Rosamond_16
Onbaşı
Rep Puanı: 29
Doğum tarihi: 11 10 1991
Mesleğiniz: Öğrenci
Memleketiniz: Bursa
Burcunuz: Terazi - Akrep
|
 |
« Yanıtla #35 : Haziran 20, 2010, 01:17:37 am » |
|
 Önce Müjdat abiciğime cevap vermek istiyorum. Görevimdir canım abim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu.  Caner sana o kızı bulucam. sprey sıksın dursun yanında... İsraf etsin bol bol.  Sayın admin Kaan bey... navigasyon cihazınıza selamlarımı yolluyorum. Başka birşey söylemeyeceğim. malum gevezeyim ya. sıkmayayım.  Gamze ablam canımmm bitanem benim.  İyi ki daha yakından tanıyabildim seni. Fırat abi'yi de aynı şekilde. Bu kadar içten bu kadar samimi insanlar beklememiştim açıkçası. Seni zaten seviyordum artık canımsın sen benim canımm  Herşey için sonsuz teşekkürler. Misafirperverliğin anlamını yeniden yazdınız. Nazar boncuğunu unutmadım. Hakkımı saklı tuttuğum gelişime saklıyorum... Arzu ablaya da kattığı renk için teşekkürler. 
|
|
|
|
|
|
And as i describe you, my words turn to poetry...
|
|
|
ponza
Asteğmen

Rep Puanı: 17
Mesleğiniz: bayan kuaförü
Burcunuz: boğa
|
 |
« Yanıtla #36 : Haziran 20, 2010, 01:32:13 am » |
|
gamze hazal mine ve kaana çok teşekkür ederim .bu güzel gün için fuardan çok sizlerle olmak daha eğlenceliydi  özelliklede kaanı bulmak için navigasyon ben olunca [alaaaam felaketti]bu günü hiç unutmuyacağım son dakkada fire versemde fuara gelmeden önce 40 dakka gamzeyi bekleyip 1 saat kaanı aramakla geçtiği için fuar ben oldum :Dgamzecim annenin ellerine sağlık ve kahvaltı için teşekkkürler .
|
|
|
|
|
|
01.05.1976 istanbul
|
|
|
ponza
Asteğmen

|
 |
« Yanıtla #37 : Haziran 20, 2010, 01:34:37 am » |
|
bu arada müjdat abi manyak falan değilmiş yani. gözleri massmaviymiş göremeyenlere duyrulurrr 
|
|
|
|
|
|
01.05.1976 istanbul
|
|
|
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 470
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa
boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.
|
 |
« Yanıtla #38 : Haziran 20, 2010, 01:39:04 am » |
|
allam yaa  navigasyon cihazım yok bu arada 5800 cep telefonum var  bakırköy sahil yolunda deniz otobüslerini bulamıyorsunuz  allahtan araba yüzmüyordu bir tane sahil yolu var yoksa siz denizi aşar erdeğe varırdınız birde telefonda destek veriyorum 
|
|
|
|
|
|
kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları İsim : Kaan Şehir : İstanbul / Yakacık Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978 Ünvanı: kuaför GSM : 0507 297 97 67 web: www.sacakli.com Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!
FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
|
|
|
CANE®
Çavuş

Rep Puanı: 33
Doğum tarihi: 11-04-1988
Mesleğiniz: YÖNETİCİ
Memleketiniz: İSTANBUL- BAĞCILAR
|
 |
« Yanıtla #39 : Haziran 20, 2010, 01:13:13 pm » |
|
bu arada gamze ablam yorumu kaçırmışım çok dolaştığınızı bilseydim gelirdim esenler sultanahmet yolunu kaybola kaybola bulmuştum ezberımdeydı tüyap bizim evdende görünüyomus yeni farkettim bu arada o kuleyı gördüm kuleden el sallasanız görürmüşüm:Dböyle apar topar oldu bidahakine yapılır güzel bi organizasyon sehir dısı gelenler için sıkıntı olur gerci ankarada buluşuruz  :D
|
|
|
|
|
|
Yazımı kış ettin gündüzümü gece, yaşıyorum seninle asılsız bir bilmece, yüzüme vuran ışık duvarımdaki gölge anlatıyor..Usulca anılar külleniyor.. Sende bana anlat bu kadar kolay mıydı unutmak..Gözlerime bakıp ta anlat.. Kalbimdeki yerini sahte gülüşlerini canım deyişlerini savurda git.. Sök al içimden sen’i de öyle git..
Sevmem nedensiz gidişleri ve gitmek için söylenen sahte sebepleri, kendin ol delikanlı ol öyle git.İşte o zaman bu kadar yanmaz can.Gidişinde bir kuralı olur hayatın acımasız kuralları gibi...
Cane®
|
|
|
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

|
 |
« Yanıtla #40 : Haziran 20, 2010, 03:50:33 pm » |
|
Arkadaşlar ekrem bey uçuşlarından problem çıkmış sanırım kendisi foruma döndüğünde durumu anlatır yetişemediği için çok fuarın son günü mujdat abinin yanına uğrayabilmiş hepimize çok selamı var dostlara duyurulur.
|
|
|
|
|
|
kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları İsim : Kaan Şehir : İstanbul / Yakacık Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978 Ünvanı: kuaför GSM : 0507 297 97 67 web: www.sacakli.com Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!
|
|
|
|
|
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

|
 |
« Yanıtla #42 : Haziran 21, 2010, 12:41:36 am » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Üsteğmen

Rep Puanı: 184
Doğum tarihi: 22/O1/1970
Mesleğiniz: SEBA KOZMETİK/ Satış Müdürü
Memleketiniz: URLA/TORASAN/İZMİR
Burcunuz: KOVA
|
 |
« Yanıtla #44 : Haziran 21, 2010, 11:53:36 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
M. Müjdat. 22/01/1970 Urla/Torasan/İZMİR Manyak Müjdat. manyakmujdat@hotmail.com0 535 969 42 46 Hayatta hiç bir şey kötü değildir, Düşüncedir bir şeyi iyi,yada kötü yapan, İyi düşünki iyi olsun.
|
|
|
ponza
Asteğmen

|
 |
« Yanıtla #45 : Haziran 21, 2010, 11:56:56 pm » |
|
yok be gamze sadece çok yoruldum geriye içeriye girmek için bi ton yol dolaşmam lazımdı biyandan dükkandan çağırıyolar .açlığa karşı bağışıklığım var da sıvışmak zorunda kaldım .yav sizde sallana sallana yahu 
|
|
|
|
|
|
01.05.1976 istanbul
|
|
|
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Üsteğmen

Rep Puanı: 184
Doğum tarihi: 22/O1/1970
Mesleğiniz: SEBA KOZMETİK/ Satış Müdürü
Memleketiniz: URLA/TORASAN/İZMİR
Burcunuz: KOVA
|
 |
« Yanıtla #46 : Haziran 22, 2010, 12:04:21 am » |
|
|
|
|
|
|
|
M. Müjdat. 22/01/1970 Urla/Torasan/İZMİR Manyak Müjdat. manyakmujdat@hotmail.com0 535 969 42 46 Hayatta hiç bir şey kötü değildir, Düşüncedir bir şeyi iyi,yada kötü yapan, İyi düşünki iyi olsun.
|
|
|
CANE®
Çavuş

Rep Puanı: 33
Doğum tarihi: 11-04-1988
Mesleğiniz: YÖNETİCİ
Memleketiniz: İSTANBUL- BAĞCILAR
|
 |
« Yanıtla #47 : Haziran 22, 2010, 09:54:56 am » |
|
ah be gamze abla söyleseydin ya sizden sonra ben esenlere geçtim ordan sultanahmete her türlü uyarmış bidaha dönün bari ben götürürüm  :D
|
|
|
|
|
|
Yazımı kış ettin gündüzümü gece, yaşıyorum seninle asılsız bir bilmece, yüzüme vuran ışık duvarımdaki gölge anlatıyor..Usulca anılar külleniyor.. Sende bana anlat bu kadar kolay mıydı unutmak..Gözlerime bakıp ta anlat.. Kalbimdeki yerini sahte gülüşlerini canım deyişlerini savurda git.. Sök al içimden sen’i de öyle git..
Sevmem nedensiz gidişleri ve gitmek için söylenen sahte sebepleri, kendin ol delikanlı ol öyle git.İşte o zaman bu kadar yanmaz can.Gidişinde bir kuralı olur hayatın acımasız kuralları gibi...
Cane®
|
|
|
Ekrem Bozkurt
Ekrem Bozkurt
SiPAHiLER
Binbaşı

Rep Puanı: 390
Doğum tarihi: 03031969
Mesleğiniz: Kuaför - Kuaför toptancisi
Memleketiniz: Gaziantep
Burcunuz: Balik
Hayata Sevgiyle yaklas.
|
 |
« Yanıtla #48 : Haziran 24, 2010, 09:29:38 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
Sanata saygiyla yaklaski sanat,ta seni saygin kilsin.
♥ Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur...
|
|
|
|
|
|