Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri. Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kuaförlük meslek okullarına katkıda bulunuyoruz..  (Okunma Sayısı 942 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
percemkuafor
MODERATÖR
Başçavuş

Rep Puanı: 10

love yourself

« : Eylül 30, 2008, 12:05:04 pm »

--------------------------------------------------------------------------------
Amacımız tüm kuaför okullarına sadece alet edevat malzeme yardımı yaparak gençlere pratik yaparak meslek öğrenme şansını vermektir.boya önlüğünden saç fırçasına fönden makasa kadar aklınıza gelecek her malzemeye ihityacımız vardır ...okul adresleri yakında yayınlanacaktır ister kendiniz ister kargo yoluyla her şeyi yollayabilirsiniz...

Haydi kuaförler gençlere yardım eli uzatın....
İhtiyaç malzemesi...
Kulanmadığınz boyalar..(yarım tüp bile olur) açıcılar, oksidanlar,postiş veya ilave saçlar, sökülmüş kaynak saçları jilatin... toka...firkete...naylon...pens...boyafırçası...kase..boya önlüğü...eldiven ...en önemlisi kulanmadığınız bir saç yıkama seti acil ihtiyaçtır yada ikinci el varsa aramızda para toplayarak alabiliriz

................6 ekim pazartesi..........................kartal kuaför meslek lisesi..........yardım bekliyor

irtibat:burcinaydin4@hotmail.com
« Son Düzenleme: Eylül 30, 2008, 06:40:31 pm Gönderen: Beyaz_Ates » Logged

gozde
gozde
Erbaş
*

Rep Puanı: 0

« Yanıtla #1 : Eylül 30, 2008, 03:20:38 pm »

ben fransada oturuyorum ben nasil yardimci olabilirim en azindan katkida bulunmlak isterdim

gozde
hayal368
Onbaşı
*

Rep Puanı: 0

Doğum tarihi: 13 10 1978
Mesleğiniz: kuaför
Memleketiniz: mardin
Burcunuz: terazi

« Yanıtla #2 : Ekim 01, 2008, 08:19:45 pm »

ya bizim burdaki kursumuzunda malzemeye ihtiyacı var bende sizden rica ediyorum.bende kurs çıkışlıyım imkanlar o kadar kıstlıki hemen hemen hiçbir işlem göremedik kurs esnasında bu hocamızdan kaynaklanan bir şe değil.tamamiyle ellerindeki imkansızlıktan dolayı.ben orda bu konuda çok sıkıntı yaşadım benden sonrakiler yaşamasın.destek verirseniz sevinirim.telefon numaramı yazıyorum bana ulaşırsanız sevinirim.0542 492 72 36
saygılar

hayatı dolu  dolu yaşayın
percemkuafor
MODERATÖR
Başçavuş

love yourself

« Yanıtla #3 : Ekim 04, 2008, 05:19:09 pm »

arkadaşlar bu konuya desteginiz veya bu konu hakkındaki düşünceleriniz hiç yokmu?yardım yapılacak okullarda hepimizin kardeşleri eğitim görüyorlar!!!

KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 475

Adınız Soyadınız: Kaan FİLİZ
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa

boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.

« Yanıtla #4 : Ekim 04, 2008, 08:59:00 pm »

bence herkes bağlı bulunduğu bölgedeki okula kendi imkanları dahilinde kendi elden yardım etmeli ve yaptığı bağış karşısında hibe alındığına  dair bir belge almalı. Deniz feneri olaylarından sonra insanlar kime güveneceğini şaşırdı. Konuya yaklaşımından dolayı girişimci arkadaşları tebrik ederim fakat ihtayacı olan tek bir okul değil. Kartal dışındada  bir sürü okul var ben bütün kuaför arkadaşları yanında  çalıştırdığı  öğrencileri yolladığı okullara yardımcı olmaya davet ediyorum.  artist

kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları
İsim : Kaan
Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978
Ünvanı: kuaför
GSM : 0507 297 97 67
web: www.sacakli.com

Kaan Filiz'in Facebook profili
Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!

FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...

http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
percemkuafor
MODERATÖR
Başçavuş

love yourself

« Yanıtla #5 : Ekim 06, 2008, 04:33:00 pm »

bence herkes bağlı bulunduğu bölgedeki okula kendi imkanları dahilinde kendi elden yardım etmeli ve yaptığı bağış karşısında hibe alındığına  dair bir belge almalı. Deniz feneri olaylarından sonra insanlar kime güveneceğini şaşırdı. Konuya yaklaşımından dolayı girişimci arkadaşları tebrik ederim fakat ihtayacı olan tek bir okul değil. Kartal dışındada  bir sürü okul var ben bütün kuaför arkadaşları yanında  çalıştırdığı  öğrencileri yolladığı okullara yardımcı olmaya davet ediyorum.  artist
yapılacak yardım sadece kartalla sınırlı degil,konu başlıgındada yazıldığı üzere bütün okullara yardım amacındayız,herkes tabiiki yaptıgı yardımı okula imza karşılıgında teslim edecek,fakat kimseden bu konuda bir girişim olmaması üzücü ama tatil organizasyonu dendiği zaman herkes katılıyo..

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri.
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!