Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: profesyonel cilt bakımı için bilinmesi gerekenler,kurallar  (Okunma Sayısı 1498 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
doga07
Onbaşı
*

Rep Puanı: 3

degişim bizle beraber degişir

« : Şubat 08, 2008, 07:15:11 pm »

cilt bakımı ve güzellik hakkında bilinmesi gereken önemli detaylar.Her cilde aynı bakım uygulaması yapılamaz.Öncelikle kişinin yaşı,cildinin yapısı,kan grubu ve allerjik reaksionları vs..cilt bakımı yapan kişinin kabin ürünleri kullanması gerekir.Asla kozmetik içeren ürünlerle profesyonel bir bakım yapılamaz.iyi bir uzman kullandıgı kabin ürününün ev dozlarıyla müşterisiyle aynı hizmetin devamını evinde takip etmesini saglamalıdır.Ancak müşteriyle beraber bakıma devam edersek başarıyı yakalarız.Bu konuda müşterimizi fazlasıyla önemsemeli ve onun kendisiyle ilgili tutumlarının da bizim yaptıklarımızı önemsemesini saglamalıyız.Hiç bir başarı tek başına elde edilecek bir kavram degildir.Her güzellik uzmanı aynı zamanda iyi bir psikologtur.Müşterimiz anlaşıldıgı zaman mutlu olur.Her yapılan iş ticari degildir.Sevmek ve sevilmek gerekir.Kısaca bir zorunluluk halinden çıkarmak lazım.Bu sektörün saglıgımız içinde çok önemli oldugunu aşılamamız gerekir.Cilt bakımı detaylı bir daldır.Yapılacak cilt analizi ve teşhis çok önemlidir.Kendi branşı içinde yapılan ciddi cilt kür tedavileri vardır.Lifting(cilt germe,kaldırma),leke tedavisi,acne(sivilce)tedavileri,,,bu gruba dahil olmayan ki biz bunlara aylık bakım grubuda diyebiliriz bu tür bakımlar rutin ayda bir yapılır.Fakat şu ayrıntı çok önemlidir,cil 21günde bir yenilenir dolayısıyla 23yada24 gün yapılması daha iyidir.bu günler içinde müşterimizin takibini yapmalı,açılacak müşteri kartındada önemli günlerinde kendisini hatırlamayıda unutmamalıyız..teşekkürler
!
« Son Düzenleme: Şubat 08, 2008, 07:30:35 pm Gönderen: doga07 » Logged
onder45
Üsteğmen

Rep Puanı: 110

« Yanıtla #1 : Şubat 18, 2008, 01:14:28 am »

Doğa hanım paylaşımların için teşekkür ederiz  Roll Eyes

adı: Önder
msn: onder__kuafor@hotmail.com
Umutların bittiği yerde türkün kudreti başlar

forumdaki videoları izlemek için www.antisansur.com dan gerkeli programı kurmalısınız
doga07
Onbaşı
*

Rep Puanı: 3

degişim bizle beraber degişir

« Yanıtla #2 : Nisan 12, 2008, 09:54:02 pm »

bende ilgilenip okudugunuz için teşekkür ederim. alkışlıyorum alkışlıyorum alkışlıyorum
34gamze34
forumun şımarığı :-))
MODERATÖR
Tuğgeneral

Rep Puanı: 339

Adınız Soyadınız: GAMZE ERTÜRK
Doğum tarihi: 05/10/1981
Mesleğiniz: ESTETİSYEN
Memleketiniz: İSTANBUL
Burcunuz: TERAZİ

ARAMIZDAKİ İNCE FARKI FARKETTİM!!!

« Yanıtla #3 : Şubat 22, 2010, 11:38:58 pm »

verdiğiniz bilgiler tamamen doğrudur.paylaşım için teşekkürler.ve rep

SENİ BANA YAZILMIŞ BİR ŞARKI ZANETTİM!!!

emege saygi
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi.
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!