KUAFÖR TÜRKİYE Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: minoxidil5%pak darou  (Okunma Sayısı 3628 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nermin
Üsteğmen

Rep Puanı: 12

« : Ekim 16, 2008, 11:22:05 pm »

slm arkadaşlar bu iran ürünü saç dökülmelerini engelliyor zayıf saçları düküyor yeniden güçlü saçlar çıkarıyormuş bu konuda bilgisi olan varmı çok ciddi saç dökülmelerim var bu ilacın sparişini vberdim geldi yarın kullanmaya başlıycam aranızda bilen veya kullanan varmı varsa yarımdcı olun çok sevinirim arkadaşlar
nermin
Üsteğmen

« Yanıtla #1 : Ekim 19, 2008, 10:44:11 pm »

sanırım bu konu hakkında kimsenin bilgisi hatta yorumu bile yok
romans1980
Çavuş
**

Rep Puanı: 4

« Yanıtla #2 : Ekim 22, 2008, 01:04:41 am »

bence bu şekilde ürünler kullanmadan evvel bir cildiye doktoruna gidip bazı testler yaptırmanı tavsiye ederim araştırman lazım neden çok dökülüyor saçlarım diye belki kansızsın belkide ateşli bir hastalık yada bir amaliyat geçirdiysen bunlar da tetikler saç dökülmesini benim tavsiyem budur.ben gittim ve aşırı serum demirim düşük çıktı şöyle diyebilirim sınır 60 iken benim 26 çıktı sebebi bulundu ve hemen tedaviye başladım şimdi çok iyi allaha şükür hemde saçlarım hem permalı şu an hemde kızıl sen düşün artık..kolay gelsin inşallah kurtulursun
nermin
Üsteğmen

« Yanıtla #3 : Ekim 23, 2008, 11:07:46 pm »

arkadaşım tavsiyen için cvp yazdıgın için teşekkür ederim bu konuda cildiyeciye gittim testler yapıldı ama bir sorun çıkmadı
ponza
Asteğmen

Rep Puanı: 19

Doğum tarihi: 01.05.1976
Mesleğiniz: bayan kuaförü
Burcunuz: boğa

« Yanıtla #4 : Ekim 24, 2008, 11:34:29 am »

ilacı kullanırken dikkatli ol .belki ilk aşamada çıkarabilir ama sonra onlarda dökülür . sende daha çok moral bozukluğu yaşatmasın

01.05.1976
istanbul
nermin
Üsteğmen

« Yanıtla #5 : Ekim 25, 2008, 11:11:15 pm »

allah korusun ponza
BERRE
Berre
Yarbay

Rep Puanı: 240

« Yanıtla #6 : Ocak 27, 2010, 07:41:30 pm »

Bu ürünün içindekiler bölümü vardır muhakkak ben olsam içindekileri hemen okur neyi ne kadar yüzde kaç koymuşlar bakarım sonrada bunların herhangibirinin insan saglıgına etkisini araştırır öyle kullanırdım. Ona buna sormaktansa daha müsbet olurdu. Mazallah saglık?
Ekrem Bozkurt
Ekrem Bozkurt
SiPAHiLER
Yarbay

Rep Puanı: 421

Adınız Soyadınız: Ekrem Bozkurt
Doğum tarihi: 0303
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Gaziantep
Burcunuz: Balik

Hayata Sevgiyle yaklas.

« Yanıtla #7 : Ocak 27, 2010, 11:30:30 pm »

AMAN DIKKAT SIZ BAYAN KESIN KULANMAYIN:: KIM TAVSIYE ETTI:::

MINOXIDIL 5% MAENNER   Bu ürün yanliz erkekler icin..

Ben bilgiyi bu siteden aldim..Eger bu ürün bu sitedekine benziyorsa yani sitedekinin aynisisiyla kulanmayin.......

http://www.biovea-apotheke.com/Biovea/product_detail.aspx?PID=1555

Kissa 2 kelime tercümesini yapacam..insallah sizin icin yeterlidir..

Warnung:( DIKKAT )

• Wird das Produkt wie beschrieben angewendet, sind keine Überdosierungserscheinungen bekannt. Zu Überdosierungserscheinungen kann es vor allem kommen, wenn Sie das Produkt versehentlich geschluckt haben. Sie sollten sich dann umgehend an Ihren Arzt wenden. Bei versehentlichem Kontakt mit Augen, Schleimhäuten etc. sollten diese Stellen mit reichlich Wasser gründlich gespült werden.

• Das Produkt ist für Frauen nicht geeignet. ( BU ÜRÜN BAYANLAR ICIN DEILDIR:)  Angry Angry Angry

• Kinder und Jugendliche unter 18 Jahren: Das Arzneimittel darf nicht angewendet werden.

• Dieses Produkt ist nur fuer die hintere Kopfhaut geeignet. Bitte benutzen Sie das produkt auf keinen Fall im Gesicht, auf den vorderen Teil des Kopfes oder im Augenbereich.

Bu ürün bayanlar icin..

MINOXIDIL 2% FRAUEN 2-Monatspackung Bayanlar icin..

http://www.biovea-apotheke.com/Biovea/product_detail.aspx?PID=1730&CID=0

LÜTFEN BURAYI DIKKATLE OKUYUN..

Achtung:( DIKKAT )

•  Nur für die äussere Anwendung
•  Sprechen Sie erst mit Ihrem Arzt wenn Sie Herzprobleme haben ( ILK ÖNCE DOKTORONUZLA KONUSUN KALP PROPLEMINIZ VARSA: )

Nicht verwenden wenn: ( KULANMAYIN BU SEBEBLERDEN DOLAYI )

•  Sie keinen Haarausfall in der Familie haben ( Ailenizde irsi sac dökülmesi varsa.)
•  Sie plötzlichen Haarausfall haben  ( Aniden sac dökülmesi basladiysa.)
•  Sie nicht wissen wieso Sie Haarausfall haben ( Sacinizin neden döküldügünü bilmiyorsaniz. )
•  Sie unter 18 Jahren alt sind ( 18 yasindan kücükseniz..)
•  Sie andere medizinische Mittel auf Ihrem Kopf benutzen ( Kafaniza baska tür ilaclar kulaniyorsaniz..)
•  Ihre Kopfhaut rot, irritiert und schmerzhaft ist ( Kafaderinde kirmizilik varsa ,tedirginlik ve agrivarsa. )
•  Sie schwanger sind oder stillen ( Hamile ve emziriyorsaniz.)

Iki kelime tercüme yapip dedim ama daha fazlasini yapmak zorunda kaldim, insallah bir faydam olur size.. Angry Angry Angry
« Son Düzenleme: Ocak 27, 2010, 11:54:54 pm Gönderen: Ekrem Bozkurt » Logged

Sanata saygiyla yaklaski sanat,ta seni saygin kilsin.

♥ Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur...
earwyn
Üsteğmen

Rep Puanı: 166

Doğum tarihi: 10.2.1975
Memleketiniz: izmir
Burcunuz: kova

« Yanıtla #8 : Ocak 27, 2010, 11:44:24 pm »

farklı çeşit ilaç kullanan biri olarak ,bu tür ilaçları kesinlikle önermem.bence çoğu para tuzagı.Saç için en faydalı ilaç,besin yoluyla bol bol vitamin almak.bu da olmuyorsa eger mutlaka vitamin takviyesi,ben böyle çözüm buldum...

Öyle bir özlem ki içimde coşan;
Çıksam diyorum doruğuna dağların.
Sansürsüzce bir
G
  Ü
     L
        S
           E
             M ...
Ekrem Bozkurt
Ekrem Bozkurt
SiPAHiLER
Yarbay

Rep Puanı: 421

Adınız Soyadınız: Ekrem Bozkurt
Doğum tarihi: 0303
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Gaziantep
Burcunuz: Balik

Hayata Sevgiyle yaklas.

« Yanıtla #9 : Ocak 28, 2010, 12:03:02 am »

Lütfen arkadaslar bu konuyu gündemde tutalim bilincsizce tavsiyelerle bu sekil ilaclar kulanmayin ..Özellikle sac dökülme sebebini bilmiyen kisiler Doktora kontorol olmadan kesinlikle kendiniz kulaktan duyma tavsiyelerle ilac almayin... Huh? Huh? Huh? Huh? Huh? Huh? Huh?

Bu konu ne zaman acilmis gözümden kacmis bakin simdiye kadar ne kadar görüntülenmis 980 kez hayret herkes derdine kulaktan duyma ilaclarla derman ararsa vay halimize ki vay!!

Sanata saygiyla yaklaski sanat,ta seni saygin kilsin.

♥ Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur...
BERRE
Berre
Yarbay

« Yanıtla #10 : Ocak 28, 2010, 12:17:13 am »

Konuyu açan arkadaşa baktım en son 15  20 gün önce forumdaymış yaşıyor yani ama ilacı kullanıp kullanmadıgını henüz bilmiyoruz.
cikolatayim
Onbaşı
*

Rep Puanı: 24

« Yanıtla #11 : Ocak 30, 2010, 01:13:36 am »

aaaa  şaştım  doğrusu böylesey olurmu cicim kulaktan duyma Allah korusun gider o güzel saclarin Ekrembey de söylemis..

Tesekürler ekrembey bizi böyle bilgiyler verdiginiz icin.. alkışlıyorum

Ben bu konuyu okudugum icin bu siteye kayit oldum.Böyle sorumsuzca tavsiye edilirmi!!
nermin
Üsteğmen

« Yanıtla #12 : Şubat 06, 2010, 01:00:09 am »

bu kouya yarum yapan tüm arkadaşlara öncelikle selamlar diyorum evet şimdi yazdıklarınıza cvp veriyim arkadaşım yaşıyorum meraketma sadece uzun zamandır siteye giremedim ekrem bey yüzde 5 erkekler için demişsiniz bunu biliyorum yüzde 2 bayanlar için tavsiye konusuna gelince bazı arkadaşlar böle kulaktan dolma tavsiyeler olurmu demişler ben tavsiye etmedim sadece ozamanlar yeni duymuştum ilacı bilen varmı diye sordum şimdi ilaca gelelim bu ilacı ben kullandım gerçektende çok iy geldi bana saçlarım yeniden geldi bayagı bi dökülme olmuştu saçlarımda toparladı saçlarım yalnız şunu söliyeyim saçlarım uzun sredir döküldügü için ben hormon testi felan yaptırmıştım herhangiangi bir sıkıntı yoktu umarım yeterince açıklayıcı olmuştur teşşekürler
BERRE
Berre
Yarbay

« Yanıtla #13 : Şubat 06, 2010, 01:19:01 am »

Nermin'cigim iyi olduguna sevindim. Aramıza hoşgeldin Smiley Gördügün gibi yoklugunda hepimiz seni merak etmişiz.
cikolatayim
Onbaşı
*

Rep Puanı: 24

« Yanıtla #14 : Şubat 06, 2010, 10:41:09 am »

aaaa  şaştım  doğrusu böylesey olurmu cicim kulaktan duyma Allah korusun gider o güzel saclarin Ekrembey de söylemis..

Tesekürler ekrembey bizi böyle bilgiyler verdiginiz icin.. alkışlıyorum

Ben bu konuyu okudugum icin bu siteye kayit oldum.Böyle sorumsuzca tavsiye edilirmi!!

Nerminhanim size iyi geldigine sevindim ilacin sacinizi güle güle kulanin...

Malesef siz beni yanlis anlamisiniz ben yazim size deil genele siz tavsiye ettiniz diye benim yazimda bir sey yoktur.
ganigol
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 0

Adınız Soyadınız: TEVFİK YILDIRIM
Doğum tarihi: 03,07,1987
Mesleğiniz: SERBEST MESLEK
Memleketiniz: VAN

« Yanıtla #15 : Ekim 14, 2010, 08:11:58 pm »

ARKADASLAR..  BEN BU İLACI  2 YILDIR SATIYORUM..  İNANIN PİYASADA  DAHA ETKİLİ Bİ İLAC YOK..   YARDIM İÇİN   dogalsacbakimi@hotmail.com 
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

KUAFÖR TÜRKİYE
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!