Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri. Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 4 yıl süren kabe'nin maketi...  (Okunma Sayısı 78 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
meryencen
psychick
Teğmen

Rep Puanı: 41

« : Şubat 23, 2008, 08:51:12 am »

1,90 cm boyunda 1,40 cm eninde 40 kg ağılığında gürgen ve kavak ağacından 4 yıl da yapılan Kabe 316 spot ışıkla aydınlatımış

alkışlıyorum alkışlıyorum

Isterseniz yanlıs düşünün, ama her durumda kendi kafanızla düsünün.
Para açlığı giderir, mutsuzluğu değil, yemek mideyi doyurur, ruhu değil.

bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayicisini kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
solingen
Onbaşı
*

Rep Puanı: 0

hüsne 1903

« Yanıtla #1 : Mayıs 06, 2008, 03:58:51 pm »

alkışlıyorum alkışlıyorum alkışlıyorum alkışlıyorum alkışlıyorum alkışlıyorum alkışlıyorum alkışlıyorum soylenecek fazla soz yok yaaa walla.gercekten kım yaptıysa elıne kolune emegıne saglık alkışlıyorum alkışlıyorum alkışlıyorum

istanbul gangstars...                                             isim:hüsne                                                yer:ist/b.çekmece                                     dogum tarihi:04.04.1989/eyüp                              meslek:kuaför
osqano
Osqan'O
Teğmen

Rep Puanı: 21

Hayat quzeLDir tabii Yaşamasını biLene!

« Yanıtla #2 : Ağustos 30, 2008, 12:47:03 am »

helal olsun alkışlıyorum
caddekuafor
cadde kuafor
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 0

Adınız Soyadınız: muahmmet mustafa yazıcı
Doğum tarihi: 16,03,1985
Mesleğiniz: erkek kuaforu
Memleketiniz: SAKARYA
Burcunuz: balık

« Yanıtla #3 : Haziran 17, 2010, 01:13:08 pm »

söze gerek yok allah razı olsun yapandan.... alkışlıyorum  alkışlıyorum  alkışlıyorum
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri.
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!