Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri. Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: limon tuzuyla sac bakımı  (Okunma Sayısı 592 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ozutay
Başçavuş

Rep Puanı: 31

Adınız Soyadınız: ayşe demir
Doğum tarihi: 08/03/1979
Mesleğiniz: kuaför
Memleketiniz: tokat

« : Mart 04, 2010, 04:30:39 pm »

1 röfle yaptınız uclarda ufak kopmalar oluyor
2 acma işlemi yaptınız sacın dokusu bozuldu
3 actıgınız veya röfle yapıgınız sacta fön yaparken ufak kopmalarmı oluyor kırılmalarmı oluyor fön yaptıgınız fırca kırılan saclarlamı dolu
bunu yüzde yetmiş önleyen yöntem röfleyi yıkadınız yıkamanın hemen sonrasında
tasın icerisinde 4..5 adet limon tuzu atıp ılık suda eritip saca cila yapar gibi uygulayıp 5 dakikayla 10 dakilka arası bekletin durulayın cilasını yapın ve sactaki parlaklıgı fön yaparken kopmadıgını kırılmadıgını göreceksiniz bazı arkadaşlarımıza cok ilkel gele bilir yöntem deneyin sonucu görün kararınızı öyle verin bilen arkadaşlarımızda olabilr bu yöntemi saygılarımla
BERRE
Berre
Yarbay

Rep Puanı: 233

« Yanıtla #1 : Mart 04, 2010, 09:16:09 pm »

Limon tuzuyla degilde ben sadece limonla ve saç kremini karıştırıp yapıyordum ben buna şok bakım diyorum. Fakat limon tuzunuda deneyecegim paylaşımın için teşekkürler.
mine_16
Asteğmen

Rep Puanı: 92

« Yanıtla #2 : Mart 05, 2010, 01:05:40 pm »

paylaşımınız için teşekkür ederim arkadaşlar.öğrenmek istediğim bu uygulamayı röfle işleminden hemen sonramı yapıyorsunuz ?daha sonrasında yapıldığındada etkili oluyormu?ve saç bu uygulamanın ardından yıkandığında tekrar esneme oluyormu yoksa tamamen ortadan kalkıyormu? cevap verecek arkadaşlara ilgiler için şimdiden teşekkürler

Gitme ruhum.... Sen gidince bir hicran düşer bu şehre....
Beyaz_Ates
MODERATÖR
Yüzbaşı

Rep Puanı: 159

cengiz korkunç

« Yanıtla #3 : Mart 05, 2010, 11:59:07 pm »

limon tuzu elma sirkesi uygulamasıdır     sacı sertlestirir

YENI KONU AÇARKEN UYULMASI GEREKEN KURALLAR
1 - Arama Yapmadan Konu Açmayın.
2 - Mesaj Yazarken Başlıklar Konularla Alakalı Olmalıdır. YARDIM, ACİL, BİR SORUM VAR, GİBİ BAŞLIKLAR SİLİNİR.
3 - Bir konu hakkında anlamadığımız yada yapamadığımız şeyleri yeni başlık açmak yerine ilgili başlıktan devam edelim.
4 - FORUMDA TAMAMEN BÜYÜK HARF KULLANMAK YASAKTIR.
5 - Bu Kurullara Uymamakta Israr Edenler Siteden Belirli Bir Süreliğine Yada Tamamen Uzaklaştırılır
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 475

Adınız Soyadınız: Kaan FİLİZ
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa

boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.

« Yanıtla #4 : Mart 06, 2010, 01:48:53 am »

arkadaşlar limon tuzu sirke  nar ekşisi ile  uğraşmak yerine açıcı yağlı krem oriyel yada proximo yeşil organik toz açıcı kullansanızda  saçlar hiç yıpranmasa colorizasyona (tonlamaya) bile gerek kalmasa paket yaptıktan sonra rahat raha başka müşterilerinize servis verseniz ve zamanı gelince  asistanınıza saçı kesime haırla föne hazırla deseniz huzurla çalışsanız daha iyi olmaz mı ? 

Bu dediğim ürünleri işlem görmüş saçlar üzerinde bile gönül rahatlığı ile çalışabilrsiniz denemeye  deymez mi ?

kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları
İsim : Kaan
Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978
Ünvanı: kuaför
GSM : 0507 297 97 67
web: www.sacakli.com

Kaan Filiz'in Facebook profili
Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!

FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...

http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
Ekrem Bozkurt
Ekrem Bozkurt
SiPAHiLER
Binbaşı

Rep Puanı: 399

Adınız Soyadınız: Ekrem Bozkurt
Doğum tarihi: 03031969
Mesleğiniz: Kuaför   - Kuaför toptancisi
Memleketiniz: Gaziantep
Burcunuz: Balik

Hayata Sevgiyle yaklas.

« Yanıtla #5 : Mart 06, 2010, 01:50:25 am »

limon tuzu sac bakim amacli kulanilmaz röfleden sonra yanlizca o an acma islemi yapilan sacin lastiklesmesini alir..tabi müsteri evde sacini yikadiginda lastiklenmeler yeniden meydana gelir..kalici bir bakim deilgildir..

Sanata saygiyla yaklaski sanat,ta seni saygin kilsin.

♥ Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur...
ozutay
Başçavuş

« Yanıtla #6 : Mart 06, 2010, 03:27:57 pm »

arkadaşlar limon tuzu sirke  nar ekşisi ile  uğraşmak yerine açıcı yağlı krem oriyel yada proximo yeşil organik toz açıcı kullansanızda  saçlar hiç yıpranmasa colorizasyona (tonlamaya) bile gerek kalmasa paket yaptıktan sonra rahat raha başka müşterilerinize servis verseniz ve zamanı gelince  asistanınıza saçı kesime haırla föne hazırla deseniz huzurla çalışsanız daha iyi olmaz mı ?  

Bu dediğim ürünleri işlem görmüş saçlar üzerinde bile gönül rahatlığı ile çalışabilrsiniz denemeye  deymez mi ?
haklı olabilirsiniz sağgı duyuyorum ama benim düşüncem organikte olsa mutlaka katkısal madde vardır diye düşünüyom  herkezin durumu belki sac maskelerine atıyorum diyer ürünlere maddi yönden alamayabilir  ben bir maske aldım ürün adını vermeyim sacımı iyi yapar diye aksine sacımı döktüü  neden bitkisel bakılmasın burda en azından bilmediklerimi öğrenmek ve bildiklerimizi paylaşmak ben sirke veye limon vs büssürü bakım var  yapılsın  diye bir sey demiyorum demekki bunlardan fayda görülüyoki paylaşılıyo bu demek deyilki bana iyi gelen belki  diyerlerine iyi gelir belkide  arkadaşlara gelmeyebilir bu saca göre deyişir ben bitkisel ürünlere yağlara daha iyi bakıyorum yaptığım birsey daha şampuanımın içine bir cay kaşığı bal koyuyorum  bu saca bakım yapması bir tarafa kabaran sacları iyi geliyo benim fikrim arkadaşlar herkeze sağgılar
« Son Düzenleme: Mart 06, 2010, 04:05:33 pm Gönderen: ozutay » Logged
sinemak
Çavuş
**

Rep Puanı: 6

Adınız Soyadınız: sinem
Doğum tarihi: 06/09/1985
Mesleğiniz: öğrenci
Memleketiniz: istanbul

istanbuldan kemancı

« Yanıtla #7 : Mart 07, 2010, 05:51:24 pm »

haklı olabilirsiniz sağgı duyuyorum ama benim düşüncem organikte olsa mutlaka katkısal madde vardır diye düşünüyom  herkezin durumu belki sac maskelerine atıyorum diyer ürünlere maddi yönden alamayabilir  ben bir maske aldım ürün adını vermeyim sacımı iyi yapar diye aksine sacımı döktüü  neden bitkisel bakılmasın burda en azından bilmediklerimi öğrenmek ve bildiklerimizi paylaşmak ben sirke veye limon vs büssürü bakım var  yapılsın  diye bir sey demiyorum demekki bunlardan fayda görülüyoki paylaşılıyo bu demek deyilki bana iyi gelen belki  diyerlerine iyi gelir belkide  arkadaşlara gelmeyebilir bu saca göre deyişir ben bitkisel ürünlere yağlara daha iyi bakıyorum yaptığım birsey daha şampuanımın içine bir cay kaşığı bal koyuyorum  bu saca bakım yapması bir tarafa kabaran sacları iyi geliyo benim fikrim arkadaşlar herkeze sağgılar

ya ozutay hayranım sana  şaştım  doğrusu bunlar nedir yaww nerden duyuyorsun böyle antika şeyleri senin yazılarını seviyorum hep duymadığım şeyler çıkıveriyor klavyenden  Grin  şimdi de bohçandan bal çıktı hemde şampuanın içine valla koyucam ama kimseye demicem arap yağı bol bulmuş sürmüş biyerine demesinler Cheesy balda pahalı sonuçta ben bol bulmadım Cheesy ama yine de balı alıp dökücem şampuana öpüyorum seni rep diye rep rep rep diye rep rep re rep

Cheesy   :Dbu arada hangi yörenin balını tavsiye edersin  Cheesy

aşkın büyüsü keman aşk ile daha bir güzel çıkıyor sesin

Neyi arar bu dünyada insan, bildim ne için

Neyi kaybettiyse arar insan onu, Aşk için

Ezel yitirdiğin bilmez mi, aramasın niçin

Bulmuşsa izin, bulduğuyla yanar. Bugün için
ozutay
Başçavuş

« Yanıtla #8 : Mart 07, 2010, 06:00:06 pm »

yaaa sinemcim ben araştırmayı cok seviyorumm yeni seyler öğrenmek cok güzel ama şunu söylemek isterim senin şu yorumların varya beni inan bitiriyoo hasta oluyommmm yaaaaaa ; Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy bendende repp
sinemak
Çavuş
**

istanbuldan kemancı

« Yanıtla #9 : Mart 07, 2010, 06:05:58 pm »

arkadaşlar limon tuzu sirke  nar ekşisi ile  uğraşmak yerine açıcı yağlı krem oriyel yada proximo yeşil organik toz açıcı kullansanızda  saçlar hiç yıpranmasa colorizasyona (tonlamaya) bile gerek kalmasa paket yaptıktan sonra rahat raha başka müşterilerinize servis verseniz ve zamanı gelince  asistanınıza saçı kesime haırla föne hazırla deseniz huzurla çalışsanız daha iyi olmaz mı ?  

Bu dediğim ürünleri işlem görmüş saçlar üzerinde bile gönül rahatlığı ile çalışabilrsiniz denemeye  deymez mi ?

kaan  yazmış şu bu o diye ama siz sadece profesyonelleri katmışsınız birde bizim gibi meraklı  amatörler var dimi yani gidip dediklerinize paramı vereyim kaan  boşuna kremin içine sık limonu işte  Cheesy

sinemak
Çavuş
**

istanbuldan kemancı

« Yanıtla #10 : Mart 07, 2010, 06:08:54 pm »

yaaa sinemcim ben araştırmayı cok seviyorumm yeni seyler öğrenmek cok güzel ama şunu söylemek isterim senin şu yorumların varya beni inan bitiriyoo hasta oluyommmm yaaaaaa ; Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy bendende repp

ozutayıma ;

(ben de senin yazılarına ve birde şu patlayacak gibi duran oğluşuna hasta oluyorum farkındaysan takipçinim   Grin kuaförlüğü hakkıyla yaptığın çok belli bir kere senin müşterin olmak ayrıcalıktır öyle güzel bakım bilgileri veriyorsun ki)

ozutay
Başçavuş

« Yanıtla #11 : Mart 07, 2010, 06:14:34 pm »

sinemcim güzel sözlerin için cok teşekkürler  Smiley
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri.
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!