Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri. Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kuaförlük Eğitimi ile ilgili  (Okunma Sayısı 2015 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hairdresser
Can
Onbaşı
*

Rep Puanı: 3

Taktım bu avatar işine....

« : Ekim 06, 2008, 04:57:20 pm »

Merhaba arkadaşlar,

Kuaförlük mesleğine hevesli halen inanamayacağınız işleri olan bir grup arkadaşımın yoğun talebi doğrultusunda bu duyuruyu yazmak istedim.

Bir grup arakadaşımız (9 Kişi) İSMEK Gülbahar Kurs merkezine kuaförlük eğitimi için kayıt yaptırmışlar.
Kurs merkezi şişli gülbahar mahallesinde profilo alışveriş merkezinden zincirlidere caddesine inen yokuştaki caminin yanında heralde daha açık tarif edilemezdi.
Kursiyer sayısı 15 kişi olunca hafta sonu grubunuda açacaklamış yani 6 yeni kuaför adayına ihtiyacımız var..
Kendi çevrenizden ilgi duyan arakadaşlara bu duyuruyu aktarabilirseniz bu arakdaşlarımızın derdine deva olacaksınız.
Şimdiden ilgi gösterecek arkadaşlara teşekkür ederim.
İyi çalışmalar herkese..
Gülbahar kurs merkezi telefonu: 0212 288 62 93

İsim : Can
Doğum tarihi: 01 / 01 / 1973
Ünvanı: Kadın berberi , saç modeli uzmanı, saç kesimi öğretmeni v.s. (kuaför değil)
Öğrenim Durumu: Üniversite (A.Ü. İşletme)
Kuaför kelimesinine ölümüne karşıyım... Coiffure den okunduğu gibi yazılıp dilimizde kalmış bir kelime...
bilge
Erbaş
*

Rep Puanı: 0

« Yanıtla #1 : Kasım 12, 2008, 08:30:12 pm »

sevgili can kuaförlük mesleği kurs ile öğrenilecek gibi değil.ben almanya da yuksek okulu bıtırdım.zaman içinde turkiye ye yerleştim.annemin mesleği kuaförlük ,almanya dan almış olduğu meister diplomu bile var ama ben ,annem  tarafından eğitilerek ancak ıkı senede öğrendim.bir de kendi iş yerim de olmasına rağmen.kuaförlük mesleği gerçekten zor ve çok sevilmek isteyen bir meslek.ancak herşeyin olduğu zaman öğreniyorsun.bu nedenden dolayı kısa süreli kurslara karşıyım.selamlar
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri.
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!