haklı olabilirsiniz sağgı duyuyorum ama benim düşüncem organikte olsa mutlaka katkısal madde vardır diye düşünüyom herkezin durumu belki sac maskelerine atıyorum diyer ürünlere maddi yönden alamayabilir ben bir maske aldım ürün adını vermeyim sacımı iyi yapar diye aksine sacımı döktüü neden bitkisel bakılmasın burda en azından bilmediklerimi öğrenmek ve bildiklerimizi paylaşmak ben sirke veye limon vs büssürü bakım var yapılsın diye bir sey demiyorum demekki bunlardan fayda görülüyoki paylaşılıyo bu demek deyilki bana iyi gelen belki diyerlerine iyi gelir belkide arkadaşlara gelmeyebilir bu saca göre deyişir ben bitkisel ürünlere yağlara daha iyi bakıyorum yaptığım birsey daha şampuanımın içine bir cay kaşığı bal koyuyorum bu saca bakım yapması bir tarafa kabaran sacları iyi geliyo benim fikrim arkadaşlar herkeze sağgılar
ya ozutay hayranım sana

bunlar nedir yaww nerden duyuyorsun böyle antika şeyleri senin yazılarını seviyorum hep duymadığım şeyler çıkıveriyor klavyenden

şimdi de bohçandan bal çıktı hemde şampuanın içine valla koyucam ama kimseye demicem arap yağı bol bulmuş sürmüş biyerine demesinler

balda pahalı sonuçta ben bol bulmadım

ama yine de balı alıp dökücem şampuana öpüyorum seni rep diye rep rep rep diye rep rep re rep

:Dbu arada hangi yörenin balını tavsiye edersin