Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri. Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: kızıllık nasıl gidebilir?  (Okunma Sayısı 446 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ackreph
ackreph
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 0

Adınız Soyadınız: ackreph
Doğum tarihi: 21.11.1981
Mesleğiniz: yok
Memleketiniz: bursa
Burcunuz: ackreph

« : Mayıs 13, 2010, 02:51:00 am »

merhaba..

öncelikle konuyla ilgilenen herkese şimdiden teşekkürler..
Saçımı altı ay kadar önce siyaha siyaha boyamıştım.daha sonra ard arda boyayarak rengini açık kestaneye dönüştürdüm. e biraz da gölge olsun deyip aralara gölge attırdım.bu daha birşey değil  honk oldum  Sonrasında saçıma palettenin yoğun açıcısını uyguladım  Lips Sealed işte asıl sorun burada ortaya çıktı.gölgeli kısımlar çok çok açık sarı olurken; aralardaki kısımlarda hafif açık turuncumsu! luklar kaldı.

Yardım istediğim nokta şu:evde boyamak üzere tavsiye edebileceğiniz; bu çok çok açık sarı kısımları (9 numara sarı boyalara çok benziyor) bozmadan yine aynı tonlarda ancak kızıllıkları kapatabilecek bir boya numarası verebilir misiniz? 9.1 veya 12.1 olabileceği yazıyordu araştırmalarımda. ancak rengi yeşertir, koyulaştırır yada kızıllığı kapatmaz diye de korkmuyor değilim..

çooookkk teşekkürler  alkışlıyorum

o saçından;saçı da ondan mağdur Smiley)
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 475

Adınız Soyadınız: Kaan FİLİZ
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa

boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.

« Yanıtla #1 : Mayıs 13, 2010, 09:26:56 am »

Sarı olan kısımları tek tek paketlemeniz diğer saçtan ayırmanız lazım böylece aradaki saçı boyayabilirsiniz kolay gelsin. İmza ayarlarınız yada profil bilgilerinizi girerseniz forumdaki meslektaşlarımız sizinle daha etkili bir iletişim kuracaktır foruma hoş geldiniz  Wink

kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları
İsim : Kaan
Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978
Ünvanı: kuaför
GSM : 0507 297 97 67
web: www.sacakli.com

Kaan Filiz'in Facebook profili
Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!

FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...

http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
ackreph
ackreph
Acemi ÜYE
*

Adınız Soyadınız: ackreph
Doğum tarihi: 21.11.1981
Mesleğiniz: yok
Memleketiniz: bursa
Burcunuz: ackreph

« Yanıtla #2 : Mayıs 13, 2010, 12:15:54 pm »

değerli cevabınız için çok teşekkür ederim. ancak fazla olmadan son birşey daha sorsam Undecided tek tek ayırmadan rengi koyulaştırarak bu turunculukdan kurtulma şansım olamaz mı? mesela 8.1 - 9.1 tonlarıyla yada daha farklı .. Huh? sarı tonlarından vazgeçmek de istemiyorum  Roll Eyes

saç açmak evde yapılacak birşey değilmiş   Embarrassed geç oldu ama anladım  Azn

bu arada hoşbuldum Smiley))

o saçından;saçı da ondan mağdur Smiley)
Ekrem Bozkurt
Ekrem Bozkurt
SiPAHiLER
Binbaşı

Rep Puanı: 399

Adınız Soyadınız: Ekrem Bozkurt
Doğum tarihi: 03031969
Mesleğiniz: Kuaför   - Kuaför toptancisi
Memleketiniz: Gaziantep
Burcunuz: Balik

Hayata Sevgiyle yaklas.

« Yanıtla #3 : Mayıs 13, 2010, 10:01:18 pm »

Hanimefendi tek tavsiyem siz bu seferlik bir kuaföre gidin...Kuaför arkadaslar saclarinizi bir düzeltsin sonra yine siz evde boyamya devam edersiniz... 8.1 veya  91 saclariniz bir kismi yesil bir kism baska renk olacak iin icinden cikilmaz hal alacak birakin sizi güzel gösteren saclarinizin güzeliginizi öldürmesini..

Bakin size birde bursada kuaför bayan arkadasimizi önerim tercübesinden yararlanin... MINE hanim verdigim linkten bayan arkadasin profiline girip özel mesaj atip adres alabilirsiniz..

http://www.kuaforturkiye.com/index.php?action=profile;u=1737

Sanata saygiyla yaklaski sanat,ta seni saygin kilsin.

♥ Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur...
mine_16
Asteğmen

Rep Puanı: 92

« Yanıtla #4 : Mayıs 14, 2010, 10:07:24 am »

teveccühünüz ekrem bey.güveniniz için çok teşekkür ederim .her konuda arkadaşımıza yardımcı olmaya hazırım.

Gitme ruhum.... Sen gidince bir hicran düşer bu şehre....
jazera
jazera
Acemi ÜYE
*

Adınız Soyadınız: jazera
Memleketiniz: istanbul
Burcunuz: başak

« Yanıtla #5 : Haziran 22, 2010, 02:23:52 am »

MERHABA,

saç uçlarımda sarı balyaj var. balyajların sadece uçlarda kalmasını istediğim ve beyazlarımda olduğu için saç diplerimide boyatıyordum. saç diplerimi kuaförüm cappicino dediği açık bir renge boyuyordu. çikolata kahvenin açığı gibi bişey. artık kendim boyayabilirim diye. ve daha az masraflı olsun diye deli gibi gittim farmavitanın boyasından aldım.Sad

parfümerideki bayan bana koyu çikolata kahve sarı tonunu verdi. birde içine çok az karıştırmam için bakır tonlu bir renk vermiş adını hatırlamıyorum bile.. ben hata yapıp (kafam dalgın olduğu için ). bakır tonun içine çikolata kahveden çok az koydum . diplerim kızılımsı bir renk oldu. şok oldum. ve  rengin kızıllığını alması için çok açık bir sarı verdi sanırım sonuç yine bakır tonlu açık bir renk oluerdi. kızıllığı nasıl yokedebilirim.?

kahve tonlu bir renk olmasını istiyorum.küllü bir renge mi boyamalıyım.  ben evde yapabilirmiyim? yoksa muhakkak kuaföre mi gitmeliyim? kuaför ne işlem yapar ve saçlarım çok yıpranırmı? uçlarım berbat durumda yıprandı çünkü..yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
BERRE
Berre
Yarbay

Rep Puanı: 233

« Yanıtla #6 : Haziran 23, 2010, 12:27:39 am »

Sevgili Jazera, ewde kendi kendine yaptıgın işlemlerin sonucu malesef seni üzmüş. Ben artık kendi kendine ugraşma diyecegim sen en iyisi güvendigin bir kuaföre gitmelisin saçların yıpranmaz kızıllıgıda tek işlemle yokedilir fakat sen ewde yapmakta ısrar edersen o güzel saçlarına yazık olur derim şimdiden saçlarının kuaför elinde çok daha güzel olacagına ve yüzünün gülecegine inanıyorum saglıcakla kal. Wink
jazera
jazera
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #7 : Haziran 23, 2010, 11:42:22 am »

Uploaded with ImageShack.us

saçımın böyle görünmesini istiyorum.
« Son Düzenleme: Haziran 23, 2010, 11:55:31 am Gönderen: jazera » Logged
jazera
jazera
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #8 : Haziran 23, 2010, 11:51:12 am »

diplerim bu halde. kızıllığın gitmesi için kuaförden küllü kumrala mı boyamasını yosa çikolata kahve tonlarına boyamasını mı rica etmeliyim? saçımın koyudan açığa bir görününmü olmasını istiyorum.
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 475

Adınız Soyadınız: Kaan FİLİZ
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa

boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.

« Yanıtla #9 : Haziran 23, 2010, 09:22:44 pm »

sanırım röflenizi yapan kuaförle diplerinizi boyayan kuaför farklı doğru mu ?

kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları
İsim : Kaan
Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978
Ünvanı: kuaför
GSM : 0507 297 97 67
web: www.sacakli.com

Kaan Filiz'in Facebook profili
Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!

FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...

http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
jazera
jazera
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #10 : Haziran 24, 2010, 12:07:43 am »

dipleride kuaför yapıyordu. ben ekonomi yapayım dedim kendim boyadım. mahvettim.
jas1989
Erbaş
*

Adınız Soyadınız: Yasemin Arslan
Doğum tarihi: 1989
Mesleğiniz: Muhasebe
Memleketiniz: Sivas

« Yanıtla #11 : Temmuz 08, 2010, 10:06:10 am »

benim saçlarımda turuncuydu bakır tarçın bi renkti ve kuaföre gittim saçlarımı küllü kumrala boyadı şuan saçlarımda kızıllık kalmadı heryeri aynı renkte fakat yeşilimsi bi görüntüsü var ne yapmalıyım bana yardımcı olurmusunuz saçlarımı fındık kabuğu yapmak istiyorum Sad  Sad  Sad
jazera
jazera
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #12 : Temmuz 08, 2010, 11:18:37 am »

kuaförüm saçımı düzeltti kızıllık gitti .şimdi denizde biraz açıldı ama tekrar boyattığımda dipleri  biraz daha koyu boyatacağım.

saçların kumralmış fındık kabuğu güzel olur ama sanki fındık kabuğunda da hafif kızıllık yok mu?
jas1989
Erbaş
*

« Yanıtla #13 : Temmuz 08, 2010, 11:23:50 am »

var ama fındık kabuğunun bana çok yakıştığını söylemişlerdi ilk rengim fındık kabuğuydu sonra bakır tarçın aldım tup turuncu oldu anlatamam o rengi sana korkunç bişeydi naylon gibi görünüyodu saçlarım sonra küllü kumral yaptı açıcıyla tabi yeşilimsi görünüyo biraz ama açılınca nasıl görünücek bilmiyorum öğlen güneşinde şapka takıyorum şimdi ben fındık kabuğu yapsam o yeşillikler veya eski turuncular çıkarmı karşıma acaba  Huh?
jas1989
Erbaş
*

« Yanıtla #14 : Temmuz 08, 2010, 10:33:06 pm »

yardımcı olun lütfen gittiğim kuaförlere güvenmiyorum artık bana güven diyip saçlarımı mahvediyolar sonra parayı alıp muhteşehm oldu diyolar eve gidiyorum ağlıyıp sızlıyorum  Sad  Sad saçlarım şuan küllü kumral ve yeşilimsi duruyo hafif sarılıkta var bu sarılıklar güneşte açıldıkça saçlarım sarı olurmu saçlarımın sarı olmasını istemiyorum  Shocked  + doktorum bana boyayı 1 2 ay yasakladı saç diplerimde kabuklanma oldu  Sad
BERRE
Berre
Yarbay

« Yanıtla #15 : Temmuz 08, 2010, 11:59:02 pm »

Merhaba Yasemin... Yardım istiyorsun fakat sana yardım edebilmemiz için saçının geçmişini bilmemiz gerekir. Anladıgım kadarıyle saçını çok sık aralarla boyamışveyahut açma işlemi felan saçını yıpratmışsın. Tabiikide gittigin kuaförde önemli kuaför iin müşterinin saçı çok önemli. Sık sık kuaför degiştirmemelisin bence. Böylece sürekli gittigin kuaförün saçının geçmişini en iyi bileceginden uygulamayıda ona gör yapacaktır. Geçmiş olsun diyorum. Ayrıca doktorun bir iki ay boyayı yasaklamış bu durumda sana ne diyebiliriz??? Derinde kabuklanma olmuş saçının yıprandıgı kadar deride reaksiyon göstermiş. Kesinlikle dinlendirmelisin şu durumda başka seçenegin de yok. Tekrar geçmiş olsun.
jas1989
Erbaş
*

« Yanıtla #16 : Temmuz 09, 2010, 09:20:28 am »

İlgine tşk ederim berre saçımın geçmişi şu ben şimdiye kadar saçımı hiç boyamadım 2 ay önce ilk kez evde fındık kabuğu yapmıştım saçlarım doğal olduğu için çok tatlı bi renk çıkmıştı gerçek saç rengim açık kahve fındık kabuğundan sonra 2 hafta sonra boyanın oturması için tekrar aynı boyayı almak istedim fakat arkım açık kumral al daha açık durur dedi boyadım ve saçlarım koyu kahverengi oldu 10 dk bekledikten sonra hemen yıkadım ve kozmetikçiye gittim sarı boya verdi ve saçlarım açıldıkça eski fındık kabuğuna döndü saçlarımda ne yıpranma nede elektriklenme oldu daha da boyamadım ta ki bakır tarçın alana kadar 1 ay sonra yani geçtiğimiz pazar saçlarıma açıcı vurduktan sonra bakır tarçını vurdum o iğrenç renk çıktı ortaya ertesi sabah hemen kuaföre gittim ve saçlarıma nasıl bi işlem yapılırsa bu renkten kurtulacağımı söyledim bana kızılı kusturmam gerek dedi bi ilaç sürdü (açıcı olduğunu düşünüyorum) önce saçlarımı sarı yaptı sonrada üstüne küllü kumral vurdu şuan saçlarımda yanma yok fakat saç derim kabuklandı ilaçlarımı kullanıyorum saçlarımda yıpranma oldu sadece..sağlığıma kavuşmadan boyamayı asla düşünmüyorum ztn doktorumun bana söylediklerini dikkate alıyorum fakat saçlarım açıldıkça sarı bi renk çıkar mı alttan onu merak ediyorum eğer küllü kumral kalırsa boyamayı düşünmüyorum biraz açıldı tabi saçlarım ama bunun en son hali hakkında bi tahmin yürütebilirmisiniz çok korkuyorum saçlarımı yıkayamıyorum güneşe çıkmak istemiyorum şapka takıyorum  Sad
jas1989
Erbaş
*

« Yanıtla #17 : Temmuz 09, 2010, 09:21:43 am »

http://img341.imageshack.us/img341/9937/47814748.png

bu benim eski saç rengim yani fındık kabuğu üstünde koyu kumral en son işlemdede sarı var açılmış hali yani
« Son Düzenleme: Temmuz 09, 2010, 06:43:13 pm Gönderen: jas1989 » Logged
BERRE
Berre
Yarbay

« Yanıtla #18 : Temmuz 09, 2010, 10:10:00 pm »

slm  Yasmin... Eger saçının şu anki rengi hoşuna gittiyse, derilerin iyileştikten sonra kuaförüne aynı rengi istedigini söylersin. Yanlız saçlarında açma işlemi yapıldıgı için saç renginde tabiikide degişme olacak. Şimdi derin reaksiyon vermiş olmasaydı bir onbeş güniçinde yeniden boyaman gerekirdi. Fakat senin şu anda boyaman sakıncalı olduguna göre... sen bir iki ay snra boyayacaksın fakat saçının rengi akacak diye üzülme çünkü gittigin kuaförün zaten durumu biliyor olacagı için saçına ona göre uygulama yapacaktır. Şu durumda üzülmeni istemem fakat şu an senin için saçının saglıgı önemli bi süre daha şapka takmaya devam Yasemin Wink ve ilk repin benden olsun
jas1989
Erbaş
*

« Yanıtla #19 : Temmuz 09, 2010, 10:13:00 pm »

teşekkür ederim berre inanırmısın bugün saçlarımı yıkadım ve aynaya baktığımda yeşilliklerin kaybolduğunu gördüm şuan saçlarım açık kumral 1 hafta oldu umarım daha fazla açılmaz açılsa bile boyamayı düşünmüyorum tabi ki benden sana rep gelsin Smiley) ilgilendiğin için tekrar tşk ederim
BERRE
Berre
Yarbay

« Yanıtla #20 : Temmuz 09, 2010, 10:17:12 pm »

Rica ederim yasmin... Yanlız saçın iyileştikten sonrasını da yaz olurmu. Şu zor dönemin geçtikten sonrasınıda bilmek isteriz tabii boyandıktan sonra mutlu resminide eklersin Wink
jas1989
Erbaş
*

« Yanıtla #21 : Temmuz 09, 2010, 10:20:36 pm »

elbette atarım  Smiley bir kızın sahip olduğu en önemli varlığı saçlarıymış bunu anladım  Shocked hem dersimide almış oldum bidaha da öyle zırt bırt boyamam tek renkte giderim insan ne istediğini bilmeli bedeli çok ağır oluyo çünkü  Undecided
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||
Google Etiketleri: kumral lik olurmu olmayan

Gitmek istediğiniz yer:  

Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri.
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!