kuaför arkadaşlara benden büyük abla ve abilerime soruyorum gerçekten bir kuaför mesleğini öğretmek istemezmi?
bende bi ismek kursiyeriyim ve çoğu kursta nedense böle sölentiler var malesef...bence hocaya göre değişir ama neden istemesinki arkadaşların dediği gibi tüm mezunlar bi yer açıp bu mesleğe girmiyolar aynı zamandada biliçli müşteri (bu ne kadar faydalı tartışılır )bilinçli insan yetişmesi çokmu kötü

ben 2 çocuk annesi bir bayanım çocuklarımın okulu tam gün ben bu süreyi ewde geçirmek yerine ilgimi çeken,hoşlandığım şeylerin eğitimini alarak geçirmem kadar güzel bi şey olabilirmi(üstelikte ücretsiz)
oğlum ana okuluna başladı ben kendimi kurslara adadım

ismekte ingilizce,cilt bakımı,kurdela nakışı eğitimleri aldım ama ewime yakın olan kursta kuaförlük bölümü yoktu.. istedim ama bölüm bi türlü açılmadı ...

şu an sabahın erken saatinde koşturarak otobüse binip kursuma gidiyorum kadıköy bize 10 dakka ama o saatteki trafik yüzünden nerdeyse bir saat bu yolu çekiyorum haftanın 3 günü hemde..
bana diolar senin başka işin yokmu üşenmiyosunda die...inanın o kadar zewk alıyorumki bişeyler öğrenmek,yeni arkadaşlar edinip dertleşmek ,paylaşımlarda bulunmak inanın bana terapi oluyo ...
eğer kuaförler ohoo herkes kuaför olucak biz napcaz diye düşünüyolarsa bence bidaha düşünsünler ...
kalite her zaman kendini belli eder bence iyi olan her daim kazanır zaten...
hem merak etmeyin bu iş öle herkesin yapabileceği kadar kolay bi iş diil bence ..sabır...titizlik..güler yüz..tatlı söz..ve tabiki en önemlisi tecrübe ....
hem ismek kursları kuaförüm die geçinen (ki çewremizde bi hayli var)kişilerinde ister istemez kalitelerini yükseltmelerine sebep olacaktır bence

üff amma konuşmuşum gene yaa...biri beni durdursuunnn

uzun lafın kısası eğitimin kötüsü olmaz ya öğrenen ol,ya öğreten ol ama asla 3.kişi olma (bi Hadisi şerifti sanırım)
ben bu işi çok sewiyorum inş ilerde layıkıyla yapabilirim..

bu ve bir çok dalda eğitim veren İSMEK kursları yöneticilerine çooookk tşk ediyorumm