Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri. Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bu başlık atında herkes kendini tanıtabilir  (Okunma Sayısı 7103 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kemal ersoy
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 1

Adınız Soyadınız: ersoy ersoy
Doğum tarihi: 10.04.1978
Mesleğiniz: kuaför
Memleketiniz: istanbul

« Yanıtla #105 : Şubat 09, 2010, 04:29:20 pm »

slm herkeze..foruma hemen alt komşumuz olan gamze hanımın tavsiyesiyle üye oldum..15 yıllık bayan kuaförüyüm..bilgilerimi paylaşmaktan,bilmediklerimi öğrenmekten zevk alacağım..
ayso
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 0

Adınız Soyadınız: aysel öz
Doğum tarihi: 02,07,1974
Mesleğiniz: çalışmıyorum
Memleketiniz: konya

« Yanıtla #106 : Nisan 02, 2010, 08:58:44 pm »

herkese merhaba.bu ilk mesajım yeni üye oldum.nette araştırma yaparken buldum burayı.çok sevindim.düşünen arkadaş negüzel düşünmüş böle bişeyi...kuaför değilim.ama saçlarımla başım belada.inşallah faydalı olur herkese burası..emeği geçenlere teşekkrürler...
autumn
Erbaş
*

Adınız Soyadınız: s.y
Doğum tarihi: 30-08-1988
Mesleğiniz: öğrenci
Memleketiniz: izmir

« Yanıtla #107 : Nisan 07, 2010, 12:13:01 am »

merhaba Smiley ben de nette araştırma yaparken rastladım ,umarım sorunuma da çare bulurum kendime de izmirde güzel bi kuaför bulurum bu sayede  alkışlıyorum
BERRE
Berre
Yarbay

Rep Puanı: 233

« Yanıtla #108 : Nisan 07, 2010, 10:37:33 pm »

Hoşgeldin autum forumda izmirden işinin erbabı pekçok kuaför var. eminim yardımcı olacaklardır. İşte bir tane buldun bile
Kendisine rahatlıkla güvenebilirsin. Diger arkadaşlarda çok profosyoneller forumda ulaşabilirsin.

Manyak Müjdat
MODERATÖR
 Smiley
enjoyable
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 0

Adınız Soyadınız: Elif Arılıkaltı
Doğum tarihi: 11.09.1989
Mesleğiniz: memur
Memleketiniz: istanbul

« Yanıtla #109 : Nisan 13, 2010, 12:25:23 pm »

Selamlar internette iyi bir kuaför ararken buldum bu siteyi umarım saçlarımı emanet edebilceğim bir kuaför bulabilirim Smiley
derya kesen
Acemi ÜYE
*

Adınız Soyadınız: Derya Kesen
Doğum tarihi: 09.03.1982
Mesleğiniz: Öğretmen
Memleketiniz: Bursa
Burcunuz: Balık

« Yanıtla #110 : Mayıs 22, 2010, 08:03:35 pm »

Selamlar..Ben Derya.Bursalıyım.Öğretmenim ve 28 yaşındayım.Aranıza yeni katıldım..
Reff
Erbaş
*

Adınız Soyadınız: R. Ç.
Doğum tarihi: 22.02.1991
Mesleğiniz: Öğrenci

« Yanıtla #111 : Mayıs 23, 2010, 04:03:34 pm »

Merhaba, bende Bursa'da yaşıyorum. Öğrenciyim. Sitenin içeriğinde bir çok şey var, her ne kadar yardım edemeyeceğim bir konu olsa da, en azından burdan bilgi edinmeyi umuyorum.
berra sutan
Onbaşı
*

Rep Puanı: 2

Adınız Soyadınız: eftaliye büyük
Doğum tarihi: 14.05.1974
Mesleğiniz: kuaför adayı
Memleketiniz: yozgat

« Yanıtla #112 : Mayıs 25, 2010, 09:35:30 am »

merhaba arkadaşlar 34 yaşında 2cocuk annesiyim ev hanımıyım  bende bu işe meraksaldım cok seviyorum bu işi kendi işyerimi actım ama daha öğrenmem gereken cok şeyler var inş eksiklerimi sizlerden öğrenirim bana yardımcı olursanız sevinirim değerli kuaför arkadaşlar bu siteye emeği gecen herkese cok tşk  alkışlıyorum
Rosamond_16
Onbaşı
*

Rep Puanı: 29

Adınız Soyadınız: Rosamond Milagros
Doğum tarihi: 11 10 1991
Burcunuz: Terazi - Akrep

« Yanıtla #113 : Haziran 07, 2010, 01:28:29 am »

Selamlar herkese. Smiley

Annem(mine_16) sayesinde tanıdım siteyi. Oldum olası kuaför dükkanındayım. Bigudilerle evcilik oynayarak büyüdüm. Dolayısıyla saçtan da anlıyorum. Makyaj eğitimi aldım. Makyaj yapmayı da çok severim. (Sadece kendime... Tongue )

Meslek olarak kuaförlük ya da makyözlük düşünmüyorum. Yine de fazla bilgiden zarar gelmez. Tongue

Size katılmaktan mutluyum. Smiley

And as i describe you, my words turn to poetry...
betus41
Onbaşı
*

Adınız Soyadınız: betül bozkurt
Doğum tarihi: 06.11.1994
Memleketiniz: Sakarya
Burcunuz: akrep

« Yanıtla #114 : Ağustos 25, 2010, 12:50:48 am »

Herkese selam aranıza yeni katıldım daha bir saatliğim Embarrassed Smiley Adım betül Derince ticaret meslek lisesi üçüncü sınıf öğrencisiyim. Sakaryada dogdum fkat senelerdir Kocaelide yasıyorum. Ailede süse düşkün biri olarak saçlarla makyaj olaylarıyla çok ilgiliyim ve seviyorumda annem halam ve kuzenlerimdende bu işlere olan ilgilerini göre göre hayran kaldım Bi nevi göz aşinalığı fkat bu konuda profosyonel küçük önemli detaylar bilgiler ögrenmek istiyorum ve sanırım dogru adresteyimm  Roll Eyes  Siteyi halamın tavsiyesi üzerine girdim ve cok begendim artist Hemen üye oldum site gayet hoş pek kurcalayamadım daha ama olsun yavaş yavaş kurcalıycam işte Roll Eyes Açıkcası böyle bi site beklemiyodum şaşırdım  şaştım  doğrusu

Dip not ; halamın kim oldugunu merak edenler için burda ki adıyla BERRE,yani Bilgi BOZKURT  Kiss

..

Evet. Bi ara arıyordum.. Şimdi elimle koymuş gibi H u z u r l u y u m.!
hilaltuana
Onbaşı
*

Rep Puanı: 2

Adınız Soyadınız: hilal demirci
Doğum tarihi: 07.08.1985
Mesleğiniz: tasarım
Memleketiniz: antalya

« Yanıtla #115 : Ağustos 27, 2010, 08:51:12 pm »

merhabalar bende yeni üyeyimmm herkese antalyadan selamlarr evliyim 2 tane afacanmı afacan cocuğum var şimdilik ev hanımıyım  Roll Eyes
Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri.
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!