Ekrem Bozkurt
Ekrem Bozkurt
SiPAHiLER
Binbaşı

Rep Puanı: 399
Doğum tarihi: 03031969
Mesleğiniz: Kuaför - Kuaför toptancisi
Memleketiniz: Gaziantep
Burcunuz: Balik
Hayata Sevgiyle yaklas.
|
 |
« : Mayıs 17, 2010, 08:47:12 pm » |
|
Beauty Eurasia 6.Uluslararası Güzellik ve Kozmetik Fuarı Tüyap Beylikdüzü
İpekyolu Fuarcılık tarafından düzenlenen Beauty Eurasia Fuarının bu yıl altıncısı Tüyap Beylikdüzü Fuar Merkezinde düzenlenecek. Kıtaların Buluştuğu Yerde ''Güzellik'' ile Buluşalım sloganı ile düzenlenen fuar 17-19 Haziran 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Fuara yurtiçi ve yurtdışından pek çok firmanın katılımı bekleniyor. Not.: Forum üyeleri Istanbul da fuarda bulusalim tanisalim..Fuara gelecek arkadaslar yazsin....Kismetse ben fuara gelecem..Sizleride görüsüp tanismak isterim...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 31, 2010, 03:29:59 pm Gönderen: KAAN34 »
|
|
Sanata saygiyla yaklaski sanat,ta seni saygin kilsin.
♥ Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur...
|
|
|
|
|
Ekrem Bozkurt
Ekrem Bozkurt
SiPAHiLER
Binbaşı

Hayata Sevgiyle yaklas.
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 22, 2010, 09:08:21 am » |
|
üzüldüm dogrusu fuara yanliz gamze hanim geliyor  ...yenilikleri takip etmek tanismak icin iyi bir firsat olacakti..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mine_16
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 30, 2010, 03:28:42 pm » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 06, 2010, 11:14:45 am Gönderen: mine_16 »
|
|
Gitme ruhum.... Sen gidince bir hicran düşer bu şehre....
|
|
|
|
|
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 475
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa
boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 31, 2010, 03:36:56 pm » |
|
http://www.beautyeurasia.com/w2010/sayfa_tr.asp?bolum=1&id=28&lng=_tr bu linke tıklayarak sevdiklerinişz içinde ücretsiz davetiye alabilirsiniz. Ben ilk günü orda olacağım .
|
|
|
|
|
|
kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları İsim : Kaan Şehir : İstanbul / Yakacık Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978 Ünvanı: kuaför GSM : 0507 297 97 67 web: www.sacakli.com Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!
FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
|
|
|
f.paris
tülay
Başçavuş

Rep Puanı: 80
Doğum tarihi: 20.05.1986
Mesleğiniz: kuaför
Memleketiniz: istanbul
Burcunuz: boğa
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 31, 2010, 03:57:09 pm » |
|
peki hangi gün orda olucaksınız  aman gamze sen ağlamada kim ağlarsa ağlasın  hayır yanii görmek istemiyorum o çirkinliği 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
34gamze34
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 31, 2010, 09:14:41 pm » |
|
arkadaşlar 17 haziranda orda olacağız..hangi reyonda ve saat kaçta toplanacağız? iletişim olayınada bir açıklık getirelim..kopukluk yaşanmasın..bu konuda kaan,müjdat abi ve ekrem bey sizin yorumlarınızı bekliyorum. tülay seni alıyorum,mineciğim senide ben alıyorum..bunun dışında kızlardan gelecek olanlar benle irtibata geçsin.arabayla gideceğim için birlikte geçeriz..
|
|
|
|
|
|
EVİNE HACİZ GELMİŞ FAKİRLER GİBİ ; ÇOK KOYDU GİDERKEN GÖTÜRDÜKLERİN. HİÇ DEĞİLSE GÜLÜŞÜMÜ BIRAKSAYDIN ,ANA YADİGARIYDI..! 
|
|
|
Ekrem Bozkurt
Ekrem Bozkurt
SiPAHiLER
Binbaşı

Hayata Sevgiyle yaklas.
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 03, 2010, 10:05:24 am » |
|
Slm arkadaslar ben 17-18-19 ordayim heralde planda bir degisikliklik olmaz sa yer ve zaman bildirimi yapin bulusalim..17 olursa benim icin daha iyi olacak...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
34gamze34
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 03, 2010, 11:33:44 am » |
|
ekrem bey 17 sinde orda olacağız inşallah fakat reyon ve saat konusuna sanırım müjdat abi yada kaan açıklık getirecek.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 03, 2010, 12:08:06 pm Gönderen: 34gamze34 »
|
|
EVİNE HACİZ GELMİŞ FAKİRLER GİBİ ; ÇOK KOYDU GİDERKEN GÖTÜRDÜKLERİN. HİÇ DEĞİLSE GÜLÜŞÜMÜ BIRAKSAYDIN ,ANA YADİGARIYDI..! 
|
|
|
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Üsteğmen

Rep Puanı: 187
Doğum tarihi: 22/O1/1970
Mesleğiniz: SEBA KOZMETİK/ Satış Müdürü
Memleketiniz: URLA/TORASAN/İZMİR
Burcunuz: KOVA
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 08, 2010, 10:55:44 pm » |
|
Selam arkadaşlar,
Öncelikle uzun zamandan beri aranızda olamadığım için çok özür dilerim.
Arkadaşlar benim Fuar planım belli oldu,
Ben SEBA TİCARET,KOZMETİK, orada bulunuyorum.
Yer:Hol,8-A 250 nolu Reyon, SEBA KOZMETİK,
17-18-19-'unda orada olacağım hangi gün kimler müsaitse buyursun gelsin,sizlerle tanışmak benim için onur olucaktır.
|
|
|
|
|
|
M. Müjdat. 22/01/1970 Urla/Torasan/İZMİR Manyak Müjdat. manyakmujdat@hotmail.com0 535 969 42 46 Hayatta hiç bir şey kötü değildir, Düşüncedir bir şeyi iyi,yada kötü yapan, İyi düşünki iyi olsun.
|
|
|
|
|
|
BERRE
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 09, 2010, 07:33:53 pm » |
|
Gelmeyi cok isterdim fakat mazeretim buyuk gamze biliyorsun.hala yusuf yusuf.burada gulme smilyi olmaliydi ama yine ceptn girdim bilgisayar yine coktu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ŞAHİNKOZMETİK
ŞAHİN KOZMETİK
Çavuş

Rep Puanı: 7
Doğum tarihi: 05 06 1976
Mesleğiniz: KUAFÖR EKİPMANLARI İMALATI
Memleketiniz: TOKAT
sen açtın bu yarayı ama güzel tarafı sen saramazn
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 09, 2010, 07:50:49 pm » |
|
arkadaşlar fuara gidilecek tam gün tam olarak belli değil sanırım dimi?
|
|
|
|
|
|
hayatına gün ekleyeceğıne gününe hayat ekle
|
|
|
|
34gamze34
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 09, 2010, 11:55:14 pm » |
|
Gelmeyi cok isterdim fakat mazeretim buyuk gamze biliyorsun.hala yusuf yusuf.burada gulme smilyi olmaliydi ama yine ceptn girdim bilgisayar yine coktu.
canım sıkıntılarını,sağlık problemlerini biliyorum..senin için inan her aklıma geldiğinde dua ediyorum..sağlık olsun senin varlığın hep bizimle olacak şüphen olmasın..sen rahatsızlıklarından bir kurtul aramıza dönde,senin için bir daha toplanırız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
34gamze34
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 10, 2010, 12:09:32 am » |
|
arkadaşlar topluca fuara katılacağımız tarih belli olmuştur..17 haziran saat 11'de fuar alanında buluşacağız..katılmak isteyen bayan üyelerimiz bana,erkek üyelerimiz kaan bey'e özelden mesaj atsın,ayrıntıları konuşalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Üsteğmen

|
 |
« Yanıtla #19 : Haziran 10, 2010, 01:28:32 am » |
|
abiciğim allahın izniyle 17 sinde topluca hemen karşıdan el sallıyor olacağız sana arkadaşlar fuara katılacak arkadaşlar bana yada kaan beye özelden mutlaka mesaj atsınlar görüşelim,kopukluk yaşanmasın Nasıl yani 
Yanıma gelmiyecekmisiniz
Sadece el sallayıp beni delirtecekmisiniz 

Gelin,gelin tanışıp bi tokalaşalım canım, o kadar yoldan gelicem taaa memleketinize
|
|
|
|
|
|
M. Müjdat. 22/01/1970 Urla/Torasan/İZMİR Manyak Müjdat. manyakmujdat@hotmail.com0 535 969 42 46 Hayatta hiç bir şey kötü değildir, Düşüncedir bir şeyi iyi,yada kötü yapan, İyi düşünki iyi olsun.
|
|
|
|
|
Ekrem Bozkurt
Ekrem Bozkurt
SiPAHiLER
Binbaşı

Hayata Sevgiyle yaklas.
|
 |
« Yanıtla #21 : Haziran 16, 2010, 11:06:17 pm » |
|
Slm arkadaslar 17 kismetse saat 2 de fuardayim sabah ucagi iptal oldugu icin ancak öglenden sonra orda olabiliyorum..ucaktan iner inmez fuardayim simdiden hepinize hos vakit gecirmenizi dilerim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Üsteğmen

|
 |
« Yanıtla #22 : Haziran 17, 2010, 12:17:49 am » |
|
İstanbul Beylikdüzü'ne selam arkadaşlar 
Ben geldim burdayım bu işte ustayım 
Sabırsızlıkla sizleri bekliyorum. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

|
 |
« Yanıtla #23 : Haziran 17, 2010, 12:50:27 am » |
|
online davetiye alamayan arkadaşları deavetiyesi olmayanları artık sen sokarsın içeri mujdat abi ağlayanlar var 
|
|
|
|
|
|
kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları İsim : Kaan Şehir : İstanbul / Yakacık Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978 Ünvanı: kuaför GSM : 0507 297 97 67 web: www.sacakli.com Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!
|
|
|
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Üsteğmen

|
 |
« Yanıtla #24 : Haziran 17, 2010, 12:59:11 am » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Üsteğmen

|
 |
« Yanıtla #25 : Haziran 17, 2010, 10:48:22 pm » |
|
Mübarek Regaip Kandiliniz kutlu olsun arkadaşlar.
Nerde bu millet?
Bu gün çok mutlu olduğum bir gündü benim için 
Çok sevgili kardeşlerim Kaan sevgili dostum, Gamze şımarık kardeşim, Müge hanım,kızı Hazal harika ingilizcesiyle beni dertten kurtaran, Arzu kardeşim çok fazla sohpet edemesekte gülen yüzün ışık saçtı, Caner kardeşim hiper aktif ve heyecanı ile gençleştirdi beni,Tüyap fuarında beni ziyaret ettiler,bu kardeşlerimle tanışmak benim için büyük bir onur ve heyacan verici oldu.Ayaklarınıza sağlık dostlar ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz çok teşekkür ediyorum hepinize.Gerçi sizlere çok vakit ayıramadım,bunun içinde özür diliyorum,
İnşallah daha çok kişi ile birlikte daha bol vakit geçirebileceğimiz organizasyonlara biz kendimiz imza atarız,iyiki varsınız,sizleri seviyorum harika insanlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lavinyas
|
 |
« Yanıtla #27 : Haziran 18, 2010, 05:47:53 pm » |
|
Üff ben şimdi burda kıskançlıktan çatlıycam ya .
Hem sizler tanıştınız diye sevindim , hem ben yoktum diye üzüldüm
|
|
|
|
|
|
 sevda 1977 izmir/gültepe lavinyas@msn.com“Gözlerimizi uzaklıklar değil ki yalnız göze alamadığımız yakınlıklar da acıtır” Acıyor mu gözleriniz, göze alamadığınız yakınlıklardan? Geçmişe ya da geleceğe doğru uzanan kaç köprü yaktınız bugüne dek; hayatınızın haritasını çizerken kendi ellerinizle, sevgiyle, gülümseyişle, sevişmeyle denizlerinize kondurduğunuz kaç adanın, unutuluşun depremleriyle suların derinliğine battığına tanıklık ettiniz? Kaç adayı batırmak için kaç deprem yarattınız, bir adanın üstünü kapatsın diye depremlerinizle yükselttiğiniz o dalgalar, o adayla birlikte daha başka neler yuttu sizden? Yıllar sonra bütün bu depremleri yarattığınız için affedebilecek misiniz kendinizi? “ ve gözleri ancak gözler bağışlayabilir, öyle acıyor ki gözlerim kim bağışlayacak” Acıyor mu gözleriniz? Gözlerinizi bağışlayacak “öbür” gözleri aramıyor musunuz? Unutulanlar arasında en zor unutulanı olan o gözleri aramıyor musunuz? Kim bağışlayacak gözlerinizi, kim bağışlayacak? Kim bağışlayacak bu unutuşları? “sis değil, uykusuzluk değil, iki uzak şehir gibi ayrılıktan kavuşmuyor gözle
|
|
|
|
mine_16
|
 |
« Yanıtla #28 : Haziran 18, 2010, 10:57:28 pm » |
|
fuardan beri ancak girebildim siteye. . . ayrı ayrı teşekkürlerim olacak hepinize  müjdat bey; sizi tanımak büyük bir zevkti bizler içinde misafir perverliğinizden dolayı çok teşekkürler hiç sohbet imkanımız olmamıştı sizinle ama siz ne muhteşem bir insanmışsınız ; canercim canım kardeşim sırf tanışmak için hiç alakan olmayan o fuarda olman ne harika bir davranış sanada söyledim bursaya gelirsen başımın üstünde yerin var.eh zaten en azından rimeli öğrendin mesleğe atılmak için ilk basamağı aşmış bulunmaktasın  arzucum seni tanıdığımada çok mutluyum; sevgili admincim kaan sana; istanbulun heryerini dolaşmamıza vesile olduğundan dolayı kocaman teşekkürlerim var  VE VE VE CANIM GAMZEMMMM ve BİRİCİK NİŞANLISI FIRAT; canlarım sizlere nasıl teşekkür edeceğimi inanın bilmiyorum o nasıl bir ev sahipliğidir ki; insanı evinden bile rahat ettiren.o nasıl bir içtenliktir . . .kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerdeyim inanın . . . perşembe günüde defalarca söylediğim gibi gerçek bir aileydik fuarda sanki yıllardır birbirimizi tanıyorduk ve sanki defalarca aynı ortamda bulunuyorduk gibiydi.sanal alem yalan diyenler o günü ve bizleri görmeliydi  bunları yazarken abattığımı hiç düşünmüyorum hepsi içimden gelenler . milyon kere kocaman teşekkürler hepinize iyiki sizleri tanıdım iyiki varsınız . . .
|
|
|
|
|
|
Gitme ruhum.... Sen gidince bir hicran düşer bu şehre....
|
|
|
earwyn
Üsteğmen

Rep Puanı: 161
Mesleğiniz: kuaförlük ögrencisi
Memleketiniz: izmir
Burcunuz: kova
|
 |
« Yanıtla #29 : Haziran 18, 2010, 11:30:21 pm » |
|
amanınnn burasıda neresi  nolmuş bu foruma  nacizane fikrimi söyliyim,eski hali çok daha iyi idi.çok daha ferahmıydı ne,içim karardı valla 
|
|
|
|
|
|
Öyle bir özlem ki içimde coşan; Çıksam diyorum doruğuna dağların. Sansürsüzce bir G Ü L S E M ...
|
|
|
|
|
nazenin
nazenin
Üsteğmen

Rep Puanı: 69
Doğum tarihi: 15.5.1982
Mesleğiniz: kuaför
Memleketiniz: istanbul
Burcunuz: boğa
|
 |
« Yanıtla #31 : Haziran 19, 2010, 01:07:45 pm » |
|
ya ne güzelşeyler bunlar yaşamasamda böyle konuşulanları duyduğumda okuduğumda bir kez daha üzüntüm artıyor:( gelemedim o gün yanınızda olamadım.. gamzede biliyor günleri bile şaşırmıştım hastanede koşturuyordum fuarın iki günüde  aranızda olmayı çok istedim inş bir dahaki buluşmada...
|
|
|
|
|
|
Yalnız nefes alıp vermekle, hayatta kalınmaz Şerefli olmadan hiç bir varın değeri olmaz Ruhsuzsan, fani dünyada ne ehemmiyetin var Her canlı ölür, fakat herkes gerçekten yaşamaz
Adem oğlu bu, kandırsada cümle alemi kendini bir lahza olsun, kandırabilir mi İltifata boğmayın n'olur ,beni boşuna Ustanın beğenmediğini,el beğenir mi?
|
|
|
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

|
 |
« Yanıtla #32 : Haziran 19, 2010, 05:12:08 pm » |
|
Her sene cnr da olurdu fuar bir daha tüyapta olursa gitmem zaten istanbul diyorlar ben anlamadım keşke tekirdağda yapsalardı en azından istanbul dışına çıktım diebilirdim. Fuarda buluştuğum dostalrım için ayrı ayrı yazmayacağım hepinizle bir arada olmak çok güzedi. Herkesin farklı güzellikleri vardı. Ah minecim ben olmasaydım hazal zaten marmara bölgesinin altını üstüne getirtecekti 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CANE®
Başçavuş

Rep Puanı: 56
Doğum tarihi: 11-04-1988
Mesleğiniz: YÖNETİCİ
Memleketiniz: İSTANBUL- BAĞCILAR
|
 |
« Yanıtla #33 : Haziran 19, 2010, 09:23:24 pm » |
|
oo sohbet buradan devam ediyormuş yeni gördüm.Teşekkür ederim sizlerle tanışmak güzeldi, işten çıkıp gelmiştim önceki yorgunluk fazla enerjim yoktu bi dahaki fuarda sağlam gelicem ayrıca çok sağolun unuttunuz otele giderken ama ben yerini buldum bundan sonra baskın yapıcam çatıdan atıcam hepinizi tek tek unutursanız :)Hadi siz birbirinizi uzun süredir tanıyorsunuz forumdan, ya beni çok güzeldi bir dahakine güzel bir organizasyon yaparız.Müjdat abinin yanına :d Zaten bi size hasta oldum birde o kızın sprey sıkışına 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 19, 2010, 09:43:34 pm Gönderen: CANE® »
|
|
Yazımı kış ettin gündüzümü gece, yaşıyorum seninle asılsız bir bilmece, yüzüme vuran ışık duvarımdaki gölge anlatıyor..Usulca anılar külleniyor.. Sende bana anlat bu kadar kolay mıydı unutmak..Gözlerime bakıp ta anlat.. Kalbimdeki yerini sahte gülüşlerini canım deyişlerini savurda git.. Sök al içimden sen’i de öyle git..
Sevmem nedensiz gidişleri ve gitmek için söylenen sahte sebepleri, kendin ol delikanlı ol öyle git.İşte o zaman bu kadar yanmaz can.Gidişinde bir kuralı olur hayatın acımasız kuralları gibi...
Cane®
|
|
|
|
|
|