliği harekteleri ve görüntüsü belli ediyo ne sevdiğini ben nabza göre müzikk sunuyorum ,vede çok başarılı salonumuz bu konuda bazende çaldığımız şarkıları kopyalatıyolar hizmette sınır yokkk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sinemak
Çavuş

Rep Puanı: 6
Adınız Soyadınız: sinem
Doğum tarihi: 06/09/1985
Mesleğiniz: öğrenci
Memleketiniz: istanbul
istanbuldan kemancı
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 24, 2010, 03:59:06 pm » |
|
kuaföre gittiğim zaman beni bunalımdan çıkaracak müzik lazım zaten kafamız bozuk gidiyoruz orada rahatlıyoruz dimi bir de slow müzik olduğu zaman olmuyor hatta müziğin kötü etkisinden yapılan saçı bile beğenmiyorsun çünkü o an da dertlerini anlatan bir slow müzik çalıyor nasıl göreyim kafamı anca içim yanar buda kuaförlerin işine gelmez bana iyi hissettirmeli ki mekan müzik temiz koku çeksin beni kuaföre doğru  pop olmalı pop yabancı türk farketmez hatta eski pop şarkılar daha iyi oluyor
|
|
|
|
|
|
aşkın büyüsü keman aşk ile daha bir güzel çıkıyor sesin
Neyi arar bu dünyada insan, bildim ne için
Neyi kaybettiyse arar insan onu, Aşk için
Ezel yitirdiğin bilmez mi, aramasın niçin
Bulmuşsa izin, bulduğuyla yanar. Bugün için
|
|
|
EsraygT
Erbaş
Rep Puanı: 2
Doğum tarihi: 21.07.1989
Mesleğiniz: Öğrenci
Memleketiniz: MERSİN
Burcunuz: Yengeç
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 20, 2010, 03:09:02 pm » |
|
Techno & Trance
|
|
|
|
|
|
Nerede bir mum yansa şimdi, Nerede oynasa bir kedi, Birbirine yansıyor, karışıyor gölgeleri.. Bugün dün gibi oluyor, Dün bugün gibi. Mum ellerimi tırmalıyor, Belleğimi yakıyor kedinin elleri.
|
|
|
D_N_Z
Erbaş
Adınız Soyadınız: deniz uzun
Burcunuz: kova
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 06, 2010, 01:40:41 pm » |
|
Çalışma anında tempoya uygun ritmik ve yabancı ağırlıklı şarkılar daha hoş bir ambians yaratıyor, malum bizim pop'da çok uyduruk şeyler çıktı her müşteriye hitabetmiyor; fakat fön sesiyle birleşip ambale olmamak için bass'ı kapatmayı unutmamak lazım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BERRE
|