Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri. Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sİyah saçtan kahverengi saça  (Okunma Sayısı 446 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gürkanelif
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 0

Adınız Soyadınız: elif keskiner
Doğum tarihi: 05.01.1988
Mesleğiniz: öğrenci
Memleketiniz: izmir

« : Ocak 27, 2010, 12:14:47 pm »

öncelikle herkese iyi çalışmalar.Benim bi sorum olucaktı .Ben Saçlarımı 2 yıldan beri siyaha boyuyorum ve artık çok sıkıldım ,değiştirmek istiyorum.En son saçımı ekimde boyadım şu an dipleri baya aktı ama uçları hala simsiyah honk oldum kuaföre sorduğumda bana boyayı akıtacağını ve daha sonra istediğim renge boyayabileceğini söledi ( açık kahve istiyorum) sizce bu işlem başarılı olur mu veya evde ben kendim kahverengiye boyasam tutarmı?bi sorum daha olucak Smiley bu akıtma işleminde saçlarım zarar görür mü?yardımcı olursanız sevinirim.İYİ günler
Ekrem Bozkurt
Ekrem Bozkurt
SiPAHiLER
Binbaşı

Rep Puanı: 399

Adınız Soyadınız: Ekrem Bozkurt
Doğum tarihi: 03031969
Mesleğiniz: Kuaför   - Kuaför toptancisi
Memleketiniz: Gaziantep
Burcunuz: Balik

Hayata Sevgiyle yaklas.

« Yanıtla #1 : Ocak 27, 2010, 01:56:36 pm »

gitiginiz koförünüz size dogru bilgi vermis.....siz evde yapamazsiniz.simdiye kadar zaten evde hazir boya kulandiginiz icin uclar akmiyor..saciniz simdiye kadar acma islemi görmediyse herhangi bir zarar görmez..

Sanata saygiyla yaklaski sanat,ta seni saygin kilsin.

♥ Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur...
gürkanelif
Acemi ÜYE
*

Adınız Soyadınız: elif keskiner
Doğum tarihi: 05.01.1988
Memleketiniz: izmir

« Yanıtla #2 : Ocak 27, 2010, 02:16:48 pm »

cevabınız ve ilginiz  için çok teşekkürler ekrem bey daha önce hiç açma işlemi görmedi umarım güzel olur
sezi
Acemi ÜYE
*

Adınız Soyadınız: mine
Doğum tarihi: erin
Mesleğiniz: Organizasyon Sorumlusu
Memleketiniz: istanbul

« Yanıtla #3 : Mart 31, 2010, 10:43:59 am »

Merhaba,annemin saçını altın kumralla boyadık baya bi siyah oldu kahveyle alakası yok bir ay oldu nerdeyse dipten biraz beyazları çıktı.daha açık bir renk olmasını istiyoruz kumral gibi neyle boyamamızı önerirsinz
Ekrem Bozkurt
Ekrem Bozkurt
SiPAHiLER
Binbaşı

Rep Puanı: 399

Adınız Soyadınız: Ekrem Bozkurt
Doğum tarihi: 03031969
Mesleğiniz: Kuaför   - Kuaför toptancisi
Memleketiniz: Gaziantep
Burcunuz: Balik

Hayata Sevgiyle yaklas.

« Yanıtla #4 : Mart 31, 2010, 11:44:21 pm »

Hazir boyalar hakkinda bilgi veremicem kusura bakmayin benim bilgim genel olarak profeyönel kuaför ürünleridir.

Sanata saygiyla yaklaski sanat,ta seni saygin kilsin.

♥ Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur...
34gamze34
forumun şımarığı :-))
MODERATÖR
Tuğgeneral

Rep Puanı: 381

Adınız Soyadınız: GAMZE ERTÜRK
Doğum tarihi: 05/10/1981
Mesleğiniz: ESTETİSYEN
Memleketiniz: İSTANBUL
Burcunuz: TERAZİ

« Yanıtla #5 : Nisan 01, 2010, 03:51:31 pm »

Merhaba,annemin saçını altın kumralla boyadık baya bi siyah oldu kahveyle alakası yok bir ay oldu nerdeyse dipten biraz beyazları çıktı.daha açık bir renk olmasını istiyoruz kumral gibi neyle boyamamızı önerirsinz

annenizin daha önceki saç rengi neydi?evde yapılan boyaların koyu düşmesinin iki nedi var.ya zemin koyudur yada boyanın markasıyla ilgilidir..şöyle örnek vereyim marketlerde satılan kolestonun renkleri çok koyudur.katalogdaki renkle alakası yoktur.kahve alırsın koyu siyah çıkartır gibi..hani bu sebeple öncelikle detaylı bi bilgi verirseniz annenizin saçının altyapısıyla ve kullandığınız boyayla ilgili yardımcı olurum.

EVİNE HACİZ GELMİŞ FAKİRLER GİBİ ; ÇOK KOYDU GİDERKEN GÖTÜRDÜKLERİN. HİÇ DEĞİLSE GÜLÜŞÜMÜ BIRAKSAYDIN ,ANA YADİGARIYDI..!

emege saygi
sezi
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #6 : Nisan 06, 2010, 10:27:41 am »

İlginiz için teşekkür ederim..annemin diplerinden artık beyazları gelio biz koyu kumrala boyardık hep ve genelde paletteyle..ve yine palette ama bu sefer altın kahve aldık çok koyu oldu diplerden 1cm çıkmış durumda şuanda ve yıkadıkça biraz açıldı tamamen siyah değil artık..annemin saçları baya az o yüzden açıcı sakıncalı olmazmı Undecided siz ne önerirsiniz..açık küllü kumral boya var evde kendim için almıştım onu boyamayı düşündük ama diplerden beyazlar gelince vazgeçtik..
sezi
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #7 : Nisan 07, 2010, 04:14:45 pm »

cvp yok Sad bi arkadaşımın önerisini paylaşmak istiyorum dipler beyaz olduğundan koyu bi renkle geri kalanınıda koyu rengin 2-3ton açığı bi rengi sarıyla karıştırarak boyamamı önerdi birden açılmaz dedi..siz nediyorsunuz
BERRE
Berre
Yarbay

Rep Puanı: 233

« Yanıtla #8 : Nisan 07, 2010, 11:34:35 pm »

cvp yok Sad bi arkadaşımın önerisini paylaşmak istiyorum dipler beyaz olduğundan koyu bi renkle geri kalanınıda koyu rengin 2-3ton açığı bi rengi sarıyla karıştırarak boyamamı önerdi birden açılmaz dedi..siz nediyorsunuz
Daha önce ewde tek renk boyamaya çalışmışsınız sonuç siyah olmasına ragmen şimdide iki ayrı renk yapmaya çalışıyorsunuz. Yine olmayacaktır. Bir sürü masraf olacak. Ayrıca boya boyayı açmaz. Ewde yapılan market boyalarının sonucu maalesef çogunlugu böyle sonunda size yine kuaför yolu görünüyor.
zedagul
Acemi ÜYE
*

Adınız Soyadınız: gül zeda
Doğum tarihi: 01 12 1981
Mesleğiniz: mimar
Memleketiniz: mersin

« Yanıtla #9 : Haziran 30, 2010, 02:06:26 pm »

canım ben siyah saçtan dün akşam kahve köpüğüne boyadım sonuç kabus...
o yüzden kesinlikle kuaförüne git ben yarın için randevumu aldım..
saçlarımın dibi şuan boyadan açık kahverengi oldu gerisi de simsiyah...
« Son Düzenleme: Haziran 30, 2010, 03:09:02 pm Gönderen: zedagul » Logged
Latisya
Erbaş
*

Adınız Soyadınız: Latisya Taşçı
Doğum tarihi: 19.08.1989

« Yanıtla #10 : Temmuz 10, 2010, 03:32:53 pm »

kuaförler soyma kusturma dekolorize silme gibi 4 farklı ismi olan bi işlem yapıyolar, hepsi aynı... eğer 2 ton açıcaksan oryal kullanmadan saçını açabilirler.
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Üsteğmen

Rep Puanı: 187

Adınız Soyadınız: Müjdat DARCAN
Doğum tarihi: 22/O1/1970
Mesleğiniz: SEBA KOZMETİK/ Satış Müdürü
Memleketiniz: URLA/TORASAN/İZMİR
Burcunuz: KOVA

« Yanıtla #11 : Temmuz 23, 2010, 12:24:55 am »

Hadi biraz beyin jimlastiği yapalım ve herkesi marketlerde satılan boyalar hakkında bilgilendirelim.  Wink

Şimdi Gamze'cim senin yazılarının arasına girip detaylar sorucam ve bunları karşılıklı yanıtlıyalım bak ne cevaplar çıkıcak  Wink ve bilgilerimiz nasılda değişecek  Evil

annenizin daha önceki saç rengi neydi?evde yapılan boyaların koyu düşmesinin iki nedi var.ya zemin koyudur yada boyanın markasıyla ilgilidir.saç açık renkse?gene sonuç aynımıdır? [/b].şöyle örnek vereyim marketlerde satılan kolestonun renkleri çok koyudur.sadece kolleston içinmi geçerlidir?katalogdaki renkle alakası yoktur.kahve alırsın koyu siyah çıkartır gibi..hani bu sebeple öncelikle detaylı bi bilgi verirseniz annenizin saçının altyapısıyla ve kullandığınız boyayla ilgili yardımcı olurum.

Sevgili Gamzecim bu sorum sadece sana değildir bilenler cevaplasınlar en son ben yanıtlıyacağım  Tongue

M. Müjdat.
22/01/1970
Urla/Torasan/İZMİR
Manyak Müjdat.
manyakmujdat@hotmail.com
0 535 969 42 46
Hayatta hiç bir şey kötü değildir,
Düşüncedir bir şeyi iyi,yada kötü yapan,
İyi düşünki iyi olsun.
BERRE
Berre
Yarbay

Rep Puanı: 233

« Yanıtla #12 : Temmuz 23, 2010, 12:53:53 am »

Saç rengi dogal siyah ise eger boya ile kahveye dönülebilir. Fakat saçta siyah boya var o saç boya ile açılmaz. Market boyalarına gelince çok fazla kullanmasakta istenilen sonucu vermedigini söyleyebilirim. Geçen gün tatilden arkadaşım aradı boya markası vermiyorum fakat kendi saç rengi 9.0 idi gitmiş marketten almış üzerine boyamış saçı simsiyah olmuş bildiginiz siyah. Müjdat bey daha ne diyelim bu durumda alsınlar evde boyamaya devam etsinleR. Markete bir boya konuluyor ve o boyayı kalın,ince, boyalı,boyasız, koyu, açık, yıpranmış saglıklı her saç aynı boyayı kullanıyor. E tabi birde volum meselesi var. Boyanın içindeki oksidasyon kremi her saça göremi hazırlanmış. Saçın durumuna göre kimine 10 kimine 20 kimine 30 hazırlıyoruz. Marketlerdeki oksidasyon boyanın içinde hazır sanki herkezin saç teli aynıymışcasına. Müjdat bey soruyu anladıgım kadar yanıtlamaya çalıştım sizin yorumunuzuda sabırsızlıkla bekleyecegim. Bu arada hoş safalar getirdiniz.
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 475

Adınız Soyadınız: Kaan FİLİZ
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa

boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.

« Yanıtla #13 : Temmuz 23, 2010, 01:33:52 am »

marketten boya alıp saç bobyanlar beyazlarım uyguna kapansın mantığındalardır. bu yuzden üretilen kit boylar beyaz kapamaya yönelik formulasyonludur amanyok oranları ve diğer kozmetik içerikleri  inanılmaz yüksektir. teknik bilgi ve uygulama yöntemleri bilmeyen bayan sürdüğünde tutabilsn  şeklinde formuluze edilir.

Mesleğe yeni başlayan bir kuför adayının boya hazırlama deyilde sade hazırlanan boyayı saça uygulayabilecek kabileyete gelmesi 4 ayla 1 sene arasında sürüyor. eğitim ve teknik bilgi aldığı halde. Ayrıca ortalama en az günde  3 boya sürülürkende gözlemlediği halde. Bırakın boya seçimi yapmayı hazırlanan boyayı saça uyulamakta bu tecrübe ve deneğim gerekirken bu hazır bolarla saç boyamak bu kadar kolay mı ? kolaysada bir nedeni yok mu ?

Tecrübe sahibi olduğumuz konularda ucuz ile pahalı hakkında fikir sahibi olmamız kolay oluyorken bu tecrüblerden bir yola çıkamıyormuyuz ?

kır pidesi ile karadeniz pidesini ayırıken bunu neden ayıramıyoruz ?

sebebi ekonomi bir yerde bi yerde de işin ehli olmayan kuaförlerden ağız yanması olabilir ama derimki tüketici bilnçli olduğunda seçim yapmayı bilir derim. bilinç sahibi olana kadar nasıl hatalar yapıyorsak saçtada aynı şeyleri yapıcaz.
  Yoksa kuaförlerde kimse saç boyatmaz işi bilenler meslekte kalmaz.

kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları
İsim : Kaan
Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978
Ünvanı: kuaför
GSM : 0507 297 97 67
web: www.sacakli.com

Kaan Filiz'in Facebook profili
Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!

FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...

http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
34gamze34
MODERATÖR
Tuğgeneral

« Yanıtla #14 : Temmuz 23, 2010, 02:52:06 am »

ben bilmem eşim bilir Tongue Cheesy Cheesy Cheesy allah allah ben cidden cevap vermişim yaa Cheesy Cheesy okurken bidaha bidaha baktım acep bi yanlışlık olmasın diye ama yok ben yazmışım Cheesy ah bennn yokmuyum ben Angry Cheesy şu iyilik severliğim başıma hep iş açmıştır Cheesy Cheesy bak ama ya konuyu takip etmemişim yada sonuncu soruda şişmişim Cheesy Cheesy birde nasıl bir bilgiçlik taslamaktır bakarmısınız yazdıklarıma Cheesy Cheesy ancak müjdat abiciğim şöyle düşünüyorumki muhtemelen bu soru geldiğinde forumda kimseler yoktur bende ortalığı boş bulunca bol keseden Cheesy Cheesy Cheesy senin soruna gelince ben bilmem eşim bilir Cheesy Cheesy
şaka bi yana ben bu konudan sıvaşayım diyorum müsadenizle Cheesy Cheesy
ama biliyorsunki ben estetisyenim ve bana hiç soru gelmiyor Sad bende sizin bölüme salça olmuşum demekki Cheesy Cheesy

EVİNE HACİZ GELMİŞ FAKİRLER GİBİ ; ÇOK KOYDU GİDERKEN GÖTÜRDÜKLERİN. HİÇ DEĞİLSE GÜLÜŞÜMÜ BIRAKSAYDIN ,ANA YADİGARIYDI..!

emege saygi
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Üsteğmen

Rep Puanı: 187

Adınız Soyadınız: Müjdat DARCAN
Doğum tarihi: 22/O1/1970
Mesleğiniz: SEBA KOZMETİK/ Satış Müdürü
Memleketiniz: URLA/TORASAN/İZMİR
Burcunuz: KOVA

« Yanıtla #15 : Temmuz 24, 2010, 12:51:50 am »

Hepinizin ellerine sağlık :)harika cevaplar verilmiş Gamze kardeşim dahil  Tongue Cheesy

Şimdi arkadaşlar,meslektaşlarım,ve evde saçını boyuyan  ev hanımları veya çalışan hanımlar,

Marketlerde satılan hazır boya, kit boya,şampuan boya,ne derseniz deyin,(tüp boyalar hariç)

Tamamen firmaların aç gözlülüğünden imal edilmiş boyalar,ve tamamen kar amaçlı yaratılmış boyalardır,

1:hazır boyaların içerisinde normal boyaların içinde bulunan oxidandan iki kat daha fazla oxidan vardır.
a:neden fazladır? çünki 1'den 6'ya kadar olan tonlardaki beyazları kapatması gerekir,eğer tüp boyada olduğu kadar oxsidan olursa içinde beyazları kapatamaz,(kuaför nasıl kapatıyor tüp boya ile? çünki kuaför saçtaki beyaz oranını görüyor,boyayı hazırlarken destek renklerden karışım yapıyor,saçın hem beyazı kapanıyor,hemde daha sağlıklı ve parlak oluyor.

2:7'den 10'a kadar olan renklerde neden fazla oxidan vardır? çünki bu renklerde açmaya doğru gidilen renklerdir,ve bu renklerde diğer guruplardakinden dahada fazla,yani kuvvetli oxidan bulunmaktadır,aksi taktirde saçta hem beyazı tam kapatamaz,hem yapması gereken açma işlemini yerine getirip saça açık rengi veremez.

3:
Firmalar marketlerde satılan boyaların tonlarını imal ederken,çeşitli saç karekterlerini ve beyaz yoğunluğunu göz önüne almazlar,saçın inceliği kalınlığı olların umrunda bile değildir,labratuarda belirli bir kaç ton saç örneğinde yüksek volümlerle yapılan çalışmalar doğrultusunda üretilmiş tamamen ticari amaçlı ürünlerdir,

4:Bazı şikayetler geliyor sarı aldım dore oldu,kahve aldım siyah oldu,gibi
buda dediklerimizi doğruluyor,şöyleki,labratuvarda hazırlanan bir kahve tonu,açık bir saç örneği üzerinde denenip üretilirse tam kahve çıkar,ama her kahveye bayuyan açık renkli saça sahip değilki,saçı gene kahvedir ama beyazı vardır renk değişikliği yapmak istemeden tekrar kahveye boyamak istiyor ama saç rengi koyu olduğu için sürülen kahve siyah çıkıyor,

5:Her renk buya, her renk zenimde farklı renkler çıkarır,
a:sarının üzerinde kumral boya tam sonuç verirken,kahvenin üzerinde kumral hiç bir işe yaramaz,bunu kuaför bilir ona göre boyama işlemini yapar,ama labratuvardaki adam hangi rengi kim kullanıcak ve ne renk elde etmek istediğini bilemez,tabiki evde bu işlemi yapıcak olan bayanda bilemez çünki eğitimi yoktur bu konuda.

6:Kumralın üzerinde kızıl güzel sonuç verir,ama hangi ton kızıl?(bilindiği gibi kızılın ben diyeyim 28 siz deyin 68 tonu vardır,)kızıl! sarının üzerinde farklı!kumralın üzerinde farklı!bakırın üzerinde farklı!kahvenin üzerinde farklı! şimdi gelsin bayan marketten bir kızıl alsın saçının renginde nasıl duracağını hangi ton kızıl olacağını kim garanti  edebilir,firma sahibimi?laborandmı?satanmı?kargocumu? kimse garanti edemez,al başına bela.

Şimdi!!!!!

Sevgili Meslektaşlarım,
Gelin çağrıma kulak verin bu firmalara boylarının ölçülerini verelim.

Nasılmı?
Bugün hepimizin salonlarında dünyaya maal olmuş büyük firmaların boyaları var,ve bu firmalar o kadar aç gözlülerki bizim kazanacağımız 3 kuruşa göz dikmiş durumdalar,
Loreal,Wella,Eczacıbaşı,bu firmalar yaklaşık yüz yıldır biz kuaförlere hizmet vermekte,ve bizim sayemizde en büyük ciroları elde etmekte,yani asıl kazançları bizleriz,ama bu onlara yetmiyor birde hazır boya üretip bizim kazancımıza göz dikiyorlar,

Haa bu bir ticarettir,bu bir ranttır,arz talep meselesidir, anladım yapın satın,ama kardeşim biz değilmiydik sizin göz bebeğiniz,her toplantıda,her seminerde, bizlere siz gazı vermiyormusunuz,ilada yapacaksanız bu hazır boyaları yapın ama aradaki fiyatı ayarlayın,ya piyasadaki boyayı yükseltin ki evde alıp yapmaya değmesin kuaföre gelsin,yada bize sunduğunuz boyanın fiyatını düşürün,bizlerde saçı boyarken 2 kuruş kazanıcaz diye yüksek fiyatlar almak zorunda kalmıyalım,haa şunu duyar gibiyim biz kuaföre boyanın yanında tv,havlu,tas,vs,vs, veriyoruzya der gibisiniz,vermeyin kardeşim,vermeyin,siz gazetemisiniz promosyon dağıtıyorsun,sen boyanın fiyatını düşür,düşürki bende dükkanımda saç boyuyabileyim,yada markette satılan boyanın fiyatını yükselt,yükseltki evde boyamak işi sadece hobi olsun zaruret değil,
Koruyacaksan beni böyle koru.

Şimdi!!!

Sevgili meslektaşım,sana gelen firmaya bunu anlat ve piyasada hazır boyası olan firmayla çalışmıyorum artık de,almayın kullanmayın kardeşim,biz onlara değil onlar bize muhtaç inanın bana, kullandırmayın artık kendinizi, kullandırmıyalım artık,
İnan bana piyasada hazır boyası olmayıpta kuaföre yönelik boya yapan satan boyalar ve firmalarda var,Türkiyede artık bir çok imalatçı ve ithalatçı var, bu bir kaç firma kendilerini bulunmaz hin kumaşı sanıyorlar,verin tepkiyi bakın nasıl değişiyor belli bir zaman sonra,ama yılmayın,
Ben bir firmanın boya tanıtımında yapmış oluğu kampanyayı tek başıma protesto ederek değiştirttim,evet tek başıma bir baş kaldırmayla hemen orada o an satış planlarını değiştirmek zorunda kaldılar,dediğim gibi biz onlara lazımız onlar bize değil...
Verelim bu dersi Sözde bizleri düşünen büyük firmalara,,,yoksa sizler bizler daha çok saç boyuyacaz diye bekleriz,
Buradada çoook yanlış boyanmış saçların  sorularına cevaplar yazarız...
« Son Düzenleme: Temmuz 24, 2010, 01:23:23 am Gönderen: ManyakMujdat » Logged

M. Müjdat.
22/01/1970
Urla/Torasan/İZMİR
Manyak Müjdat.
manyakmujdat@hotmail.com
0 535 969 42 46
Hayatta hiç bir şey kötü değildir,
Düşüncedir bir şeyi iyi,yada kötü yapan,
İyi düşünki iyi olsun.
34gamze34
MODERATÖR
Tuğgeneral

« Yanıtla #16 : Temmuz 24, 2010, 04:53:02 pm »

en güzel cevap benden geldi bikerem Tongue Grin şaka yapıyorum tabiki..çok teşekkür ederim müjdat abiciğim cevap için :)rep veriyorum Smiley sende bana bir rep verirsin artık Cheesy
tüm kuaför arkadaşlara burdan sesleniyorum..mesajlara zamanında cevap verin lütfen beni bu bölüme salça etmeyin Wink yoksa sonum hüsran..üyelerden birine yanlış bi bilgi vericem sonra beni dövmeye gelicekler Cheesy

emege saygi
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri.
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!