KUAFÖR TÜRKİYE Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: saç dökülmesine son  (Okunma Sayısı 1375 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
esmerkar
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 0

« : Ocak 28, 2009, 12:51:04 am »

mrhb ben bu formülü müşterilerimin saçlarına kullanıyorum ve çok mümnunlar birde müsteri kapasitemde arttı mutlaka yapın cevizin kahverengi kabugu yanı tahta olan kabuk cezvede su ile 20dakika kaynatın daha sonra soguyunca bu kürü saçınıza iyicene yedirerek masaj yapın ve kurumaya bırakın mümkünse durulamayın farkı göreceksiniz. Smiley
osqano
Osqan'O
Teğmen

Rep Puanı: 21

Hayat quzeLDir tabii Yaşamasını biLene!

« Yanıtla #1 : Ocak 28, 2009, 06:22:37 pm »

ne kadar suya ne kadar kabuk bilgi werirmiinz_?   ayrıca kepek içinde bi formülünz varmı saclarım kepeklide  Smiley
esmerkar
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #2 : Ocak 29, 2009, 07:23:42 pm »

ben genelde göz kararıyla yapıyorum ama 2 su bardagı su 1 su bardagı ceviz kabugu yeterli gelir  Smiley
osqano
Osqan'O
Teğmen

« Yanıtla #3 : Ocak 29, 2009, 07:38:37 pm »

bide kepekle alaklım bi soru sormuştum onuda cewaplarmısnz?
nermin
Üsteğmen

Rep Puanı: 12

« Yanıtla #4 : Ocak 29, 2009, 11:00:43 pm »

osgano kepekle ilgili de ben yardımcı olayım sana
kil bilirsin heralde dogal saf kili hafif ılık suyla ıslat yumaşt yani sonrada boya gibi saç diplerine sür yarım saate yakın bekle ve durulua haftada iki kez bi kaç yaptıktan sonra saçında kepek kalmıycaktır kolay gelsin
osqano
Osqan'O
Teğmen

« Yanıtla #5 : Ocak 30, 2009, 08:20:17 pm »

bu kili aktarlarda falan mı satıyolar daha önce bi kile işim düşmedi kullanmadım hiç SmileySmiley
zerrin
Üsteğmen

Rep Puanı: 9

« Yanıtla #6 : Ocak 31, 2009, 09:57:32 am »

kepekmi siz hala ordamısınız coook basit bildiginiz sirkeyi elme yada uzum sirkesi,banyodan cıkmadan son durulama suyuna bire bir olcude sirke koyun en son bununla sacınızı durulayıp cıkın bidaha durulamadan cıkın ama,iste bu kadaaaaar

bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayicisini kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
elster
Erbaş
*

Adınız Soyadınız: ömer faruk gözel
Doğum tarihi: 23.09.1976
Mesleğiniz: kemik tarak ustası
Memleketiniz: bitlis

« Yanıtla #7 : Ekim 26, 2009, 12:45:24 pm »

bu kili aktarlarda falan mı satıyolar daha önce bi kile işim düşmedi kullanmadım hiç SmileySmiley

bence kemik tarak kullan hem kepeği önlüyor hemde saçı dökülmelere karşı güçlendiriyor...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||
Google Etiketleri: son

Gitmek istediğiniz yer:  

KUAFÖR TÜRKİYE
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!