Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri. Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İstanbul Kadın Kuaförleri Manikürcüleri Odası Başkan Adayınız Ahmet Kömürcü  (Okunma Sayısı 428 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ahmetkomurcu.com
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 1

Adınız Soyadınız: Ahmet ömürcü
Doğum tarihi: 15 08 1953
Mesleğiniz: Kadın Kuaförü
Memleketiniz: RİZE

« : Temmuz 18, 2009, 10:30:55 pm »

İstanbul Kadın Kuaförleri Manikürcüleri Esnaf ve Sanatkârları OdasıBaşkan Adayı Ahmet Kömürcü
AMACIMIZ ‘’İşim Eşimdir’’diyerek siz sanatkârlarımızın hak ve hukukunu savunmaya, meslek ahlakını korumaya, birlik ve beraberliğimizi sağlamaya, İstanbul kadın kuaförleri manikürcüleri odasını aidat toplayan, oda kaydı yapan, tarife dağıtan, faaliyet belgesi veren, odadan her hangi bir şey istediğinizde para isteyen, oda yerine. Eğitim veren, bu sektörün önünü açan ve sektörü iyi analiz edip yön veren, oda içi eğitim ve semineri veren, üyelerin hak ve hukukunu, meslek ahlakini, haklarınızı savunan, odanın belirleyeceği taban fiyat üzerinden çalışan, izinsiz pankart asan, el ilanı dağıtan, cama yazı yazan kişilere dur diyebilecek bir oda haline getirmek için, siz değerli kuaför ve manikürcülerimizin destekleriyle, gelin hep birlikte el ele, omuz omuza gönül gönüle verip 1950 yılında kurulan derneğimizi 21.ci asır’a yakışır bir oda haline getirip istediğimiz hedefe ulaştırmaktır.    www.ahmetkomurcu.com   

« Son Düzenleme: Temmuz 26, 2009, 07:49:28 am Gönderen: ahmetkomurcu.com » Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||
Google Etiketleri: istanbul

Gitmek istediğiniz yer:  

Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri.
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!