Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri. Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kıvırcık´lara Müjde (7 ay boyunca dümdüz saçlar )Strait Therapy  (Okunma Sayısı 3848 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
onder45
Üsteğmen

Rep Puanı: 110

« : Şubat 12, 2008, 08:24:05 pm »

Artık Düz Saçlarırımız Olsun Streit therapy
« Son Düzenleme: Şubat 15, 2009, 10:38:07 pm Gönderen: onder45 » Logged

adı: Önder
msn: onder__kuafor@hotmail.com
Umutların bittiği yerde türkün kudreti başlar

forumdaki videoları izlemek için www.antisansur.com dan gerkeli programı kurmalısınız
kemalsactasarim
Onbaşı
*

Rep Puanı: 1

« Yanıtla #1 : Şubat 06, 2009, 08:20:27 pm »

bu işlemi salonumda uyguluyorum çok da memnunum yani tabi fiyatı da iyi gerçekten yerinde bi işlem
sevva
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Şubat 06, 2009, 10:28:37 pm »

saclarım kıvırcık degıl ama dümdüzde olsa fena olmaz hani,kim yapacak benım sacımı dümdüz  Undecided
kemalsactasarim
Onbaşı
*

« Yanıtla #3 : Şubat 07, 2009, 09:55:34 pm »

bak bu işlem her saç tipine uygundur fakat çok aşırı derecede açılmış ve yıpranmış saçlara uygulanmaz ben platin saça yaptım fakat sonuç iyi çıktı bu ürün saça ipeksi bi doku ve parlaklık verip saçın denghesini düzenliyor bazı saçlarda bunu gördüm Smiley
lalezar
Erbaş
*

Rep Puanı: 0

Adınız Soyadınız: lalezar üstün
Doğum tarihi: 1984 12 19
Mesleğiniz: kuaförlük
Memleketiniz: hakkari
Burcunuz: akrep

« Yanıtla #4 : Şubat 11, 2009, 11:42:29 pm »

süper bi haber dalgalı saclara son artık das edebilirler tabi para varsa var olmayan öylece kıvırcık kalsın  Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry

tanrılar mutlulugu içimize saklamış neden mutlu olmıyoruz
suzy
Onbaşı
*

« Yanıtla #5 : Mart 08, 2009, 10:42:31 pm »

bu ürünü nerede bulabilirim .fiatı ne kadardır
demirxkalp
Asteğmen

Rep Puanı: 16

« Yanıtla #6 : Mart 10, 2009, 01:36:42 am »

güzel denemek lazım tabiki ama asıl soru 7 ayda dipten çıkan saçlarıda düz çıkartıyor mu? Cheesy
ve lütfen ayrıntılı açıklama mümkünse Smiley

iki sessiz bir sesli harften ibaret değilim sadece, ne şeklim belli ne şemalim nede zamanım...
ansızın dikiliveririm karşınıza kalbinizin derinliklerinde demlenip süzülüveririm sevdanıza...
kemalsactasarim
Onbaşı
*

« Yanıtla #7 : Mart 19, 2009, 08:08:03 pm »

bu ürün aynı boyaya benzer 8 ayda bir diplerinin yapılması lazım ayrıca fiyatı biraz pahalı ve eczacıbaşı shwarzkoph firmasının bu ilaç ancak onlardan alabilirsin başka yerde bulmasssın
demirxkalp
Asteğmen

« Yanıtla #8 : Mart 19, 2009, 09:02:41 pm »

hmmm toptancım bulur bana nasılsa ama esas sorun dipten uzayan saçların kıvırcık çıktığında görüntüsü, dipler kabarıcak uçlar düz kalıcak işte ben onu sevmiyorum(sorduğum sorunun cevabını biliyorum zaten ben şakasına sormuştum sonuçta aylık bir uzamaya sahip saçlar ve saç kökünü etileyecek bir ürün hala bulunamadı Grin
tşkler Roll Eyes

iki sessiz bir sesli harften ibaret değilim sadece, ne şeklim belli ne şemalim nede zamanım...
ansızın dikiliveririm karşınıza kalbinizin derinliklerinde demlenip süzülüveririm sevdanıza...
kemalsactasarim
Onbaşı
*

« Yanıtla #9 : Mart 21, 2009, 10:32:30 pm »

bişey değilde biliyosan niye soruyosun arkadaşım neyse elbet bulurlar bi çözüm yolu
demirxkalp
Asteğmen

« Yanıtla #10 : Mart 21, 2009, 10:44:29 pm »

bende bulunduda haberim yok mu diye sormuştum zaten Wink

osqano
Osqan'O
Teğmen

Rep Puanı: 21

Hayat quzeLDir tabii Yaşamasını biLene!

« Yanıtla #11 : Mart 22, 2009, 07:01:29 pm »

neyse ne kadar?
deniz_BEY
deniz_bey
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #12 : Mart 24, 2009, 10:37:12 am »

merhabalar ben yurt disindan  yusuf deniz sizden ilacin ismini öyrenebilirmiyim lütfen www.coiffeur-deniz.de  alkışlıyorum alkışlıyorum alkışlıyorum alkışlıyorum alkışlıyorum
demirxkalp
Asteğmen

« Yanıtla #13 : Mart 24, 2009, 11:36:28 am »

merhaba yusuf deniz konuyu baştan sona tekrar okursan ilacın ismide üreten firmada yazıyor zaten  Wink

kemalsactasarim
Onbaşı
*

« Yanıtla #14 : Mart 25, 2009, 09:11:33 pm »

kardeşim ilacın ismi     st-rait terapi ilacla ayrıntılı bilgi istersen verebilirim
onder45
Üsteğmen

« Yanıtla #15 : Mart 26, 2009, 08:24:08 pm »

Orjinal adı ise STRAİT THERAPY profesyonel çalışma istiyor salonunda uygulayabilmen ve ürünü alabilmen için eğitimini tamamlaman gerekiyor

forumdaki videoları izlemek için www.antisansur.com dan gerkeli programı kurmalısınız
deniz_BEY
deniz_bey
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #16 : Mart 27, 2009, 09:57:30 am »

tskr ederim arkadaslar bazilari  arkadaslik dan cakmiyorlar   bende bu urunu alip dukanimda kulanmak istiyorum beni biraz daha bilgilendirirmisiniz   lütfen yan etkileri nelerdir biliyorsunuz yeni cikan urunler ilk türkiyeye geliyor yani benim onu burda kulanma sansim varmi almanlar biraz uyuzluk yapiyorlarda ondan herseyi gramiyla istiyorlar ustalarin ögretini bunlar 10 senede ugrassa yapamazlar  alkışlıyorum KITAPDAN KUAFÖRLÜK OLMAZ ARKADAS ANLASIN BUNU HERKEZ alkışlıyorum
onder45
Üsteğmen

« Yanıtla #17 : Mart 28, 2009, 12:49:32 pm »

Deniz_bey siz Almanya damı yapıyorsunuz kuaförlüğü anlamadım almanyada ise türkiyeye ne zaman geliceksiniz ?

kemalsactasarim
Onbaşı
*

« Yanıtla #18 : Mart 29, 2009, 03:34:30 pm »

arkadaşım bunun fiyatı biraz pahalı o zaman almanlar bunu yaptırmaz eğitimi basit bunun alırsın istanbula yolun düşerse bir görüş firmayla
deniz_BEY
deniz_bey
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #19 : Nisan 03, 2009, 09:15:33 am »

arkadaslar eger musadeniz olursa turkiyeye geldiyimde sizleri ziyaret etmek istiyorum mumkunse   bir de almanlar burda sac kaynak yapilmasina 600 € ödüyorlar burda cok cilginlar var o hic sorun deyil  yeterki guzel olsunlar
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 475

Adınız Soyadınız: Kaan FİLİZ
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa

boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.

« Yanıtla #20 : Nisan 03, 2009, 03:19:49 pm »

Ben merak ediyorum 7 ay dümdüz saçlar demek ne kadar doğru. 7 ayda en az 6 cm saç uzar  hızlı uzayan saç 20 cm e kadar varabiliyor. peki bu uzayan saçlar da düz mü çıkıyor. Düz çıkmıyorsa,  diplerden kıvırcık çıkan saç saçın daha kötü durmasına neden olmuyor mu ?

7 ay şeklinde insanların bunu kullanabileceğini idda edenlerden mantıklı bir izahat bekliyorum saygılarımla.

kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları
İsim : Kaan
Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978
Ünvanı: kuaför
GSM : 0507 297 97 67
web: www.sacakli.com

Kaan Filiz'in Facebook profili
Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!

FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...

http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
demirxkalp
Asteğmen

« Yanıtla #21 : Nisan 03, 2009, 11:47:18 pm »

başında benimde sorduğum soru aynıydı kaan ve cevap alamadım çok araştırdım 2-3 ayda bir dip yapılabilirmiş 7ay kullanamıyorsun yani dipten çıkan saçta kıvırcık çıkıyor eski sistemden tek farkıda saçı yıpratmaması oluyor
  bir çok üründe olduğu gibi bundada bir aldatmaca var malesef

kemalsactasarim
Onbaşı
*

« Yanıtla #22 : Nisan 04, 2009, 11:38:48 am »

merhaba saygılar benkayseriden kemal kardeşim bu işlem dediğim gibi aynı boya gibi ama 7 ay dümdüz kullanabiliyosun şimdi diplere gelelim evet dipler 7cm uzuyor ama fazla farket miyor alttaki saçlar düz olduğundan üstekine baskı uyguluyor ve yukarı fazla çekmiyor sonra dipler yapılıyor alttaki düz saçlara fazla getirmeden ve bir 7 ay daha bekleniyor bu şekilde gidiliyor bu kaynak işine gelince çok basşt bir işlem bu boncuk lu kaynak dediğimiz hatta ham saçı işleyen çok yer var artık bu çok yayıldı neredeyse artık boncuğu bile kuaförler yapıcak öyle diyim ha bu diğer kaynak lar dublex ve keratinli onlar biraz daha zahmetli vefazla tutulmuyor artık bunu 1 kere görsen kardeşim almanyada ki dostum 1 kere görmen yeterli artık saçı türkiyeden oraya götürüp kendin işleyip takarsın yada burda ki yerlerle temasa geçersin onlar sana kargoyla yollar ama tavsiye etmem onu çünki karışık olabiliyor kendin görüp alman daha mantıklı eğer ayrıntılı bilgi istersen özelden at ben cvplarım
obrayn_ksk
obrayn_ksk
Acemi ÜYE
*

Adınız Soyadınız: dogan
Doğum tarihi: 30/04/1986
Mesleğiniz: kuaför
Memleketiniz: izmir
Burcunuz: Boğa

ben:)

« Yanıtla #23 : Haziran 18, 2009, 10:48:40 pm »

önder kardeşim sen bu ürünü müşterilere uyguluyomusun_? ne kadara aldığını öğrenebilirmiyim bir de_?  veya bu ürünü satıp alıp uygulayan varsa lütfen yazsın ama lütfen ürünün fiyatını da yazınız. şimdiden çok teşekkür ederim herkeze. Cool

doğan   1986

KARŞIYAKA

İstanbullu değiliz ki altımızda porche olsun, Antalyalı değiliz ki kolumuzda rus olsun, KARŞIYAKALIYIZ bırakında kafamız güzel olsun..   Cheesy
Ekrem Bozkurt
Ekrem Bozkurt
SiPAHiLER
Binbaşı

Rep Puanı: 399

Adınız Soyadınız: Ekrem Bozkurt
Doğum tarihi: 03031969
Mesleğiniz: Kuaför   - Kuaför toptancisi
Memleketiniz: Gaziantep
Burcunuz: Balik

Hayata Sevgiyle yaklas.

« Yanıtla #24 : Aralık 24, 2009, 02:59:52 am »

merhabalar ben yurt disindan  yusuf deniz sizden ilacin ismini öyrenebilirmiyim lütfen www.coiffeur-deniz.de  alkışlıyorum alkışlıyorum alkışlıyorum alkışlıyorum alkışlıyorum

deniz bey bu link size yeterince yardimci olacaktir almanyadasiniz anladigim kadariyla almancaniz yetrince vardir...

http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:EGrZ36TfqSEJ:www.schwarzkopf-professional.com/uploads/tx_usermultidownloads/Strait_Styling_matrix_DE.pdf+Streit+therapy&hl=de&gl=at&sig=AHIEtbTEh_bsDCmEaoud1slJmBIZ2OPfKQ

sayfanin yanin daki + isaretiyle büyütüp okuya bilirsiniz.......

konu acilali baya zaman olmus...................

Sayin kuaför arkdaslar kesinlikle teknik egitimini almadan bu ürünü kullanmayin...

bu ürün kulanildiktan sonra müsterinin devamli bakim yapmasi gerekiyor istedigi gibi fön bile cekemiyor sacda kirilmalar oluyor...müsteri saci yaptirmadan once bunlarida bilmesi hakki..yoksa 7 ayda saclar kirila kirila gider!!!!!!!!!!!!!!!

KUNDENHINWEIS -( Müsterinin bilgisine )

Keine Gummibänder oder Haarclipse verwenden.- (saciniza lastik veya sactokasi kullanmayin )

Bis zu 72 Stunden keine weiteren Behandlungen vornehmen wie Haare brushen,
wickeln, färben.-
( sacinizi bu islemden sonra 72 saat boyunca fönfirca veya buna benzer fircalar kulanmayacaksiniz,bugudiyle sardirmayacaksiniz ve boyama yapilmayacak...

Das Haar während der ersten Tage nach der Behandlung nicht waschen.-( ilk günü acma islemi yapildiktan sonra saclar yikanmayacak..)

Das Haar möglichst in einheitlicher Länge tragen oder nur leicht stufigen  Schnitt wählen.
(Eger mümkünse sacinizi hafifletici bir uzunlukta tasimanizi yada hafif kat kesimi secimini yapin..)

sayin kuaför arkadaslar üsteki tercüme`yi konun ciddiyeti icin yaptim gönül isterdiki bütün sayfayi size tercüme yapim ama konu benim size tercüme yapmam kadar basit deil teknik egitimini almadan olmaz asagidaki adresten inceliye bilirsiniz. SAYGILARIMLA.

http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:EGrZ36TfqSEJ:www.schwarzkopf-professional.com/uploads/tx_usermultidownloads/Strait_Styling_matrix_DE.pdf+Streit+therapy&hl=de&gl=at&sig=AHIEtbTEh_bsDCmEaoud1slJmBIZ2OPfKQ
« Son Düzenleme: Aralık 24, 2009, 11:05:51 am Gönderen: Ekrem Bozkurt » Logged

Sanata saygiyla yaklaski sanat,ta seni saygin kilsin.

♥ Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur...
percemkuafor
MODERATÖR
Başçavuş

Rep Puanı: 10

love yourself

« Yanıtla #25 : Aralık 24, 2009, 05:36:53 am »

yusuf deniz merhaba
aslında almanyada olman senin için extra bir fırsat,bende sana schwarzkopftan başka ve bir o kadarda başarılı bir düzleştirici ürün önericem... İsmi  KADUS STRATE IT ,bir alman firması dagıtıcısı wella,ben bu firmanın türkiyede teknik müdürlüğünü yaptım ve sana açık yüreklilikle öneriyorum halende salonumda bu ürünü kullanıyorum,bu ürünle yaklaşık 1000 uygulama yapmışımdır,detaylı bilği istersen  burcinaydin4@hotmail.com

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri.
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!