Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 2010 Beauty Eurasia Güzellik ve Kozmetik Fuarı....  (Okunma Sayısı 855 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Rosamond_16
Onbaşı
*

Rep Puanı: 29

Adınız Soyadınız: Rosamond Milagros
Doğum tarihi: 11 10 1991
Mesleğiniz: Öğrenci
Memleketiniz: Bursa
Burcunuz: Terazi - Akrep

« Yanıtla #35 : Haziran 20, 2010, 01:17:37 am »

Smiley Önce Müjdat abiciğime cevap vermek istiyorum. Görevimdir canım abim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Smiley

Caner sana o kızı bulucam. sprey sıksın dursun yanında... İsraf etsin bol bol.  Cheesy Cheesy Cheesy

Sayın admin Kaan bey... navigasyon cihazınıza selamlarımı yolluyorum. Başka birşey söylemeyeceğim. malum gevezeyim ya. sıkmayayım. Tongue

Gamze ablam canımmm bitanem benim. Smiley İyi ki daha yakından tanıyabildim seni. Fırat abi'yi de aynı şekilde. Bu kadar içten bu kadar samimi insanlar beklememiştim açıkçası. Seni zaten seviyordum artık canımsın sen benim canımm Smiley Herşey için sonsuz teşekkürler. Misafirperverliğin anlamını yeniden yazdınız.

Nazar boncuğunu unutmadım. Hakkımı saklı tuttuğum gelişime saklıyorum... Tongue  Grin

Arzu ablaya da kattığı renk için teşekkürler. Smiley

And as i describe you, my words turn to poetry...
ponza
Asteğmen

Rep Puanı: 17

Doğum tarihi: 01.05.1976
Mesleğiniz: bayan kuaförü
Burcunuz: boğa

« Yanıtla #36 : Haziran 20, 2010, 01:32:13 am »

gamze hazal mine ve kaana çok teşekkür ederim .bu güzel gün için fuardan çok sizlerle olmak daha eğlenceliydi  Cheesyözelliklede kaanı bulmak için navigasyon ben olunca [alaaaam felaketti]bu günü hiç unutmuyacağım son dakkada fire versemde fuara gelmeden önce 40 dakka gamzeyi bekleyip 1 saat kaanı aramakla geçtiği için fuar ben oldum :Dgamzecim annenin ellerine sağlık ve kahvaltı için teşekkkürler .

01.05.1976
istanbul
ponza
Asteğmen

« Yanıtla #37 : Haziran 20, 2010, 01:34:37 am »

bu arada müjdat abi manyak falan değilmiş yani. gözleri massmaviymiş göremeyenlere duyrulurrr şaştım  doğrusu

01.05.1976
istanbul
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 470

Adınız Soyadınız: Kaan FİLİZ
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa

boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.

« Yanıtla #38 : Haziran 20, 2010, 01:39:04 am »

allam yaa Cheesy navigasyon cihazım yok bu arada 5800 cep telefonum var Tongue bakırköy sahil yolunda deniz otobüslerini bulamıyorsunuz Cheesy
 allahtan araba yüzmüyordu bir tane sahil yolu var yoksa siz denizi aşar erdeğe varırdınız birde telefonda destek veriyorum  Cheesy

kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları
İsim : Kaan
Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978
Ünvanı: kuaför
GSM : 0507 297 97 67
web: www.sacakli.com

Kaan Filiz'in Facebook profili
Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!

FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...

http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
CANE®
Çavuş
**

Rep Puanı: 33

Adınız Soyadınız: CANER YILMAZ
Doğum tarihi: 11-04-1988
Mesleğiniz: YÖNETİCİ
Memleketiniz: İSTANBUL- BAĞCILAR

« Yanıtla #39 : Haziran 20, 2010, 01:13:13 pm »

bu arada gamze ablam yorumu kaçırmışım çok dolaştığınızı  bilseydim gelirdim esenler sultanahmet yolunu kaybola kaybola bulmuştum ezberımdeydı tüyap bizim evdende görünüyomus yeni farkettim bu arada o kuleyı gördüm kuleden el sallasanız görürmüşüm:Dböyle apar topar oldu bidahakine yapılır güzel bi organizasyon sehir dısı gelenler için sıkıntı olur gerci ankarada buluşuruz Cheesy:D

Yazımı kış ettin gündüzümü  gece, yaşıyorum seninle asılsız bir bilmece, yüzüme vuran ışık duvarımdaki gölge anlatıyor..Usulca anılar külleniyor..
   Sende bana anlat bu kadar kolay mıydı unutmak..Gözlerime bakıp ta anlat..
   Kalbimdeki yerini sahte gülüşlerini canım deyişlerini savurda git..
   Sök al içimden sen’i de öyle git..

Sevmem nedensiz gidişleri ve gitmek için söylenen sahte sebepleri, kendin ol delikanlı ol öyle git.İşte o zaman bu kadar yanmaz can.Gidişinde bir kuralı olur hayatın acımasız kuralları gibi...

Cane®
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

« Yanıtla #40 : Haziran 20, 2010, 03:50:33 pm »

Arkadaşlar ekrem bey uçuşlarından problem çıkmış sanırım kendisi foruma döndüğünde  durumu anlatır yetişemediği için çok fuarın son günü mujdat abinin yanına uğrayabilmiş hepimize çok selamı var dostlara duyurulur.

kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları

Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!

34gamze34
forumun şımarığı :-))
MODERATÖR
Tuğgeneral

Rep Puanı: 339

Adınız Soyadınız: GAMZE ERTÜRK
Doğum tarihi: 05/10/1981
Mesleğiniz: ESTETİSYEN
Memleketiniz: İSTANBUL
Burcunuz: TERAZİ

ARAMIZDAKİ İNCE FARKI FARKETTİM!!!

« Yanıtla #41 : Haziran 20, 2010, 08:19:44 pm »

öncelikle,hazalcığım bizimle ilgili yazmış olduğun bir dolu güzel şeyler için sonsuz teşekkür ederim.hakedebildiysem bunca övgüyü ne mutlu bana Smiley benim dostlarım hayatımda hep en önemli noktada olmuşlardır..sizleri el üstünde değil,başımın üstünde taşırım ve of demem inan..siz buna değersiniz biliyorum Wink

arzucuğum yorumuna koptum resmen Cheesy hakikaten navigasyon cihazı görevi gördün Cheesy kahvaltı içinse,rica ederim nedemek,afiyet bal şeker olsun Smiley yalnız fuarda sıvışman baya güldürdü beni Cheesy anlayamadığım acıktığın içinmi?salona müşteri geldiği içinmi?yorulduğun içinmi sıvıştın Cheesy Cheesy bir dahaki buluşmaya sana arkamı dönmem bilesin Cheesy Cheesy beklettiğim içinse ayrıca gerçekten özürdilerim ama malum trafik Sad birdahaki buluşmada görüşmek dileğiyle Wink

canerciğim bilsem alırdım senide yanımıza,çünki en son kaanın harita koptu Cheesy Cheesy ama sana bir kahvaltı sözüm var unutmadım ablam Wink

ekrem beyle tanışamadığım içinse ayrıca çok üzgünüm..bir aksilik olduğunu tahmin etmiştim ancak tanışmayıda çok istiyordum.neyse başka bir projeye inşallah Wink

kaan hiç bize pislik atma,kıyamet kopar valla Cheesy neymiş efendim bakırköy iskelesini bulamamışız?hemde telefonda kendisi olmasına ragmennn Shocked zaten sorun oydu sen telefonda olmasan çok daha kısa sürede orada olacaktık Cheesy köprüyü geçmeyin dedin ve bize aynı yolu 2 kere döndürdün Angry Cheesy seni bulana kadar zaten canımız çıktı.tahminen bi 15 kişiye adres sorduk Grin bide ben telefonda olmama rağmen falan diye hava atma istersen Cheesy sen arabadaykende çok bişey değişmedi yanii Cheesy tuyap diye cnr'e gittik Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy kızdırma beni Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

SENİ BANA YAZILMIŞ BİR ŞARKI ZANETTİM!!!

emege saygi
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

« Yanıtla #42 : Haziran 21, 2010, 12:41:36 am »

Beyaz_Ates
MODERATÖR
Yüzbaşı

Rep Puanı: 158

cengiz korkunç

« Yanıtla #43 : Haziran 21, 2010, 11:45:11 pm »

kaan ne kadar haklısın sırf o yolu cekmemek için gelmedim .  uzun zamandır foruma giremedim girseydim sizin orada toplanacağınızı  bilseydim kesin kes gelirdim. tanışmanıza sevindim , gerçekten yapalım bir organizasyon   birçok forum sahibi arkadaşlar  bu konuda  daha öndeler bizim neyimiz eksik  bizde yapalım artık bir aktivite ....

YENI KONU AÇARKEN UYULMASI GEREKEN KURALLAR
1 - Arama Yapmadan Konu Açmayın.
2 - Mesaj Yazarken Başlıklar Konularla Alakalı Olmalıdır. YARDIM, ACİL, BİR SORUM VAR, GİBİ BAŞLIKLAR SİLİNİR.
3 - Bir konu hakkında anlamadığımız yada yapamadığımız şeyleri yeni başlık açmak yerine ilgili başlıktan devam edelim.
4 - FORUMDA TAMAMEN BÜYÜK HARF KULLANMAK YASAKTIR.
5 - Bu Kurullara Uymamakta Israr Edenler Siteden Belirli Bir Süreliğine Yada Tamamen Uzaklaştırılır
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Üsteğmen

Rep Puanı: 184

Adınız Soyadınız: Müjdat DARCAN
Doğum tarihi: 22/O1/1970
Mesleğiniz: SEBA KOZMETİK/ Satış Müdürü
Memleketiniz: URLA/TORASAN/İZMİR
Burcunuz: KOVA

« Yanıtla #44 : Haziran 21, 2010, 11:53:36 pm »

öncelikle,hazalcığım bizimle ilgili yazmış olduğun bir dolu güzel şeyler için sonsuz teşekkür ederim.hakedebildiysem bunca övgüyü ne mutlu bana Smiley benim dostlarım hayatımda hep en önemli noktada olmuşlardır..sizleri el üstünde değil,başımın üstünde taşırım ve of demem inan..siz buna değersiniz biliyorum Wink

arzucuğum yorumuna koptum resmen Cheesy hakikaten navigasyon cihazı görevi gördün Cheesy kahvaltı içinse,rica ederim nedemek,afiyet bal şeker olsun Smiley yalnız fuarda sıvışman baya güldürdü beni Cheesy anlayamadığım acıktığın içinmi?salona müşteri geldiği içinmi?yorulduğun içinmi sıvıştın Cheesy Cheesy bir dahaki buluşmaya sana arkamı dönmem bilesin Cheesy Cheesy beklettiğim içinse ayrıca gerçekten özürdilerim ama malum trafik Sad birdahaki buluşmada görüşmek dileğiyle Wink

canerciğim bilsem alırdım senide yanımıza,çünki en son kaanın harita koptu Cheesy Cheesy ama sana bir kahvaltı sözüm var unutmadım ablam Wink

ekrem beyle tanışamadığım içinse ayrıca çok üzgünüm..bir aksilik olduğunu tahmin etmiştim ancak tanışmayıda çok istiyordum.neyse başka bir projeye inşallah Wink

kaan hiç bize pislik atma,kıyamet kopar valla Cheesy neymiş efendim bakırköy iskelesini bulamamışız?hemde telefonda kendisi olmasına ragmennn Shocked zaten sorun oydu sen telefonda olmasan çok daha kısa sürede orada olacaktık Cheesy köprüyü geçmeyin dedin ve bize aynı yolu 2 kere döndürdün Angry Cheesy seni bulana kadar zaten canımız çıktı.tahminen bi 15 kişiye adres sorduk Grin bide ben telefonda olmama rağmen falan diye hava atma istersen Cheesy sen arabadaykende çok bişey değişmedi yanii Cheesy tuyap diye cnr'e gittik Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy kızdırma beni Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

Ben niye yokum burada  Cry
 Grin Grin Tongue

M. Müjdat.
22/01/1970
Urla/Torasan/İZMİR
Manyak Müjdat.
manyakmujdat@hotmail.com
0 535 969 42 46
Hayatta hiç bir şey kötü değildir,
Düşüncedir bir şeyi iyi,yada kötü yapan,
İyi düşünki iyi olsun.
ponza
Asteğmen

« Yanıtla #45 : Haziran 21, 2010, 11:56:56 pm »

yok be gamze sadece çok yoruldum geriye içeriye girmek için bi ton yol dolaşmam lazımdı biyandan dükkandan çağırıyolar .açlığa karşı bağışıklığım var da sıvışmak zorunda kaldım .yav sizde sallana sallana yahu Cheesy Cheesy

01.05.1976
istanbul
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Üsteğmen

Rep Puanı: 184

Adınız Soyadınız: Müjdat DARCAN
Doğum tarihi: 22/O1/1970
Mesleğiniz: SEBA KOZMETİK/ Satış Müdürü
Memleketiniz: URLA/TORASAN/İZMİR
Burcunuz: KOVA

« Yanıtla #46 : Haziran 22, 2010, 12:04:21 am »

bu arada müjdat abi manyak falan değilmiş yani. gözleri massmaviymiş göremeyenlere duyrulurrr şaştım  doğrusu

Cheesy CheesyÖldürdün beni gülmekten Arzu'cum o benim lakabım  Cheesy manyaklık  Cheesy İltifatın içinde teşekkür ederim sağolasın,  ;)inşallah tekrar görüşmek dileklerimle,Allaha emanet olun.

M. Müjdat.
22/01/1970
Urla/Torasan/İZMİR
Manyak Müjdat.
manyakmujdat@hotmail.com
0 535 969 42 46
Hayatta hiç bir şey kötü değildir,
Düşüncedir bir şeyi iyi,yada kötü yapan,
İyi düşünki iyi olsun.
CANE®
Çavuş
**

Rep Puanı: 33

Adınız Soyadınız: CANER YILMAZ
Doğum tarihi: 11-04-1988
Mesleğiniz: YÖNETİCİ
Memleketiniz: İSTANBUL- BAĞCILAR

« Yanıtla #47 : Haziran 22, 2010, 09:54:56 am »

ah be gamze abla söyleseydin ya sizden sonra ben esenlere geçtim ordan sultanahmete her türlü uyarmış bidaha dönün bari ben götürürüm Cheesy:D

Yazımı kış ettin gündüzümü  gece, yaşıyorum seninle asılsız bir bilmece, yüzüme vuran ışık duvarımdaki gölge anlatıyor..Usulca anılar külleniyor..
   Sende bana anlat bu kadar kolay mıydı unutmak..Gözlerime bakıp ta anlat..
   Kalbimdeki yerini sahte gülüşlerini canım deyişlerini savurda git..
   Sök al içimden sen’i de öyle git..

Sevmem nedensiz gidişleri ve gitmek için söylenen sahte sebepleri, kendin ol delikanlı ol öyle git.İşte o zaman bu kadar yanmaz can.Gidişinde bir kuralı olur hayatın acımasız kuralları gibi...

Cane®
Ekrem Bozkurt
Ekrem Bozkurt
SiPAHiLER
Binbaşı

Rep Puanı: 390

Adınız Soyadınız: Ekrem Bozkurt
Doğum tarihi: 03031969
Mesleğiniz: Kuaför   - Kuaför toptancisi
Memleketiniz: Gaziantep
Burcunuz: Balik

Hayata Sevgiyle yaklas.

« Yanıtla #48 : Haziran 24, 2010, 09:29:38 pm »

Arkadaslar sizlerle ilk gün beraber olamadigim icin coook üzgünüm.. Cry Cry Cry Cry Cry

Malesef sabah ucaginin iptal olmasi ikinci ucagin,da 2 saat gecikmeli kalkmasi sizin gibi güzel insanlarla tanismama engel oldu...ama yinede müjdat beyle tanistim cok candan bir arkadas ilgisinden dolayi tesekür ediyorum kismet bir daha sefere....

Sanata saygiyla yaklaski sanat,ta seni saygin kilsin.

♥ Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur...
34gamze34
forumun şımarığı :-))
MODERATÖR
Tuğgeneral

Rep Puanı: 339

Adınız Soyadınız: GAMZE ERTÜRK
Doğum tarihi: 05/10/1981
Mesleğiniz: ESTETİSYEN
Memleketiniz: İSTANBUL
Burcunuz: TERAZİ

ARAMIZDAKİ İNCE FARKI FARKETTİM!!!

« Yanıtla #49 : Haziran 25, 2010, 01:37:13 pm »

evet bizlerde çok üzüldük ekrem bey Sad neyse bundada vardır bir hayır diyorum ve bir dahaki projemizde aksilik olmamasını diliyorum Wink

SENİ BANA YAZILMIŞ BİR ŞARKI ZANETTİM!!!

emege saygi
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi.
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!