|
|
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 475
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa
boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 27, 2008, 11:45:48 pm » |
|
Bir salonda salona uyacak tarzda tüm personelin aynı kıyafetleri giymesi daha uygun olur en azından stil olarak tek tip yapamıyorsanız renkler aynı olmalı biz salonda pazartesi günleri haric, siyah veya (siyah-beyaz) renklerle çalışıyoruz. kuaförler için modern tarzda çalışma önlükleri pek yok olanlarda çok komik estetik olmayan önlükler var hiç hoş değil bence tekstil piyasasının kuaförlere özel tasarımlar yapması gerekiyor.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 28, 2008, 01:30:01 pm Gönderen: ADMİN »
|
|
kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları İsim : Kaan Şehir : İstanbul / Yakacık Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978 Ünvanı: kuaför GSM : 0507 297 97 67 web: www.sacakli.com Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!
FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
|
|
|
MELOŞ
Genel Moderator
Teğmen

Rep Puanı: 88
Doğum tarihi: 07/07/1987
Memleketiniz: Samsun 55
Burcunuz: YENGEÇ
>HAYATta ya 3,5 atarsın ya 4_4 lük yasarsın<
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 27, 2008, 11:56:11 pm » |
|
bence isteyen istedigi gibi giyinmeli yani özgür olunmalı,şimdi bana kimse 2 nizde ayn ı dalton kardesi gibi giyineceksiniz diyemez deselerde giymem zaten,ayrıca bir yöndende bütün kıyafeetlerimin boya ve acıcılarla mafolmasından canı yanan biri olarak en güzeli bence tek renk sade usluplu kıyafetler örnegin kaan beyin yaptıgı gibi sade siyah ve bayaz giyim bence cok mantıklı,diyerr turlu tek model tek renk önlukler kimseler kusura kalmasın ama biraz iti oluyor.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 01, 2008, 09:31:29 pm Gönderen: MELOŞ »
|
|
melda samsun 07.07.1987 kuaför  ___________________________________________________ FORUMA ÜYE OLMAK İÇİN kuaforturkiye@msn.com adresini MSN ye kaydetmelisiniz onay msn den verilecektir!!!!!
|
|
|
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 475
Doğum tarihi: 11-05-1978
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa
boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 01, 2008, 05:50:09 pm » |
|
kişisel imaj açısından giyimin kıyafetin önemini antan bir görsel kaynak buldum sizlerle paylaşmak istedim buyrun seyredin$ deyerlendirin.
|
|
|
|
|
|
kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları İsim : Kaan Şehir : İstanbul / Yakacık Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978 Ünvanı: kuaför GSM : 0507 297 97 67 web: www.sacakli.com Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!
FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
|
|
|
nurseda
NURSEDA
Teğmen

Rep Puanı: 86
Nokta kadar menfaat için vürgül kadar eğilme!
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 09, 2008, 09:50:25 pm » |
|
bir iş yerine girince uyumlu giyinen çalışanlar görmek evet insanın gözüne hoş geliyor ama ne yapayım ben iş yerimde bunu yapamam çünkü karşıdan hoşuma gidiyor ama ben kendimi hiç bir konuda çerçeveliyemem özgürlüğü seviyorum 
|
|
|
|
|
|
Sevdiğimsin sen; İlk görüşte yüreğimi yakan
Vuslatımsın sen; Kalbimde yaşarken uzakta kalan
Güneşimsin sen; Geceden kara ruhumu aytınlatan
Gecemsin sen; Buğulu gözleriyle yıldızlardan bakan
Hasretimsin sen; Kavuşmayı beklerken ayrı kaldığım
Ümidimsin sen; Sensiz yaşamayı ölüm saydığım
Ekmeğimsin sen; Bedenim açken sevgiye doyduğum
Suyumsun sen; Ab'ı Hayat gibi şifa bulduğum
Sen benim her nefesim, Sen benim kaderimsin...
Sen benim yaşama sebebim, Sen, ilk ve son aşkımsın benim...
|
|
|
|
yildiray
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 10, 2008, 02:50:06 am » |
|
ben hayatda gıymedım gıymemde yanlız bır defa boya onlu gıymıstım oda cok onceden bır de bazı patronlar var kendılerı gıymıyorlar elemanlarını gıydırıyorlar bence bır dukkanda sınıf ayrımı musterıye farketılmemelı ve bence herkes rahat ve stılını yansıtmalı buda bence musterının en onemlı dıkkat ettıgı bır farkdır benımn dusuncem bu belkıde yanılıyorum
|
|
|
|
|
|
BEN SENiN KESTiGiN PARMAKDAKi KAN DEYiL GERiDE KALAN ACIYIM DAYANABiLECEKMiSiN?  ? FORUMA ÜYE OLMAK İÇİN kuaforturkiye@msn.com adresini MSN ye kaydetmelisiniz onay msn den verilecektir!!!!! avusturya
|
|
|
ANOFTA
ANOFTA
Asteğmen

Rep Puanı: 8
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 10, 2008, 08:13:34 pm » |
|
işyerinde özgürlük olmaz herkesi kendi haline bırakırsan kimi m.ö ye kimi entel döntele döner.bende aynen kaan beyin dedigine katılıyorum. bir işyerinde en azından orda çalışanın belli olması lazım.önlük pekte hoş bir görüntü olmadıgı için
|
|
|
|
|
|
yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür,ama bir orman gibi kardeşçesine..
|
|
|
hair planet
Acemi ÜYE
Rep Puanı: 0
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 14, 2009, 02:15:13 am » |
|
bir iş yerinde çalışanların farkı olmalı,ciddiyet olmalı... aynı kıyafet gibi değil forma gibi düşünmeli, hem temizliği kolay hemde rahat olmalı. bu meslekte malesef müşteriye veya modaya ayak uydurmak ister istemez oluyor (yapmam diyene inanmam)ama çok maliyetli olduğu için biraz başarısız(çakma)oluyor, dolayısıyla herkes haddini bilip formasını giyecek hemde SİYAH-BEYAZ kaliteli hava yaratmak istiyorsak eğer!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ŞAHİNKOZMETİK
ŞAHİN KOZMETİK
Çavuş

Rep Puanı: 7
Doğum tarihi: 05 06 1976
Mesleğiniz: KUAFÖR EKİPMANLARI İMALATI
Memleketiniz: TOKAT
sen açtın bu yarayı ama güzel tarafı sen saramazn
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 14, 2009, 01:49:50 pm » |
|
ben kuaför değilim ama benım fıkrım kesınlıkle tek tıp kıyafet olmalı hem cıddıyt hem temızlık açısından salonda musterı ve calısan ayrımı olmalı (patron dahıl)malesef bız hala profösyönel calısmaya alısamadık bu tur yaptırımları arkadaslarımız yanlıs anlıyo tum sektörlerde böyle musterı kımle muhattap olacağını bılmelı ama haftanın 7 gunu aynı kıyafet yerıne ıkı cesıt kıyafet secılebılır daha ıyı olur ve calısan arkadaslarda bence daha rahat ederler (bugun ne gıysem sıkıntısandan kurtulurlar)
saygılarımla
|
|
|
|
|
|
hayatına gün ekleyeceğıne gününe hayat ekle
|
|
|
efsunlu
Başçavuş

Rep Puanı: 9
Doğum tarihi: 10.05.1989
Memleketiniz: tokat
Burcunuz: boga
EVLİ .. MUTLU.. ÇOCIKLU...
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 31, 2009, 03:49:29 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
efsunlu asya eylül.....
|
|
|
|
BERRE
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 31, 2009, 09:11:55 pm » |
|
Çalışanların hangi meslekde olurlarsa olsunlar üniforma giymeleri taraftarıyım. Formaları yaptıkları işi ciddiye aldıklarının en ıyı göstergesidir. Müşteri üzerinde de olumlu etkileri vardır. Bence.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aktku
nur
Yüzbaşı

Rep Puanı: 113
Doğum tarihi: 10.06.1964
Mesleğiniz: boşta gezer
Memleketiniz: İstanbul
Burcunuz: ikizler
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 01, 2009, 12:05:32 am » |
|
Çalışanların kyafetleri , bazı normlar içersinde olmalı , bu işin daha ciddiye alındığını göstermesi açısından gerekli, tabikii modaya ve çağa uygun tarzlar yakalanmalı , Kaanında dediği gibi ,aynı renklerlede bu uyum ve ciddiyet yakalanabilir . Bunun forma olması gerekmez ama , bir tarz yakalanırsa hoşş oluur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|