guijarro
Acemi ÜYE
Rep Puanı: 1
Adınız Soyadınız: esin kar
Doğum tarihi: 15-kasım-1987
Mesleğiniz: öğrenci
Memleketiniz: samsun
|
 |
« : Mart 27, 2010, 03:29:43 pm » |
|
böyle bir site bulduğuma inanamıyorum. öncelikle bu siteyi hazırlayanlara emeklerinden dolayı çok teşekkürler, sanki konu saç olunca herşey var burda. benim de yardımınıza ihtiyacım var. saçımı kuaförde boyattım. bakır istemiştim fakat açık turuncu gibi birşey yaptılar. oryal de kullanıldı. annemin yorumu yaşlı kadınların beyaz saçlarına kına yakması gibi olmuşsun oldu. haliyle bu renkten kurtulmak istiyorum. boyayalı 6 gün oldu. bugün evimde kendim boyasam çok yıpranır mı saçlarım. kızıla dönmek istiyorum. ablam şimdi kızıla boyarsak çok acık kırmızı olur dedi. oyuzden kumral aldık. önce bir iki kere kumrala boyayıp sonradan kızıla dönmek düşüncesindeyiz. bu konuda uzman olan sizler bana ne önerebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
meet me in mountuk
|
|
|
guijarro
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 27, 2010, 05:01:24 pm » |
|
lütfen birisi bana yardımcı olabilir mi?
|
|
|
|
|
|
meet me in mountuk
|
|
|
earwyn
Üsteğmen

Rep Puanı: 166
Memleketiniz: izmir
Burcunuz: kova
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 27, 2010, 05:28:22 pm » |
|
sevgili esin madem saçın şu an turuncu ve istediğin renkte bakırdı neden kızıla dönmek istiyorsun ve kumral boya ne alaka.ayrıca oryalde kullanıldı demişsin demekki açtılar saçını.bence istediğin bakır tonundan vazgeçme çünki şu an istediğin tonu yakalaman daha kolay ama kuaföre gitmek şartıyla canım.tek başına yapacagın işlem degil.önce kumrala boyayıp,sonra kızıla dönerim diye düşünüyorsan yanlış bence o kadar boya parasını verip kendin ugraşacagına hemen yarın kuaföre git ve istediğin tonu özellikle anlat .tek renk boyayla evinde yapabilecegin işlem degil bu.
|
|
|
|
|
|
Öyle bir özlem ki içimde coşan; Çıksam diyorum doruğuna dağların. Sansürsüzce bir G Ü L S E M ...
|
|
|
guijarro
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 27, 2010, 05:57:05 pm » |
|
öncellikle çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. evet bakır istiyordum fakat kuaförde o hale gelince gözüm korktu. o yuzden kızıl deneyim dedim. fakat açıklamamda da bahsettiğim gibi bu saçın üstüne kızıl boyamaya kalkarsam çok acık kırmızı elde edicemi söylediler o yuzden kumrala boyayıp koyulaştırırım diye düşündüm. saçlarımı 6 gün once kuaförde boyattım malum öğrenci olduğumdan bu kadar kısa süre içinde 2. kez kuafore gitmeyi bütçem kaldırmaz:) olabilicek en düşük maliyetle en iyi sonucu elde etmeye çalışıyorum bu da ev de boyamaktan geçiyor sanırım:)  benim sorum bir de bu kadar kısa zaman içinde ikinci boyamada saçlarımın alıcağı hal. saçlarım zaten ince telli çok mu kötü duruma gelir?
|
|
|
|
|
|
meet me in mountuk
|
|
|
earwyn
Üsteğmen

Rep Puanı: 166
Memleketiniz: izmir
Burcunuz: kova
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 27, 2010, 06:14:11 pm » |
|
saçını kumrala boyıcaksın sonrada kızıl boya alıp boyıycaksın hem iki kere boya parası vericeksin ,hemde çıkıcak rengin ne olacagını kestiremiyceksin.o yüzden demem o ki gel sen kuaföre git .ögrenciyim gidemem diyosun okey ama buradan sana ne kadar yardımcı olunabilir diye düşünüyorum.sen tek renkle saçımı kurtarayım diyosun haklısın ama kuaförler mutlak bir kaç rengi karıştırıp boyıycaklar ve sen aldıgın rekle de yani kumrallada mutlu olamıycaksın bunu bil. kızıl istiyosan illaki eger hiç kumralı sürme saçına,yine kuaför bir arkadaş saçını istediğin kızıla rahatlıkla çevirecektir ama bu işlemler tek renk boyayla olmaz.sen ben kendim yapayım dersen astarı yüzünü geçer.şu an belki bir kez boyanmayla istediğin saç rengine kavuşabilecekken,kendin yaparsan belki bir kaç kez boya yiyecek saçın ve büyük ihtimallede istediğin renk çıkmıycak ve saçların daha çok yıpranıcak.saçını daha önce boyayan kuaförden yardım al en azından.
|
|
|
|
|
|
Öyle bir özlem ki içimde coşan; Çıksam diyorum doruğuna dağların. Sansürsüzce bir G Ü L S E M ...
|
|
|
guijarro
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 27, 2010, 06:18:10 pm » |
|
önerine kulak vericem çok teşekkürler=))
|
|
|
|
|
|
meet me in mountuk
|
|
|
|
34gamze34
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 27, 2010, 10:39:57 pm » |
|
merhaba esin.öncelikle aramıza hoşgeldin.saçının durumuna bakmak lazım.saçlarda yıpranma oranı nedir?ancak anlattıklarından çıkardığım şu.kuaförün çok amatör,dolayısıyla saçını açamamış.önemli olan bu açılım aşamasında saçlarını nekadar yıprattığıdır..saçların çok yıprandıysa kızıl tutmayacaktır.ilk anda tutmuş gibi görünsede ilk yıkamada akacaktır.kısa bi süre içinde yine turunculu sarılı kalacaksın demektir.kızıllardada açıcı olduğu için daha fazla yıpranacak.yüksek ihtimalle saçlarında yıpranma oranı fazladır..bu sebeple bencede kumral yapıp bi süre toparlanmasını bekle.saçın biraz kendine gelsin.daha sonra kızılda ısrarlıysan pekala boyayabilirsin..  dilediğin saçlara kavuşman dileğiyle..ve sana hoşgeldin hediyesi olarak rep vermek istiyorum 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 27, 2010, 10:45:27 pm Gönderen: 34gamze34 »
|
|
EVİNE HACİZ GELMİŞ FAKİRLER GİBİ ; ÇOK KOYDU GİDERKEN GÖTÜRDÜKLERİN. HİÇ DEĞİLSE GÜLÜŞÜMÜ BIRAKSAYDIN ,ANA YADİGARIYDI..! 
|
|
|
meric
meric
Başçavuş

Rep Puanı: 21
Doğum tarihi: 16 08 1977
Mesleğiniz: kuafor
Memleketiniz: zonguldak
Burcunuz: aslan
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 20, 2010, 08:45:32 pm » |
|
arkadasim gidebilirsen egertoptanciya git.bir tub bakir rengi,bir tubde ana renklerden 6.o olabilir.boya al.ve bunu once bakir olani tumu ile plastik bir kaba sik.sonra kahverengiden yarim tubden daha az sik ve bunlari iyice karistir.karistirdiktan sonra icerisine 20 volum oksidasyon kremi ni soyle kvamli bir pap haline gelinceye dek azar azar dok ve homojen oluncaya kadar iyice karistir.bunu once saclarin uc ve orta kisimlari sonrada dipleri olmak uzere saclarina iyice yedir ve boyanin uzerindeki bekleme suresi kadar bekle sacini iyice yika krem spoeling kullan .umarim istedigin sac rengine ulasabilirsin.ogrenci oldugun icin sana bu tarif.bende hala ogrenciyim.
|
|
|
|
|
|
meric
|
|
|
DaMLa_-
Erbaş
Adınız Soyadınız: Damla Atş
Doğum tarihi: 01.01.1986
Memleketiniz: malatya
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 28, 2010, 05:04:36 pm » |
|
Öncelikle merhaba çok güzel ve faydalı bir site emeği geçen herkese teşekkürederim. Benim sorunumda aynı saçım oryal ile açıldı ve şarap kızılı ile boyandı fakat turuncumsu bir ton çıktı ve uçları daha açık bir ton oldu ve ben hiç memnun değilim bundan .Tekrar açılmasınıda istemiyorum saçımın esmer tenliyim hangi boya ile kapatılır acaba bilmek istiyorum şimdiden teşekküreerim  Haftaya nişanım var lütfen en kısa sürede cevap verirseniz bende bilen kişilerin fikirleriyle hareket etmiş olurum 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 28, 2010, 05:48:01 pm Gönderen: DaMLa_- »
|
|
|
|
|
Ekrem Bozkurt
Ekrem Bozkurt
SiPAHiLER
Yarbay

Rep Puanı: 421
Doğum tarihi: 0303
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Gaziantep
Burcunuz: Balik
Hayata Sevgiyle yaklas.
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 28, 2010, 11:34:00 pm » |
|
Öncelikle merhaba çok güzel ve faydalı bir site emeği geçen herkese teşekkürederim. Benim sorunumda aynı saçım oryal ile açıldı ve şarap kızılı ile boyandı fakat turuncumsu bir ton çıktı ve uçları daha açık bir ton oldu ve ben hiç memnun değilim bundan .Tekrar açılmasınıda istemiyorum saçımın esmer tenliyim hangi boya ile kapatılır acaba bilmek istiyorum şimdiden teşekküreerim  Haftaya nişanım var lütfen en kısa sürede cevap verirseniz bende bilen kişilerin fikirleriyle hareket etmiş olurum  yapilan islemde bir hata yok sacini yaptirdigin kuaförüne yeniden git sikayetini dile getir.şarap kızılı rengi yeniden gecsinler sacina ve islem basarili olacagindan emin ol. Not. Boya karisimin da bir aksilik olmus olabilir oda fazla sorun degil...yeniden boyasi tazelenir kuaför hatasini kabuleniyorsa,eger kabulenmiyorsa baska kuaföre git..Nisanin hayirli ugurlu olsun..
|
|
|
|
|
|
Sanata saygiyla yaklaski sanat,ta seni saygin kilsin.
♥ Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur...
|
|
|
DaMLa_-
Erbaş
Adınız Soyadınız: Damla Atş
Doğum tarihi: 01.01.1986
Memleketiniz: malatya
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 29, 2010, 12:10:03 am » |
|
Teşekkürederim peki bu kızılı kapattırmak istesem hangi tonda boyatmalıyım acaba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|