KUAFÖR TÜRKİYE Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: röfle yapımı  (Okunma Sayısı 3243 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mürvetemiroglu
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 0

Adınız Soyadınız: mürvet emiroglu
Doğum tarihi: 11.12.1984
Mesleğiniz: ev hanımı
Memleketiniz: bursa

« : Ekim 08, 2009, 06:59:43 pm »

kahve rengi saçımı kızıla boyamıştım bi senedir kahveye boyuyorum  hadisenin saç rengini istiyorum ne yapmam gerek?
SPOT
Acemi ÜYE
*

Doğum tarihi: 27-02-1974
Memleketiniz: izmir

« Yanıtla #1 : Haziran 06, 2010, 03:30:13 pm »

öncelikle  selam ben kızıl balyaj yapıcam fakat kararsızlık yaşıyorum
saç kayu kızıl iki parmak kadar uzamış dipten balyajı aşk kızılın dan yapıcam fakat
narmal yani kayu kızıl tarafları lıght vıolet yani açık violetten yapıcam
 öğrenmek istediğim saçı dekoler edip açtıkan sonra mı yoksa aç madan boyadan sonra mı röfleyi yap sam kararsızım bana fikir verirmisiniz
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Binbaşı

Rep Puanı: 207

Adınız Soyadınız: Müjdat DARCAN
Doğum tarihi: 22/O1/1970
Mesleğiniz: SEBA KOZMETİK/ Satış Müdürü
Memleketiniz: URLA /İZMİR
Burcunuz: KOVA

« Yanıtla #2 : Haziran 08, 2010, 11:22:55 pm »

öncelikle  selam ben kızıl balyaj yapıcam fakat kararsızlık yaşıyorum
saç kayu kızıl iki parmak kadar uzamış dipten balyajı aşk kızılın dan yapıcam fakat
narmal yani kayu kızıl tarafları lıght vıolet yani açık violetten yapıcam
 öğrenmek istediğim saçı dekoler edip açtıkan sonra mı yoksa aç madan boyadan sonra mı röfleyi yap sam kararsızım bana fikir verirmisiniz

Merhabalar,öncelikle aramıza hoşgeldiniz.

İsminizi belirtmediğiniz için spot diye hitap atmek zorundayım,  Undecided

Sayın spot,sorunuz çok karışık olmuş,rica etsem biraz daha sade ve detaylı yazarsanız,size daha iyi yardımcı olabiliriz,saçınızda ne var,ne kadar uzamış,ne renk,ne yapmak istiyorsunuz? bunları daha açık yazarsanız bizde daha açık yardımcı labiliriz.

Saygılarımla.

M. Müjdat.
22/01/1970
Urla/Torasan/İZMİR
Manyak Müjdat.
manyakmujdat@hotmail.com
0 535 969 42 46
Hayatta hiç bir şey kötü değildir,Düşüncedir bir şeyi iyi,yada kötü yapan,
İyi düşünki iyi olsun.
SPOT
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #3 : Haziran 10, 2010, 04:19:22 pm »

tabiiii      açıklamanız için şimdi den teşekkürederim müjdat bey
ben kızıl balyaj yapmak istiyorum fakat istediğim tanları yakalayamadım
istegim şukoyu kızıl zemin üzerine canlı canlıkızıl balyaj atmak istiyorum fakat saç daha önce kızıla bayanmıs bir saç akmalar ve dite üç dört parmak uzamıştı sacı açık violet bayadım daha sonra paketledim ve aşkaleviyle cila yaptım sonuçu ben beğenmedim istediğim gibi olmadı bunu nasıl teleffi edebilirim bana bu konuda yardımcı olur musunuz istedigim sacı yapmak için biraz bellemem mi lazım saçı hiç yıpratmadım aynı işlemi farıklı renklerle denesem nasıl olur
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Binbaşı

« Yanıtla #4 : Haziran 11, 2010, 12:10:46 am »

tabiiii      açıklamanız için şimdi den teşekkürederim müjdat bey
ben kızıl balyaj yapmak istiyorum fakat istediğim tanları yakalayamadım
istegim şukoyu kızıl zemin üzerine canlı canlıkızıl balyaj atmak istiyorum fakat saç daha önce kızıla bayanmıs bir saç akmalar ve dite üç dört parmak uzamıştı sacı açık violet bayadım daha sonra paketledim ve aşkaleviyle cila yaptım sonuçu ben beğenmedim istediğim gibi olmadı bunu nasıl teleffi edebilirim bana bu konuda yardımcı olur musunuz istedigim sacı yapmak için biraz bellemem mi lazım saçı hiç yıpratmadım aynı işlemi farıklı renklerle denesem nasıl olur

Selam Aytül hanım,

Anladığım kadarı ile siz koyu kızıl bir saça,canlı kızıl balyaj yapmak istiyorsunuz,

Ama siz bu işlemi oryalle paketliyerek açıp (balyaj olucak yerleri) üzerine başka bir kızılla cila ile yapmayı denemişsiniz.

Oysa koyu kızıl renkteki bir saça,kızıl balyaj oryalleri var,marka yazmak istemiyorum malzemeciye sorarsanız o size verebilir, onunla hiç açmadan yapsaydınız iki işleme gerek kalmazdı ,diye düşünüyorum,ve daha açık kızıl balyajı elde edebilirdiniz.

Şimdi ne yapabilirsiniz?

İsterseniz bahsettiğim kızıl balyaj oryellerinden alıp onlarla aynı yerleri tekrar yapabilirsiniz,ama çok seri ve çok hızlı yapmanız gerekicektir,
hatta 4-5- pakette bir kontrol ederek yapmanız daha iyi olur,sanırım daha evvel kullanmadınız,onun için çok sık kontrol ediniz,çünki çok hızlı çalışan bir işlemdir hemen renk verebilir,ki daha evvel işlem görmüş  bir saç,kontrol şart.

Eğer kızıl balyaj oryalini bulamazsanız,dediğiniz gibi aynı işlemi tekrar edebilirsiniz,tabi bu sefer başka ton kullanmalısınız(istediğiniz ton ne ise ) onunla cila gibi sürebilirsiniz,ama cila olarak hazırladığınız boyaya oksidanı çok kuvvetli kullanmamalısınız,yani %20 veya %30 değilde % 5 gibi volümü düşürerek cila boyasını hazırlayınız.

Anlatamadığım,veya anlamadığınız bişey varsa lüfen sorunuz,ki yanlış işlem yapmayınız.
Saygılarımla.

M. Müjdat.
22/01/1970
Urla/Torasan/İZMİR
Manyak Müjdat.
manyakmujdat@hotmail.com
0 535 969 42 46
İyi düşünki iyi olsun.
SPOT
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #5 : Haziran 11, 2010, 11:42:32 am »

anlayamadığım balyaj işlemini tekrarladıktan sonra canlı kızıl olabilmesi için bana bir renk önere bilirmisiniz cilayı atmam için veya saçı daha koyu yani siyahayakın koyulukta boyadıktan sonrabu işlemi tekrarlasam nasıl olur arkadaşım saçını beğendi fakat ben istediğim sonucu alamadım size açık olmam gerekirse ben buişi sevdiğim için yapıyorum
berra sutan
Onbaşı
*

Rep Puanı: 3

Adınız Soyadınız: eftaliye büyük
Doğum tarihi: 14.05.1974
Mesleğiniz: kuaför adayı
Memleketiniz: yozgat

« Yanıtla #6 : Haziran 11, 2010, 08:37:21 pm »

müjdat bey size bir kac sorum olacak cevaplarsanız sevinirim ben bu işe yeni başladım öğrenmem gereken cok şey var cok seviyorum bu işi ve hatayapmak istemiyorum.bir müşterim kızıl balyaj istiyor daha öncede kızıl balyaj vardı ama zamanla kızıllk kalmadı aktı şimdi nasıl bir işlem yapmam gerekiyor. . . birde doğal saca ilatin röfle yapıcam sac rengi kumral nasıl bir işlem yapmam lazım oryalin ve oksidanın ölcüsü nasıl olucak nekadar beklemesi gerekir...birde cikolata  boya üzerine kuyu kumral boyayıp üzerine röfle yaptım ama bayaği bekledim acılması icin neden gec acıldı bilemedim üstüne de platın sarı cila yaptım yıkadım fön cekerken baktım sac uclarında cok az yanma oldu acaba neden byle oldu anlamadım ben nerde ata yaptım birdaha böyle birşeyle karşlamak istemiyorum cok üzüldüm moralim bozuldu mahcup oldum Sad müşteriye.hemen cevap yazarsanız sevinirim .şimdiden cok teşekkür ederim.....
ahmet50
MODERATÖR
Albay

Rep Puanı: 94

Adınız Soyadınız: nergiz kuaför
Doğum tarihi: 15.10.1984
Mesleğiniz: bayan kuaförü
Memleketiniz: el sanatları çarşısı nr:14 ürgüp nevşehir
Burcunuz: akrep

...

« Yanıtla #7 : Haziran 11, 2010, 11:11:00 pm »

anlayamadığım balyaj işlemini tekrarladıktan sonra canlı kızıl olabilmesi için bana bir renk önere bilirmisiniz cilayı atmam için veya saçı daha koyu yani siyahayakın koyulukta boyadıktan sonrabu işlemi tekrarlasam nasıl olur arkadaşım saçını beğendi fakat ben istediğim sonucu alamadım size açık olmam gerekirse ben buişi sevdiğim için yapıyorum

saç siyah bile olsa müjdat abinin anlattığı kırmızı oreal saçı açar çok güçlü bir açıcı ve saçı açarken zaten kızıl tonlarında açtığı için bazen cilaya bile gerek kalmıyor zaten gerekirse daha canlı olmasını istersen çogu markada var çilek kırmızısı düşük bir volümle hazırlayıp sürersin
tekrarlamak konusunda daha önce yaptığın saç üzerinde tekrarlamayı düşünüyorsanız bu size kalmış saç ne kadar sağlıklı ona göre müdahale etmelisin bu açıcı gerçekten güçlü saçı ezebilirsin

nergiz kuaför
15.10.1984
nevşehir/ürgüp 03843413637
nergiz_ahmet@hotmail.com

forumdaki videoları izlemek için www.antisansur.com dan gerkeli programı kurmalısınız
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Binbaşı

« Yanıtla #8 : Haziran 13, 2010, 12:46:01 am »

Aytül hanım size gerekli cevabı Ahmet arkadaşım vermiş kendisine teşekkür edrim,işlerimden dolayı bazan geç giriyorum nete,Ahmete teşekkürler ,aynı cevabı tekrarlamamın anlamı yok sanırım cevap üstte,
Saygılarımla.

M. Müjdat.
22/01/1970
Urla/Torasan/İZMİR
Manyak Müjdat.
manyakmujdat@hotmail.com
0 535 969 42 46
İyi düşünki iyi olsun.
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Binbaşı

« Yanıtla #9 : Haziran 13, 2010, 01:11:59 am »

müjdat bey size bir kac sorum olacak cevaplarsanız sevinirim ben bu işe yeni başladım öğrenmem gereken cok şey var cok seviyorum bu işi ve hatayapmak istemiyorum.

Size kolay gelsin gerçekten işiniz zor,öğrenmeniz gereken çok şey olduğu kesin,o kadar çok soru sormuşsunuzki aynı panel içinde,  honk oldum Ama ben genede dilim döndüğünce anlatmaya çalışayım.

bir müşterim kızıl balyaj istiyor daha öncede kızıl balyaj vardı ama zamanla kızıllk kalmadı aktı şimdi nasıl bir işlem yapmam gerekiyor. . .

Burada asıl soruyu ben sorayım,akan balyaja renkmi vermek istiyorsun cila gibi? yoksa yeniden kızıl balyajmı yapmak istiyorsun? gerçi her ikisininde cevabı yukarıda benim yazımda ve Ahmetin yazısında var,tekrarlamıyayım.

birde doğal saca ilatin röfle yapıcam sac rengi kumral nasıl bir işlem yapmam lazım oryalin ve oksidanın ölcüsü nasıl olucak nekadar beklemesi gerekir...

Doğal kumral bir saça platin röfle yapıcaksan,direk oryalle yapıp saça zarar vermene gerek yok,eğer saçta hiç boya yok,ve saç kumralsa,bir çok firmanın,platine kadar açan boyaları mevcut, örnek  İGORA ROYAL 'in,12/0--10/1--veya C,9 boya renkleri var,bu renklerle kumral bir saça platin röfle yapabilirsin,ama hiç oryal kullanmıyacaksın anlamına gelmez bu karışıma bir,iki çay kaşığı oryal ilave etmen gerekir,ve %30 volümle çalışırsan çok güzel platin renk  elde edebilirsin,

birde cikolata  boya üzerine kuyu kumral boyayıp üzerine röfle yaptım ama bayaği bekledim acılması icin neden gec acıldı

İlk hata burada,çikolata kahve üzerine koyu kumral boya tutmaz zaten,
(boya bayayı açmaz) bakınız şunu unutmayın,baya boyayı açmaz siz kuyu renk bir boyanın üzerine,mevcut renkten daha açık bir renk boyamışsınız,boyanın boyayı açma gücü yoktur,bazı istisna renkler hariç,(yeni çıkan röfle boyaları var,bunlar açar,ama renk vermez,siz renk vermek için boyuyorsunuz bu dediğimi birbirine karıştırmayın lütfen) boya işlemi renk vermek,koyultmak için,yada kapatkam için yapılıyor,siz koyunun üzerine açık boyamışsınız,eminim renkte cansız ve soluk olmuştur. Yeni boyanmış bir saça röfle yaparken ayrımları ince almanızda fayda var eğer siz kalın ayrımlar tutamlar aldıysanız renk tam açılmayabilir,

bilemedim üstüne de platın sarı cila yaptım yıkadım fön cekerken baktım sac uclarında cok az yanma oldu acaba neden byle oldu anlamadım ben nerde ata yaptım

Yanlış anlamayın ama bayabi hatanız var...yukarıdada anlatmaya çalıştım ..

birdaha böyle birşeyle karşlamak istemiyorum cok üzüldüm moralim bozuldu mahcup oldum Sad müşteriye.

O zaman emin olmadığınız,bilmediğiniz işlemleri yapmıyacaksınız,yada yakınlarınızda denemeler yapıcaksınız,hata yapsanızda size mahçubyet yaşatmıyacak kişilere iş yapıcaksınız,ne zaman emin oldunuz,o zaman müşteriye çalışacaksınız,
hemen cevap yazarsanız sevinirim .şimdiden cok teşekkür ederim.....

Umarım cevap için gecikmemişimdir,eğer geç kaldıysam özür dilerim  Wink

M. Müjdat.
22/01/1970
Urla/Torasan/İZMİR
Manyak Müjdat.
manyakmujdat@hotmail.com
0 535 969 42 46
İyi düşünki iyi olsun.
berra sutan
Onbaşı
*

« Yanıtla #10 : Haziran 13, 2010, 12:13:06 pm »

cok teşekkür ederim müjdat bey cevaplar icin inanınki bu siteyi bulanakadar cok tedirgin oluyordum napıcam  nasıl öğreneceğim bu işi diye ama şimdi icim rahat sizlerden yardım almam gerekiyor.şimdi benim bulun duğum yere gelen malzemecide sizin dediğiniz igora royal boya yok başka nerden alabilirim bana yardımcı olursanız sevinirim.fiyatınıda verirseniz iyi olur burası kücük yer her istediğimizi bulamıyıruz.birde bende 20 ve40 lık oksidan var şu anda otuzluk yok .kullandığım boya ise vital.kızıl balyaj ise tekrar yapıcaz siyah saca yapıcam kafamı karıştıran önceki akmış olan kızıllar tekrar boyamı yapmam gerekiyo hangi renge boyamak lazım.birde koyu saca acık renkvermek icin acmakmılazım acmadan olmazmı yıpratmaktan korkuyorum.umarım başınızı ağrıtmadım müjdat abi hakkınızı helal edin lütfen.yardımlarınızdan dolayı cok tşk .
« Son Düzenleme: Haziran 13, 2010, 12:49:29 pm Gönderen: berra sutan » Logged
berra sutan
Onbaşı
*

« Yanıtla #11 : Haziran 15, 2010, 10:16:38 am »

soruma cevap verecek kimse yokmu arkadaşlar lütfen cok önemli....soruma cevap veren lere rep vereceğim .
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Binbaşı

« Yanıtla #12 : Haziran 17, 2010, 12:39:31 am »

Selam Eftaliye hanım.

cok teşekkür ederim müjdat bey cevaplar icin inanınki bu siteyi bulanakadar cok tedirgin oluyordum napıcam  nasıl öğreneceğim bu işi diye ama şimdi icim rahat sizlerden yardım almam gerekiyor.

Rica edim elimizden geldiğince bildiklerimizi paylaşmaya çalışıyoruz,

şimdi benim bulun duğum yere gelen malzemecide sizin dediğiniz igora royal boya yok başka nerden alabilirim bana yardımcı olursanız sevinirim.fiyatınıda verirseniz iyi olur burası kücük yer her istediğimizi bulamıyıruz.

Günümüzde boya teknolojisi oldukça gelişti, bahsettiğim natürel saçı açabilen boya,artık neredeyse her markada mevcut,siz malzemecinize sorun o size mutlaka getirecektir bu boyadan.

birde bende 20 ve40 lık oksidan var şu anda otuzluk yok .

Bakınız,bu işi layıkıyla yapmak,ve hata yapmak istemiyorsanız,yok diye bişey yoktur asıl,  ;)yoksa yapmıyacaksınız,yada bulucaksınız,(ben yapayım ne olursa olsun,paramı alayımda gerisinden banane diyecekseniz)bu işi bırakın.

kullandığım boya ise vital.kızıl balyaj ise tekrar yapıcaz siyah saca yapıcam kafamı karıştıran önceki akmış olan kızıllar tekrar boyamı yapmam gerekiyo hangi renge boyamak lazım.birde koyu saca acık renkvermek icin acmakmılazım acmadan olmazmı yıpratmaktan korkuyorum.umarım başınızı ağrıtmadım müjdat abi hakkınızı helal edin lütfen.yardımlarınızdan dolayı cok tşk .

Size cevap vermeyi çok istiyorum, ki şu anda inanılmaz yorgun olmama ramen,sabah saat 5 te kalktım İzmrden yola çıktış İstanbula geldim ve fuarda stantımızı hazırladım,saat 24 _00 olmuş zevkle giriyorum siteye,arkadaşlara selam vereyim ve yeni arkadaşlara yardımcı olmak adına soruları yanıtlamaya çalışıyorum,
Ama siz öyle sorular soruyorsunuzki bunu burada yanıtlamanın çok yanlış olucana karar verdim.Çok özür dilerim.rica etsem biraz kendinizden bahsedermisiniz,kaç yaşındasınız ? ve kaç yıldır kuaförsünüz ? bir yerdemi çalışıyorsunuz? kendi salonunuzmu var? bu sorularıma cevap almadan size yerdımcı olamıyacağım çok ama çok özür diliyorum.

M. Müjdat.
22/01/1970
Urla/Torasan/İZMİR
Manyak Müjdat.
manyakmujdat@hotmail.com
0 535 969 42 46
İyi düşünki iyi olsun.
berra sutan
Onbaşı
*

« Yanıtla #13 : Haziran 17, 2010, 10:16:07 pm »

efendim öncelikle beni dikkete alıp önemsediğiniz icin cok teşekkür ederim.ben34 yaşındayım bu işe meraksaldım ve halkeğitimin acmış olduğu kursa ğittim 7 ay. kalfalık sertifikam var şu anda ilcede oturuyorom ve burda cok bük bir ihtiyac olan kuaför yok oyüzden bende kendi dükkanımız vardı orasını kuaför actım.şimdi dyeceksiniz sertifikayla salon acılmaz. bende hem kendimi gelştirmek hemde pratik yaparak bu işi öğreniyorom ve devam edip bütün belgelerimi alıcam inşşallah.2 ay oldu acalı dedim ya acemiyim diye .cok istiyorum bu işi eğrenmeyi ben parada gözüm yok sadece kendimi geliştirmek niyetim birde boş uturmayı sevmiyorum birşeylerle meşğul olduğum zaman mutlu oluyorum. burdada kuaför olmadığı için insanlar hep başka şehirlere gittiklerinde işlerini hallediyorlar oda zor tabiki giden var gidemiyen var oyüzden cok memnun oldular kuaför acıldığına şimdilik memnunlar bakalım .allah utandırmasın.neyse şimdilik bukadar bu arada kandiliniz mübarek olsun allaha emanet olun iyi akşamlar.umarım iyi bir acıklama olmuşdur.iyi fuarlar müjdat abi.
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Binbaşı

« Yanıtla #14 : Haziran 17, 2010, 10:25:48 pm »

Öncelikle sizinde Mübarek Regaip kandiliniz mübarek olsun Eftaliye hanım,

Size iş yerinizde hayırlı işler bol ksmetler dilerim,hayırlı uğurlu olsun.
Allaha emanet olun.

M. Müjdat.
22/01/1970
Urla/Torasan/İZMİR
Manyak Müjdat.
manyakmujdat@hotmail.com
0 535 969 42 46
İyi düşünki iyi olsun.
earwyn
Üsteğmen

Rep Puanı: 166

Doğum tarihi: 10.2.1975
Burcunuz: kova

« Yanıtla #15 : Haziran 17, 2010, 11:11:57 pm »

halk egitimin vermiş oldugu sertifika kalfalık belgesi degildir.halk egitimde egitim sürecini yaşayan biri olarak söylüyorum,cesaretinize şaştım dogrusu.Vala kutlamak lazım sizi diye düşünüyorum  Tongue
« Son Düzenleme: Haziran 18, 2010, 11:39:17 am Gönderen: earwyn » Logged

Öyle bir özlem ki içimde coşan;
Çıksam diyorum doruğuna dağların.
Sansürsüzce bir
G
  Ü
     L
        S
           E
             M ...
berra sutan
Onbaşı
*

« Yanıtla #16 : Haziran 18, 2010, 09:26:54 am »

evet haklısınız şu anda cıraklık sertifikam var sonra kalfalık ,ustalık devam edeceğim sonunakadar bütün belgelerimi alıcam inşşallah.keşke biyerde calışma imkanım olsa iyi olurdu ama öyle bir imkan yok burda zaten kursada 40 klometre yolgittik  herğün kar demeden kışdemeden eşimde destek oldu bana beni getirip götürdü hergün annıyacagınız ben bu işi kafama koydum yapıcam allah izin verirse inşallah.kutladıgınız içinde teşşekkürler allaha emenet olun.
« Son Düzenleme: Haziran 18, 2010, 10:21:14 am Gönderen: berra sutan » Logged
berra sutan
Onbaşı
*

« Yanıtla #17 : Haziran 18, 2010, 09:29:55 am »

cok teşekkürler müjdat abi sizede hayırlı işler bol kazanclar dilerim iyi fuarlar kolay gelsin.
« Son Düzenleme: Haziran 18, 2010, 10:21:23 am Gönderen: berra sutan » Logged
SPOT
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #18 : Haziran 18, 2010, 08:50:02 pm »

merhaba müjdat bey ben aytül nasılsınız benim size bir sorum daha olucak röfleli saça yani yeni röfle yapılmış bir saça su dalgası biyaform yapıcam avrupa ilaçla denesem sacı yıpratırmıyım cç sağlıklı avrupa ilaçları daha önce denedim zar saçlarda fakat röfleli saçta denemedim saçı yıpratırmıyım bana yaardımcı olurmusunuz
berra sutan
Onbaşı
*

« Yanıtla #19 : Haziran 19, 2010, 12:54:14 pm »

müjdat abi bliyorum bu aralar cok yoğunsun ama sana bir sorum var.röfleli saca tekrar röfle istiyor bir bayan ben nasıl yapıcağım tekrardan boyamammı gerekiyor yoksa boyamadanmı yapmam lazım birde 3 4 parmak dipleri cıkmiş nasıl bir işlem gerekiyor saca zarar vermaden nasıl yaparım bir zahmet anlatırsan sevinirim.şimdiden cok tşk
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Binbaşı

« Yanıtla #20 : Haziran 21, 2010, 11:42:13 pm »

merhaba müjdat bey ben aytül nasılsınız benim size bir sorum daha olucak röfleli saça yani yeni röfle yapılmış bir saça su dalgası biyaform yapıcam avrupa ilaçla denesem sacı yıpratırmıyım cç sağlıklı avrupa ilaçları daha önce denedim zar saçlarda fakat röfleli saçta denemedim saçı yıpratırmıyım bana yaardımcı olurmusunuz

Merhabalar Aytül hanım Smiley

Wella,Loreal gibi firmaların röfleli saçlar için olan ilaçlarından kullanırsanız korkmanıza gerek kalmaz  Wink yeterki üzerlerinde yazan talimata uygun şekildde kullanın,eminim saç sağlıklıysa bir sorun yaşamıyacaksınız,size kolayluklar ve bol kazançlar dilerim.
Allaha emanet olun.

M. Müjdat.
22/01/1970
Urla/Torasan/İZMİR
Manyak Müjdat.
manyakmujdat@hotmail.com
0 535 969 42 46
İyi düşünki iyi olsun.
SPOT
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #21 : Haziran 26, 2010, 07:43:37 pm »

teşekkürler Müjdat bey vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim. Sizi dahasonra tekrar sorularımla rahatsız edebilirim saygılarımla
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Binbaşı

« Yanıtla #22 : Ocak 30, 2012, 09:58:17 pm »

teşekkürler Müjdat bey vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim. Sizi dahasonra tekrar sorularımla rahatsız edebilirim saygılarımla
Haziran 2010!! en son bu mesajı yazmışsınız gene sorularım olucak demişsiniz,merak ettim bu işi tamamen söktünüz herşeyi öğrendinizmi,yoksa Allah muhafaza mesleğimi bıraktınız?

Ne konuymuş ne sorular ve cevaplar verilmiş Smiley bakmayın bana biraz nostalji yaptım  Wink Smiley

M. Müjdat.
22/01/1970
Urla/Torasan/İZMİR
Manyak Müjdat.
manyakmujdat@hotmail.com
0 535 969 42 46
İyi düşünki iyi olsun.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

KUAFÖR TÜRKİYE
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!