Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri. Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Zararlı alişkanlıklar  (Okunma Sayısı 764 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zeysu
Onbaşı
*

Rep Puanı: 3

« : Ocak 18, 2008, 10:36:01 pm »

-Her gün yıkamak.saç derisinin doğal yağı kurur,teller beslenemez.haftada iki kez yıkamak yeterli.
-Çok sıkı toplamak.Bu yüzden saçlar dökülüyor,kırılıyor.
-Sıcak suyla yıkamak.Suyun sıcaklığı orta olmalı.
-Sık sık fön yapmak.Veya yaptırmak.Çünkü fön,telleri koparıyor,uclarını kırıyor.
-saç kremini diplere sürmek.Saç yağlanıyor.
-İyi durulamamak.Şampuanı bol suyla akıtmayınca kepek oluşur.
-Kötü saç fırçası kullanmak.Saçlar kırılır,kurur.Kıllar saçta kaymalı,saçı tutmamalı.İyi bir fırçanın kılları pürüzsüz olmalı,ek yerleri bulunmamalı........

Hiçbirşey için "BENİMDİR" deme, sadece de ki;
"YANIMDADIR" Çünkü ne altın, ne toprak, ne sevgili, ne hayat, ne ölüm, ne huzur, ne de keder... DAİMA SENİNLE KALMAZ sonsuza dek
sinemak
Çavuş
**

Rep Puanı: 6

Adınız Soyadınız: sinem
Doğum tarihi: 06/09/1985
Mesleğiniz: öğrenci
Memleketiniz: istanbul

istanbuldan kemancı

« Yanıtla #1 : Mart 02, 2010, 07:38:00 pm »

yok öyle bişey ya saçı hafta da iki kere yıkamak mı kafası yağlı olmayana olur hatta oda olmaz hava çok pis mesela bugün yıkandım çıktım saçlarım pırıl pırıl ama bir kamyon uyuz herif nasıl birşey hala düşünüyorum o pislik nasıl dahğılıyor diye  adam giderken kasanın altından öyle bir toz toprak pislik karışımı etrafa uçuşuyordu ki ağzımı burnumu kapattım ama kafamı kapatamadım Evil şimdi bugün yıkandım eee bugün başıma bu olay geldi aaa saçımın sağlığı içim diyip 4 gün sonramı yıkayayım hafta da 2 gün yıkamak gerekiyormuş ya o eskidenmiş hava çok pis çok  ben ertesi gün yıkamayayım kafa derime sıvı yağ dökmüşsün gibi parlıyor gıcık oluyorum  Angry

aşkın büyüsü keman aşk ile daha bir güzel çıkıyor sesin

Neyi arar bu dünyada insan, bildim ne için

Neyi kaybettiyse arar insan onu, Aşk için

Ezel yitirdiğin bilmez mi, aramasın niçin

Bulmuşsa izin, bulduğuyla yanar. Bugün için
zeysu
Onbaşı
*

Rep Puanı: 3

« Yanıtla #2 : Mayıs 06, 2010, 12:32:36 am »

İyide  saçınız kirlenirse yıkarsınız, benim söylediğim sık yıkamak yani hergün saçı yıkamak zararalı  kirlenmişse yıkarsınız canım..

Hiçbirşey için "BENİMDİR" deme, sadece de ki;
"YANIMDADIR" Çünkü ne altın, ne toprak, ne sevgili, ne hayat, ne ölüm, ne huzur, ne de keder... DAİMA SENİNLE KALMAZ sonsuza dek
34gamze34
forumun şımarığı :-))
MODERATÖR
Tuğgeneral

Rep Puanı: 381

Adınız Soyadınız: GAMZE ERTÜRK
Doğum tarihi: 05/10/1981
Mesleğiniz: ESTETİSYEN
Memleketiniz: İSTANBUL
Burcunuz: TERAZİ

« Yanıtla #3 : Mayıs 06, 2010, 12:44:15 am »

zeysu yazmış olduğun bilgilere bende katılıyorum..paylaşım için teşekkürler +rep

emege saygi

EVİNE HACİZ GELMİŞ FAKİRLER GİBİ ; ÇOK KOYDU GİDERKEN GÖTÜRDÜKLERİN. HİÇ DEĞİLSE GÜLÜŞÜMÜ BIRAKSAYDIN ,ANA YADİGARIYDI..!

emege saygi
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri.
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!