duvar
duvar
Teğmen

Rep Puanı: 4
|
 |
« : Mart 08, 2008, 03:14:37 am » |
|
arkadaslar hic siyah boya tutmayan sac gördunuzmu???ben tr deyken görmemistim,,ama almanyada cokgördum ya  ...genelde bu saclarin ana rengi orta sari felan oluyor..saci siyaha boyuyorsun,ama cikan renk koyu kahverengi ve yikandikcada renkte dahada acilmalar oluyor...naylon sac gibi sanki... 
|
|
|
|
|
|
abuzer (serdar) abuzeri ustam lakap olarak takmisti kulagi cinlasin.  )))
|
|
|
|
nermin
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 09, 2008, 10:06:27 pm » |
|
arkadaşım hiç böle bişey duymadım siyah tutması en kolay renk tir bence ana saç sarıda olsa rahatlıkla tutar ama boyaysa tutar bir süre sonra açılır çok enteresan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
duvar
duvar
Teğmen

|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 10, 2008, 12:04:33 am » |
|
eline bir gun öyle sac gecerse diycem ama zor  .almanlarin sacinda bazen cins cikiyor,gercekten inan..genelde saclariacik ve ince tellidir...ama bazen bir sac gelir naylon gibi cinsi var..iste buna siyah kolay kolay tutmuyor..ve zamanla siyaha boyadigin sac icilmis koyu kahveyle orta kahve arasi oluvermis...insallah bir gun sanada denk gelir.. :)bende sasirmistim.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yildiray
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 10, 2008, 01:32:37 am » |
|
evet haklısın ben de cok rasladım daha gecen gun avusturyalı bır kadına yaptım sacın zemını acık yaklasık 8 numara ınanın sıyah ıcın 1 numara kullandım bayanın sacı acık degıl ama koyu kahve tarzı tuttu
|
|
|
|
|
|
BEN SENiN KESTiGiN PARMAKDAKi KAN DEYiL GERiDE KALAN ACIYIM DAYANABiLECEKMiSiN?  ? Avusturya friseur
|
|
|
duvar
duvar
Teğmen

|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 10, 2008, 01:57:14 am » |
|
yildiray arkadasimiz rastlamis  ..arkadasim bu tur saclari boyadiktan sonra takip ettinmi hic??dahada aciliyor yikandikca..sanki kizil renk gibi yikandikca renkte atiyor..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yildiray
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 10, 2008, 03:39:30 am » |
|
evet hemde cok cabuk akıyor ınanmayanlar buralara gelsınler ama su da var her sac olmuyor onuda belırtelım sadece ana tonu cok acık olanlarda raslıyorum
|
|
|
|
|
|
BEN SENiN KESTiGiN PARMAKDAKi KAN DEYiL GERiDE KALAN ACIYIM DAYANABiLECEKMiSiN?  ? Avusturya friseur
|
|
|
SEVIL_AY
Onbaşı
Rep Puanı: 9
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 10, 2008, 09:49:24 pm » |
|
merhaba bende holandadayim bende de oluyor ama sirf boyayla dene oksidan koyma icine tabi dipleri icin uclari ve diger taraflari icinde 6 volumle cok guzel kapanir yani ben hep oyle yapiyorum.. ve lorealin boyasi olursa daha guzel olur alman markasi keune gibi urunler var onlar o kdr guzel olmuyor bu saclar icin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yildiray
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 10, 2008, 11:57:36 pm » |
|
yine akıyoryıne akıyor majirelde kullandım yıne akıyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
duvar
duvar
Teğmen

|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 11, 2008, 12:12:47 am » |
|
arkadasim akar...3 lukle calis derim boyayi..ama yine akar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gaye
Üsteğmen

Rep Puanı: 20
Mesleğiniz: kuaför
Memleketiniz: kütahya
Burcunuz: kova
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 11, 2008, 11:36:57 pm » |
|
;Şbende de siyak boya tutmayan saç gördim ama türkiyede bayanın en alt kısmında bır tutam var imkansız siyah tutmuyor
|
|
|
|
|
|
AşK_gElİoRum DeMeZ_aMa_gİdİyOruM_dEr
|
|
|
|
|
duvar
duvar
Teğmen

|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 24, 2008, 03:11:22 pm » |
|
birde boya saca bir tutunsa sasicamm..bagzi saclarane yaparsan yap sonuc ayni oluyor maalesef..bu tur sacalar turkiyede pek yok..  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sdf
sedef
Başçavuş

Rep Puanı: 3
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 24, 2008, 05:07:13 pm » |
|
arkadaslar siyah sacın pigmenti fazla oldugu icin renk tutar fakat bu sacın rengıne göre ton farkıda olusabılır ama sıyahın pıgmentı cok yogun oldugu ıcın sıyah rengı tavsıye etmm donusumu cok zor olan bır renk dolayısıla musterı sac rengını degıstırmek ıstedıgınde cok zorlanırsınız ayrıca rofleleı sacların ustune sıyah surersenız olur fakat zmanla boya akar ve renk ortaya cıkar sıyah ve koyu kestane renklerı pıgmentı cok fazladır bu yuzden kulalnmayın bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sdf
sedef
Başçavuş

|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 24, 2008, 05:18:51 pm » |
|
ayrıca acık zemının uzerıne sıyahı vurdıguınuzda koyu kestaneyı bulur saca rengı yuklerken her zman bır ton ustunu vurucazkı ıstenılen rengı tutturalım tabı bu sacın rengıne gore degısır arkadaslar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
duvar
duvar
Teğmen

|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 24, 2008, 05:20:53 pm » |
|
siyahin tabikine dönusumu zor olur...konunun disina cikmis galiba yazdiklarin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sdf
sedef
Başçavuş

|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 24, 2008, 05:23:18 pm » |
|
sadece bıl ıstedım o yuzden ayrıca saca vurdugun tonda zemının hangı renk oldugu cok önemlı arkadasım yanı acık renge sıyahı vurusan koyu kestane olur tabı zemın acık cunku ayrıca arkadasım bu renklerı kuallanmanı tavsıye etmmm ekmegıne manı olur cunku musterı gelıpte sonra sarı ısterse donduremsın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
duvar
duvar
Teğmen

|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 24, 2008, 05:29:03 pm » |
|
tabkine sacin ana rengi önemlidir,sac koyuysa boyuycan renkte koyuysa tabikine yogun koyu cikicaktir..ayni fikirdeyim..ama bizim konu biraz degisikti nihayetinde sihah boyanin tutmayacagi ana renk yoktur biliniyor degilmi?bizim tartisdigimiz konuda zaten musterinin tekrar sacini actirmakistemeiyle ilgisi yok,sac zaten rengi kusuyor..dolayisiyla röfle bile yapilabilir..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sdf
sedef
Başçavuş

|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 24, 2008, 05:41:45 pm » |
|
evt sıyah sac tutar her renk üzerınde pigmentı cok yogun tab cunku keısnlıkle oyle musterıyı katmamınn sebebı donusumu cok zor oluyor ısteyen musterılere yapmammız lazım cunku sarı yada ılerıde baska ton ıstedıgınde cok zorlanırız bılgınız dahılınde soylemek ıstedım sıyah bır sacı en fazla oryalle bakıra kadar acabılıyoruz cok sorun cıkarabılıyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ANOFTA
ANOFTA
Asteğmen

Rep Puanı: 8
Doğum tarihi: 15.09.1976
Mesleğiniz: kuaför
Memleketiniz: trabzon
Burcunuz: balık
|
 |
« Yanıtla #18 : Temmuz 03, 2008, 03:00:26 pm » |
|
evet meslek hayatımda bir kere yaşadım.hatta iki kez boyadım ama saç yine aynıydı.ama ben çözdüm neden tutmadıgını ve hafif koyuldugunu.ben sprey olarak kiloluk sprey kullanıyorum.1ltlik sprey bu spreyin dışı kullandıgım peridrolün dış kaplamasına çok benziyo  gülmeye başladınız sanırım.buda iş kazsı işte peridrol yerine sprey kullanırsan olacagı bu hatta arada halla halla boya elime degiyo ve hiç yakmıyo.müşteriye yanma varmı diyom cık cık işte böyle arkadaşlar benim tutmamasının nedeni buydu.
|
|
|
|
|
|
yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür,ama bir orman gibi kardeşçesine..
|
|
|
nusyaaa
Acemi ÜYE
Rep Puanı: 0
|
 |
« Yanıtla #19 : Eylül 14, 2008, 12:15:05 am » |
|
arkadaşlar bazı saçlar hiç boya tutmaz pigmentlerle alakalı... neyse benim saçımda siyah boya tutmuo bi kuaför olarak uyuz oluyorum normalda saçların koyu kumral ama siyah saç 2 haftada akıyo uyuz oluyorum... sırf bu yüzden tekrar sarıya döndüm ve saçlarım acayip yıprandı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
manoly
Acemi ÜYE
Rep Puanı: 0
biz hayatı kolay sandık öğretmediler
|
 |
« Yanıtla #20 : Ocak 21, 2009, 06:25:15 pm » |
|
ben ismek te kur öğrencisiyim sanırım boya işi baya bi sorun çıkarıyo ama oksidansız boya nasıl tutuyo oksidanın görevi nedir tüpteki boya saçın rengini veren maddemidir saygılarımla 
|
|
|
|
|
|
sanmaki unuturum ama affederim eski dost düşman olmaz kalpsizlerden sevgi dilenmez ilgi beklenmez onlar cimridir ilgide veremezler sevmeyi bilmezler seni üzerler
|
|
|
|