Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri. Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Saç Bakımınızda Aspirin Desteği  (Okunma Sayısı 196 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ozutay
Başçavuş

Rep Puanı: 31

Adınız Soyadınız: ayşe demir
Doğum tarihi: 08/03/1979
Mesleğiniz: kuaför
Memleketiniz: tokat

« : Ocak 28, 2010, 01:15:59 pm »

Kür İçin Gerekli Malzemeler:Saç tipinize uygun, her zaman kullandığınız şampuanınızdan bir şişe
- 30 adet aspirin
Hazırlanışı:

Aldığınız aspirinleri temiz bir bez parçasının içerisine koyun. Aspirinleri toz haline gelinceye kadar ezin. Toz haline gelen aspirinleri saç tipinize uygun olarak günlük kullandığınız şampuan şişenizin içerisine ekleyin. Şampuan ve aspirinin iyice karışmasını sağlayınız.

Uygulanışı:

Her saç yıkamada aspirin ile karıştırdığınız şampuanı kullanın. Şampuanı saçlarınıza döktükten sonra saç diplerinize masaj yaparak yıkayın saçlarınızı. Hazırladığınız kürü her yıkamada kullanabilirsiniz. Düzenli uygulama sonunda saçlarınızın doğal parlaklığına kavuştuğunu ve kepek sorununun ortadan kalktığını göreceksiniz. Bu kürü kullanmanızı ünlülerin kuaförleri de önermektedirler.

earwyn
Üsteğmen

Rep Puanı: 161

Doğum tarihi: 10.2.1975
Mesleğiniz: kuaförlük ögrencisi
Memleketiniz: izmir
Burcunuz: kova

« Yanıtla #1 : Ocak 28, 2010, 01:51:41 pm »

Çok merak ediyorum,şu ünlülerin kuaförlerinin tavsiye ettiği bu  ve benzeri yöntemleri neden bir cilt doktoru veya yıllarını bu işe vermiş,senelerce cilt,deri üzerinde ihtisas yapmış yetkililer önermezler?

Biz millet olarak  herşeyin en kolayına kaçmayı o kadar alışkanlık haline getirmişiz ki,kim ne söylerse dogrumu,yanlışmı
bilip bilmeden uygulamaya her an hazırız.Geçenlerde bir kanalda,bir cilt  doktrunun sohbetine rastladım tesadüfen.Söylediklerini paylaşmak isterim:Saç  için dışarıdan uygulanan yöntemlerin,saça hiç bir faydası bulunmamaktadır.Saç dışarıdan sürülen ekstralarla( bitki yağları,kozmetikler) hiç bir zaman sağlıgına kavuşmaz ve saç rahatsızlıkları tedavi edilemez.Bu yöntemler sadece saçınızın geçici olarak parlamasını,kolay taranmasını sağlayabilir.Saçları çene hizasından daha uzun olan insanlar mutlak süretle,dışardan doktor kontrolünde vitamin desteği almalıdırlar.İşte bir tıp uzmanının sözleri.Ha şunu da söylemek isterim,yine tıp doktorları tarafından uygulanan ve faydası bilinen bazı bitki kürleri de var,onlara sözüm yok ama böyle kulaktan dolma herşeyi saçımıza sürmek ne kadar doğru  şaştım  doğrusu şaştım  doğrusu

Öyle bir özlem ki içimde coşan;
Çıksam diyorum doruğuna dağların.
Sansürsüzce bir
G
  Ü
     L
        S
           E
             M ...
ozutay
Başçavuş

Rep Puanı: 31

Adınız Soyadınız: ayşe demir
Doğum tarihi: 08/03/1979
Mesleğiniz: kuaför
Memleketiniz: tokat

« Yanıtla #2 : Ocak 28, 2010, 02:09:25 pm »

haklısın belki ama bizlerinde evde kendi yöntemlerimizle yaptığımız bakımlar var deyilmi arkadaşım örnek vermem gerekirse badem yağı susam yağı bepanten evingen tavsiyede ederim cok iyi geliyo
serkan demircan
Çavuş
**

Rep Puanı: 8

Adınız Soyadınız: serkan demircan
Doğum tarihi: 06 06 1976
Mesleğiniz: bayan kuaförü
Memleketiniz: izmir

« Yanıtla #3 : Ocak 28, 2010, 02:54:44 pm »

Çok merak ediyorum,şu ünlülerin kuaförlerinin tavsiye ettiği bu  ve benzeri yöntemleri neden bir cilt doktoru veya yıllarını bu işe vermiş,senelerce cilt,deri üzerinde ihtisas yapmış yetkililer önermezler?

Biz millet olarak  herşeyin en kolayına kaçmayı o kadar alışkanlık haline getirmişiz ki,kim ne söylerse dogrumu,yanlışmı
bilip bilmeden uygulamaya her an hazırız.Geçenlerde bir kanalda,bir cilt  doktrunun sohbetine rastladım tesadüfen.Söylediklerini paylaşmak isterim:Saç  için dışarıdan uygulanan yöntemlerin,saça hiç bir faydası bulunmamaktadır.Saç dışarıdan sürülen ekstralarla( bitki yağları,kozmetikler) hiç bir zaman sağlıgına kavuşmaz ve saç rahatsızlıkları tedavi edilemez.Bu yöntemler sadece saçınızın geçici olarak parlamasını,kolay taranmasını sağlayabilir.Saçları çene hizasından daha uzun olan insanlar mutlak süretle,dışardan doktor kontrolünde vitamin desteği almalıdırlar.İşte bir tıp uzmanının sözleri.Ha şunu da söylemek isterim,yine tıp doktorları tarafından uygulanan ve faydası bilinen bazı bitki kürleri de var,onlara sözüm yok ama böyle kulaktan dolma herşeyi saçımıza sürmek ne kadar doğru  şaştım  doğrusu şaştım  doğrusu
alkışlıyorum

ömür boyu egitim
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri.
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!