KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 470
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa
boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.
|
 |
« : Nisan 15, 2009, 10:13:52 pm » |
|
Arkadaşlar ,
İstanbuldan aramıza katılan arkadaşlar bu bölümde, istanbul anadolu veya avrupa yakasında olduklarını belirtirlerse, istanbul grubu kurup bir çay partisi düzenleyebiliriz.
Belirli bir kişi sayısına ulaşırsak, boğazda yat turuda düzenleyebilriz. Bir grup anadolu yakasında toplanır.
Bir grup avrupa yakasında. Yat iki yerdende tüm katımcıları alarak, muhabete yelken açarız bu konudaki fikirlerinizi ve katılımınızı bekliyorum.
yada önerilerinizi. 
|
|
|
|
|
|
kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları İsim : Kaan Şehir : İstanbul / Yakacık Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978 Ünvanı: kuaför GSM : 0507 297 97 67 web: www.sacakli.com Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!
FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
|
|
|
ponza
Asteğmen

Rep Puanı: 17
Mesleğiniz: bayan kuaförü
Burcunuz: boğa
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 15, 2009, 10:46:51 pm » |
|
ben avrupa yakasındayım . buluşma düzenlenirse seve seve katılırım.ama bir grip adayıyken boğaz turu düşünemiyorum.kapalı alanı tercih ederim 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 15, 2009, 11:14:58 pm Gönderen: ponza »
|
|
01.05.1976 istanbul
|
|
|
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 470
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa
boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 15, 2009, 11:48:10 pm » |
|
havalar ısınınca güzel bir mehtaplı istanbul boğazı olmazsa zevki olmaz soğuk havada tabi olmaz 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 18, 2010, 06:29:20 pm Gönderen: Beyaz_Ates »
|
|
kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları İsim : Kaan Şehir : İstanbul / Yakacık Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978 Ünvanı: kuaför GSM : 0507 297 97 67 web: www.sacakli.com Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!
FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
|
|
|
seli
Çavuş

Rep Puanı: 4
Burcunuz: İkizler
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 16, 2009, 11:19:50 pm » |
|
Bende avrupa yakasındanım inşallah böyle bi organizasyon düzenlenebilirde tanışma sağlanmış olur
|
|
|
|
|
|
Selin 1974 İstanbul /K.çekmece
|
|
|
bilalerya
bilal
Başçavuş

Rep Puanı: 2
Doğum tarihi: 06-28-1984
Mesleğiniz: bayan kuaförü
Memleketiniz: ankara
Burcunuz: yengeç
merhaba
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 23, 2009, 11:25:52 am » |
|
merhabalar bede burdayım blial ben avrupayakasın dayım ben suan kanal da kalısıyorum extra da yaylada kuaför salonunda eskı bı uyeyım ama hala başçavuşum hemde ılklerdenım yani 
|
|
|
|
|
|
<!-- Facebook Badge START --><a href=" http://tr-tr.facebook.com/people/Bilal-Derya/519023146" title="Bilal Derya'nın Facebook Profili" target="_TOP" style="font-family: "lucida grande",tahoma,verdana,arial,sans-serif; font-size: 11px; font-variant: normal; font-style: normal; font-weight: normal; color: #3B5998; text-decoration: none;">Bilal Derya'nın Profili[/url] | <a href=" http://tr-tr.facebook.com/badges.php" title="Make your own badge!" target="_TOP" style="font-family: "lucida grande",tahoma,verdana,arial,sans-serif; font-size: 11px; font-variant: normal; font-style: normal; font-weight: normal; color: #3B5998; text-decoration: none;">Profil Kartını Oluştur[/url] <a href=" http://tr-tr.facebook.com/people/Bilal-Derya/519023146" title="Bilal Derya'nın Facebook Profili" target="_TOP">  [/url]<!-- Facebook Badge END -->
|
|
|
|
gulbahar
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 03, 2009, 06:06:59 pm » |
|
kaan abi ben bulusmalarda bulunamayabilirim ama yakaciga temmuzda gelicem zaman bulunca muhakkak salonunuza gelmeyi dusunuyorum insallah diger arkadaslarlada bulusma imkanim olur
|
|
|
|
|
|
malatyali
|
|
|
firarisevdam
Onbaşı
Rep Puanı: 3
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 03, 2009, 09:55:17 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nazenin
nazenin
Üsteğmen

Rep Puanı: 63
Doğum tarihi: 15.5.1982
Mesleğiniz: kuaför
Memleketiniz: istanbul
Burcunuz: boğa
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 04, 2009, 04:15:24 pm » |
|
bende anadolu yakasındayım ve böyle bir organizasyonda sizlerle birlikte olmayı çok isterim..
|
|
|
|
|
|
Yalnız nefes alıp vermekle, hayatta kalınmaz Şerefli olmadan hiç bir varın değeri olmaz Ruhsuzsan, fani dünyada ne ehemmiyetin var Her canlı ölür, fakat herkes gerçekten yaşamaz
Adem oğlu bu, kandırsada cümle alemi kendini bir lahza olsun, kandırabilir mi İltifata boğmayın n'olur ,beni boşuna Ustanın beğenmediğini,el beğenir mi?
|
|
|
elma
Acemi ÜYE
Rep Puanı: 0
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 14, 2009, 12:46:01 pm » |
|
istanbul bağdat caddesinden kuaför hakan şahanı arıyorum aydın/sökeden tolga
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siyyaah
Onbaşı
Rep Puanı: 4
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 03, 2009, 01:44:48 am » |
|
merhaba Salon Kadir Saç Tasarım Merkezinden Kadir Alkan.sultanahmetten .bence çok güzel bi öneri abi destekliyorum istersen yat turu yapan arkadaşlarda var yardımcıda olabilirim.
|
|
|
|
|
|
Salon Kadir Unisex Saç Tasarım Merkezi Kadir Alkan 0212 517 13 33
|
|
|
leydituna
Erbaş
Rep Puanı: 1
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 07, 2010, 12:11:12 pm » |
|
merhaba bende sultanahmetten yani avrupa yakası yakası bende sizlerlen tanışmayı çok isterim .inşallah böle bir organizasyon olurda tanışma fırsatı yakalarız herkesle. TUNA özürdilerim arkadaşlar yanlış yazmışımya.anadolu deyil.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 14, 2010, 09:23:29 am Gönderen: leydituna »
|
|
|
|
|
|
34gamze34
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 08, 2010, 08:11:20 pm » |
|
merhaba bende sultanahmetten yani anadolu yakası bende sizlerlen tanışmayı çok isterim .inşallah böle bir organizasyon olurda tanışma fırsatı yakalarız herkesle. TUNA
merhaba tuna.size kaynakla ilgili eğitim vermek için verdiğiniz adrese geldim ancak defalarca kez aramama rağmen telefonu açan olmadı.msj yazıyorsunuz cevabını gönderemiyorum çünki msj kutunuz dolu..ayrıca biyerde takıldım ben.sultanahmet diyorsunuz ve anadolu yakası diyorsunuz??sultanahmet ve anadolu yakası arasında bir bağlantı kuramadım???
|
|
|
|
|
|
SENİ BANA YAZILMIŞ BİR ŞARKI ZANETTİM!!! 
|
|
|
|
|
a_lee
a_lee
Onbaşı
Rep Puanı: 6
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 30, 2010, 10:09:04 am » |
|
merhaba bende anadolu yakasındayım boyle organizasyonlar olursa seve seve katılırım anadolu avrupa farketmez 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|