Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri. Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: salon sahiplerinin dikatine!!!!  (Okunma Sayısı 480 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ekrem Bozkurt
Ekrem Bozkurt
SiPAHiLER
Binbaşı

Rep Puanı: 399

Adınız Soyadınız: Ekrem Bozkurt
Doğum tarihi: 03031969
Mesleğiniz: Kuaför   - Kuaför toptancisi
Memleketiniz: Gaziantep
Burcunuz: Balik

Hayata Sevgiyle yaklas.

« : Aralık 26, 2009, 01:56:04 am »

antalyada kuaför salonu olan üyelerimiz lütfen kendilerini tanitsinlar..... Huh? Huh? Huh? Huh? Huh?

eger kayitli olmayip okuyan antalyali salonlar forma üye olun yarari olur zarari olmaz.....sizlerle formda güzel bir paylasim yasayacagimiza inaniyorum simdiden aramiza hosgeldiniz................

Merhaba, yeri burası mı emin olmadım, ama başka uygun bir başlık bulamadım. Antalya'da tavsiye edebileceğiniz bir kuaföre ihtiyacım var. Forumda bir tek Laila kuaförü gördüm; yalnız ne adresini; ne de telefonunu göremedim. ( Sitesi yapım aşamasında ) 5 senedir, senede 3 defa Antalya'ya gidiyorum. Bu zamana kadar birçok kuaföre gittim. İstediğim gibi bir kuaför ne yazık ki bulamadım. Düzenli fön çektiriyorum veya maşa yaptırıyorum. Postiş taktırıyorum. Bu konularda yetenekli bir kuaför önerebilirseniz çok memnun olurum.
« Son Düzenleme: Aralık 27, 2009, 03:57:50 pm Gönderen: Ekrem Bozkurt » Logged

Sanata saygiyla yaklaski sanat,ta seni saygin kilsin.

♥ Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur...
Ekrem Bozkurt
Ekrem Bozkurt
SiPAHiLER
Binbaşı

Hayata Sevgiyle yaklas.

« Yanıtla #1 : Aralık 27, 2009, 03:41:38 pm »

Bakin form üyeleri gidecek güvenilir salonlar ariyorlar tabi buda görev siz salon sahiplerine düsüyor...

Lütfen salon sahibi olan üyelerimizin dikkatine!!!!!!!!!!! Lütfem meslek deneyimleriniz le salonunuzu tanitin....

Bu bölümde salonlarinizi ve özeliklerinizi tanitin formun en güzel manzarili yerinden daha fazla faydali olsun..

http://www.kuaforturkiye.com/index.php/board,137.0.html

Arkadaslar konu yanlis bölümde deildir siz sayin yönetici arkadaslarimin dikkatine...
« Son Düzenleme: Aralık 27, 2009, 05:52:09 pm Gönderen: Ekrem Bozkurt » Logged

Ekrem Bozkurt
Ekrem Bozkurt
SiPAHiLER
Binbaşı

Hayata Sevgiyle yaklas.

« Yanıtla #2 : Aralık 27, 2009, 03:56:06 pm »

Gaziantep deki salonu olan üyelerimiz....

tşk ederim ekrem bey.  bir antepli olarak bana burda  güvenebileceğim bir kuaför ismi verebilir misiniz?
« Son Düzenleme: Aralık 27, 2009, 05:13:00 pm Gönderen: Ekrem Bozkurt » Logged

Ekrem Bozkurt
Ekrem Bozkurt
SiPAHiLER
Binbaşı

Hayata Sevgiyle yaklas.

« Yanıtla #3 : Aralık 27, 2009, 04:01:26 pm »

Ankara da salonu üyelerimiz!!!!!!!!!

Saçlarıma boncuk kaynak yaptırıcam ama Ankara'da güvenilir güzel yapan bir yer arıyorum, netten de baktım ama bulamadım :/ Ankara'da olup yapan bilen varsa bana lütfeen bildirin, şimdiden teşekkürler =))))   Roll Eyes
« Son Düzenleme: Aralık 27, 2009, 05:13:55 pm Gönderen: Ekrem Bozkurt » Logged

percemkuafor
MODERATÖR
Başçavuş

Rep Puanı: 10

love yourself

« Yanıtla #4 : Ocak 08, 2010, 12:55:14 am »

alkışlıyorum

cikolatayim
Çavuş
**

Rep Puanı: 24

« Yanıtla #5 : Şubat 06, 2010, 10:47:46 am »

Formda ki kuaför sahipleri gercekten cook duyarsiz kalmis bu konuya salonlarimizi taniyalim bölümüne baktim toplasan 7 kuaför var demek ki fomdaki kuaför sahipleri gizli kalmak istiyor yada formdaki üyelerden korkup salonlarini tanitmak istemiyorlar..Tabi form sayesinde bizde bilgilendik formun sayesinde kolaymi bu formda salon tanitmak. Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Ekrem Bozkurt
Ekrem Bozkurt
SiPAHiLER
Binbaşı

Hayata Sevgiyle yaklas.

« Yanıtla #6 : Şubat 16, 2010, 04:20:35 pm »

Kocelideki salon sahiplerine duyrulur..Kendine güvenen kuaför arkadaslar lütfen cevap yazin..

Asagidaki verdigim linki lütfen okuyun..http://www.kuaforturkiye.com/index.php/topic,9645.0.html

Teşekkürler,önerinize uyacağım  Smiley maalesef tecrübesiz ya da ben paramı alayım gerisi önemli değil mantığı güden kuaförler de bulunuyor ve bunlardan birine denk gelmişim.Araştırdığım kuaförlerin bir kısmı röfleyle yavaş yavaş platine geçilebilir diyor fakat bazıları da sakın saçına hiç bir işlem yaptırma diyor.röfle yaptırmak istiyorum fakat saçlarımın kopma riskini de göze alamam  Sad

Saç yapım ise ince telli ve uzun.uçlarda esneme oluşacak kadar hasar var  Sad   oreal işleminin üzerinden yaklaşık 7 ay geçti.yardım edebilecek birisi olursa çok memnun olurum  Smiley

yildiray
kralgezegen27
MODERATÖR
Binbaşı

Rep Puanı: 86

« Yanıtla #7 : Mart 15, 2010, 06:54:47 pm »

ben viyanadayim eger bos bir zamanim olursa viyandan gelecek musterileri gonderin bana ekrem bey ama sizin adinizi soylerse sevinirim yerimizi sanirim biliyorsunuz beklerim  Smiley Wink Smiley Wink Smiley Wink Smiley şaştım  doğrusu

BEN SENiN KESTiGiN PARMAKDAKi KAN DEYiL GERiDE KALAN ACIYIM DAYANABiLECEKMiSiN?Huh??

FORUMA ÜYE OLMAK İÇİN kuaforturkiye@msn.com adresini MSN ye kaydetmelisiniz onay msn den verilecektir!!!!! avusturya
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri.
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!